Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΑ "ΤΖΑΜΠΑ" ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...!

"Τζαμπα" το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, λέει το υπουργείο Οικονομίας. Για την ακρίβεια, ανακάλυψε ότι βγαίνει και πιο φτηνό από το περσινό!

Πώς το βρήκε;

Εβαλε κάτω τα προϊόντα με τις περσινές τιμές, τα σύγκρινε με τις φετινές και είδε ότι φέτος το τραπέζι θα στοιχίσει 0,79% λιγότερο.

Πού βρήκε τις τιμές;

Πήγε μια μέρα σε λαϊκές, πήγε την άλλη σε σούπερ μάρκετ, πήγε στη Βαρβάκειο και τις μάζεψε. Πού θα βρείτε εσείς παρόμοιες τιμές; Ρωτήστε το υπουργείο...

Αλλά για τι τραπέζι μιλάμε, θα μου πείτε.

Υποστηρίζει, λοιπόν, ότι με 153,63 ευρώ μπορείτε να κάνετε ένα τραπέζι που θα περιλαμβάνει 11 κιλά κρέας (και αρνί και χοιρινό και γαλοπούλα), διάφορα είδη κρασιών, αναψυκτικά, λαχανικά, επιδόρπια και όλα τα σχετικά!

Η ακρίβεια λοιπόν πέθανε, κι αν τα πράγματα σας φαίνονται διαφορετικά, ή την φαντάζεστε ή είστε γκρινιάρηδες από τη φύση σας...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Απo τη: Zougla.gr:

"Σε ηλικία 75 ετών, έσβησε σήμερα το πρωί ο Χρήστος Λαμπράκης.

Ο πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκης και του Μεγάρου Μουσικής άφησε την τελευταία του πνοή στο Ωνάσειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Χρήστος Λαμπράκης είχε υποβληθεί πριν από μερικές ημέρες σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής, ωστόσο υπέστη λοίμωξη, που ανησυχούσε ιδιαίτερα τους γιατρούς λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε υψηλό πυρετό, κάτι που για πολλούς σήμανε την αρχή του τέλους.

Ο Χρήστος Λαμπράκης είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, καθώς στο παρελθόν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο καρδιαγγειακό και αναπνευστικό σύστημα...


Ο Χρήστος Δημητρίου Λαμπράκης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934.

Σπούδασε στην Αγγλία και την Ελβετία, ενώ υπηρέτησε στο Ναυτικό. Από το 1954 μέχρι το 1957 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και Διευθυντής του περιοδικού «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ».

Το 1957 ανέλαβε τη Διοίκηση και τη Γενική Διεύθυνση του Οργανισμού Λαμπράκη, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, Δημήτριου.

Από το 1970, οπότε ο ΔΟΛ έγινε ανώνυμη εταιρεία, ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Το 1989 ο ΔΟΛ σε συνεργασία με την Πήγασος Α.Ε., Γενική Εκδοτική Ελλάδος - Μεσημβρινή Α.Ε., την Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. και Καθημερινή Α.Ε. ίδρυσε την εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε, επιχειρηματικό φορέα του MEGA Channel.

Το Ίδρυμα Λαμπράκη, κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδρύθηκε το 1991 με πρωτοβουλία του Χρήστου Λαμπράκη.

Διακεκριμένοι Έλληνες από τον χώρο του Τύπου, των Επιστημών, των Γραμμάτων και των Τεχνών υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία από τα πρώτα της βήματα, αποβλέποντας στη διαμόρφωση ενός ανανεωτικού πυρήνα μελετών και σχεδιασμού ανάπτυξης σε τομείς υψηλής προτεραιότητας για την Ελλάδα".

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!

Μιας και η εβδομάδα αυτή είναι πιο χαλαρή σε ειδήσεις και γεγονότα, ας ασχοληθούμε και με κάτι πιο ευχάριστο...το ποδόσφαιρο!

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής χειμώνα μετά την επιβλητική επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 1-0.

Έχουμε την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός εφέτος είναι πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά ξέρει τι θέλει και έχει την εμπειρία να το πάρει.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν δείχνει να ξέρει γιατί αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα, αλλά έχει και τεράστιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης, χωρίς τρεξίματα πως θα προχωρήσει;

H AEK φυτοζωεί ενώ η μεγάλη έκπληξη μέχρι τώρα είναι η Καβάλα που φαίνεται να διεκδικεί θέση για Ευρώπη, βρίσκεται στην 5η θέση.

Ένα πρωτάθλημα κατά λοιπά, χαμηλής ποιότητας χωρίς γεμάτες κερκίδες και "άδειο" από θέαμα...!

Πότε το ποδόσφαιρο μας θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά; Όταν οι παράγοντες ασχοληθούν σοβαρά με το άθλημα και δεν χρησιμοποιούν τις ομάδες αποκλειστικά για "ξέπλυμα" χρημάτων...!

Επόμενη αγωνιστική στις 5/1/2010...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!

"Σταυρώνουν την ελληνική οικονομία και τον ελληνισμό της πόλης" γράφει στο πρωτοσέλιδο της η Απογευματινή.

Υπερβολική η Απογευματινή, αλλά πρέπει να σημειώσουμε πως το πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και ο Έλληνας πατριάρχης περνά δύσκολες ώρες.

Η Τουρκία δε λέει να κατανοήσει κάποια θεμελιώδη πράγματα που αφορούν την καλή γειτονία και την Ελευθερία των ανθρώπων ακόμη και των κατοίκων της ιδίας.

Από την άλλη η Απογευματινή βρίσκεται κάπως στον δικό της κόσμο. Χριστούγεννα βλέπετε και οι μπαρούφες δίνουν και παίρνουν, την πολύ πλάκα θα έχουν την ερχόμενη Κυριακή οι Κυριακάτικες.

Εμείς θα είμαστε παρόν για τον σχολιασμό τους!!!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΝΟ!

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα...!

Γιορτινή εβδομάδα και δε θέλουμε να σας πιπιλίζουμε το μυαλό με τα όσα αναφέρει ο Τύπος, αλλά τι να κάνουμε...

Ξεκινάμε από τα Νέα .

Τα Νέα μας ενημερώνουν σήμερα πως η τράπεζες ετοιμάζουν αύξηση των επιτοκίων, ουσιαστικά σαν αντίποινα απέναντι στις ρυθμίσεις της Κυβέρνησης για τους δανειολήπτες.

Είναι φοβερό το πως ένα ολόκληρο κράτος έχει γίνει υπακουστής των τραπεζών και των μεγαλομετόχων τους. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει το παραμικρό...χωρίς την τραπεζική έγκριση.

Γι αυτό κι εμείς προτείνουμε η κυβέρνηση να αγοράσει και να εθνικοποίησει τις 3 πιο κερδοφόρες τράπεζες και τα κέρδη από τους ισολογισμούς αυτών, να πάνε στα ταμεία του κράτους, αλλά και στην στήριξη των δανειοληπτών!

Ωραίο δεν ακούγετε...ε άμα σας αρέσει διαβάστε το πολλές φορές, διότι για να γίνει χρειάζεται να γκρεμιστεί όλη η Ελλάδα και όχι μόνο ένας φούρνος!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com