Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Γ. Κεφαλογιάννη

Καταδικάστηκε για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών υπαλλήλων από το Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου, ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Η υπόθεση αφορούσε στην πίεση που φέρεται να άσκησε σε τρεις αστυνομικούς να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για κάτοικο του Μυλοποτάμου που είχε συλληφθεί για χασισοκαλλιέργεια. Μαζί του καταδικάστηκε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Σπανουδάκης Αρκάδιος με 6 μήνες φυλάκιση επίσης με αναστολή για έμμεση συνέργεια στο αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.
Και οι δυο άσκησαν έφεση, έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Διαβάστε τη συνέχεια...

Ή θα κυβερνήσω ή θα πάμε σε εκλογές!

H θα κυβερνήσω ή θα πάμε σε εκλογές!
Αυτό θα είναι το μήνυμα που θα δώσει στην συνεδρίαση της Κ.Ε. της Ν.Δ. την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός.
Αποφασισμένος να έρθει σε απόλυτη ρήξη, εάν χρειαστεί, με τους εσωκομματικούς αντιφρονούντες της κυβερνητικής πολιτικής ο κ. Καραμανλής.
Όποιος βουλευτής λοιπόν θελήσει να έρθει σε αντιπαράθεση με τις επιλογές της κυβέρνησης θα πάρει τον "δρόμο" της διαγραφής.
Ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται μάλιστα να δίνει άφεση αμαρτιών σε κανέναν, και θα προσπαθήσει κρατώντας σκληρή γραμμή να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ., κάτι στο οποίο βοηθά και το σενάριο των πρόωρων εκλογών το οποίο θα συντηρεί μέχρι να φτάσουμε πραγματικά σε εκλογές.
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ!

Όμηρος απατηλών ονείρων και εφοδιασμένων τραγικών μεταπτώσεων μιας ψυχής, μαθαίνω ν΄ αγαπώ
Ξεφεύγω από τα σύνορα μιας απλής πλανεύτρας φαντασίωσης και ξεσπώ.

Γράφω για μένα και για σένα και για μένα. Γράφω για τη νύχτα και τη μέρα.
Για την αγάπη και τη μέρα. Για μια Χίμαιρα και για μια πραγματικότητα.
Η ανάσα μου πλανεύτρα.

Σαν μυθικός ήρωας γίνομαι γνωστή για τον πόνο μου,σαν μυθικός Θεός μαγεύομαι από τη μέθη της ερωτικής αμβροσίας, ερωτεύομαι και καταστρέφομαι.
Σαν μυθικός δούλος μοχθώ αλλά δεν υποτάσσομαι σε κανόνες. Υπάρχω γενναίος.

Κλαίω για να εξιλεωθώ και δακρύζω για να νιώθω πως υπάρχω.

Ζω τι στιγμή μέσα από την περιγραφή ενός ονείρου και μένω ενεός από τη λάμψη της.

Στη δίνη αυτής της φαντασίας γραμμένη από τα χέρια ενός αγνώστου αστερισμού
Πλανεμένη, ριγμένη σε σώματα και μεταμορφωμένη σε Ζωή...Ξέχασα τον τρόπο που έγραφα και ζούσα.

Ξέχασα πως αγαπούσα. Διέγραψαν οι άλλοι την ύπαρξη μου και όλα έγιναν όνειρο!

19/8/05
Διαβάστε τη συνέχεια...

Τι θα απαντήσετε στον Αλαβάνο κύριε Παπανδρέου?

Έξι προτάσεις Αλαβάνου για κοινή δράση με το ΠΑΣΟΚ

Πετάει το γάντι στον Γιώργο Παπανδρέου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και προτείνει, από την συνέντευξη του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, έξι προτάσεις για κοινή δράση και συνεργασία. Οι προτάσεις είναι:
Πρώτον, κοινή δράση για τον δημόσιο χαρακτήρα μιας ανανεωμένης Ολυμπιακής και απόρριψη κάθε είδους ιδιωτικοποίησης.
Δεύτερον, κοινή νομοθετική πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης για τον χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους.
Τρίτον, Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο, από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το πρόβλημα, το 1999, με την εγκατάλειψη της δικαστικής διεκδίκησης της δημόσιας κυριότητας, μέχρι σήμερα.
Τέταρτον, άμεση δράση για τη συνταγματική υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου με την κατάργηση όλων των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών που συνεργάζονται με ξένα πανεπιστήμια.
Πέμπτον, μια που έχει αρχίσει η συζήτηση για τις εκλογές, ενδεχομένως αλλεπάλληλες, κοινή νομοθετική πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης για την απλή αναλογική.
Έκτον, κοινή δράση για να μην εγκατασταθεί στη Σούδα το Κέντρο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, που αποφασίστηκε αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή, με κόστος μάλιστα των Ελλήνων φορολογουμένων.
«Ας δούμε λοιπόν τι πόρτες, ποιος τις ανοίγει και ποιος τις κλείνει, και ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας καλόπιστα», απαντάει ο κ. Αλαβάνος στις επικρίσεις του κ. Παπανδρέου ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοικτή την πρόταση για συνεργασία, ο ΣΥΡΙΖΑ την έκλεισε.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com