Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΔΡΟΜΟΙ..."ΧΑΡΑΤΣΙ"

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει από δω και στο εξής τους οδηγούς που θα κινούνται στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, καθώς θα είναι υποχρεωμένοι, λόγω των έργων, σε πολλά τμήματά της να κινούνται με "βήμα σημειωτόν".

Αρχή έγινε από προχτές στο ύψος του ημικόμβου του Αιγίου, όπου οι οδηγοί θα είναι υποχρεωμένοι για ένα χρόνο να κινούνται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, και σε μήκος 3 περίπου χιλιομέτρων, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες καθαίρεσης και κατασκευής της νέας γέφυρας του ποταμού Μεγανίτη.

Το "ωραίο" είναι ότι η ιδιωτική κοινοπραξία με ανακοίνωσή της ζητάει την κατανόηση των οδηγών, από την άλλη, όμως, τους ζητάει να πληρώνουν στο ακέραιο το χαράτσι των διοδίων.

Δηλαδή οι οδηγοί και θα ταλαιπωρούνται και θα πληρώνουν πανάκριβα διόδια, που μάλιστα αυξήθηκαν μόλις πέρσι έως και 130%!

Βέβαια, οι μεγαλοεργολάβοι τη δουλειά τους κάνουν...

Το δικαίωμα όμως αυτό τους το έδωσε η πολιτική ιδιωτικοποίησης και του εθνικού οδικού δικτύου που αποφάσισαν, η μία μετά την άλλη, οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ οι βουλευτές τους ψήφισαν από κοινού τις περιβόητες συμβάσεις παραχώρησης.

Ο λαός δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της αντίστασης, για να καταργηθούν όλα τα διόδια, να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλους τους οδικούς άξονες χωρίς να πληρώνουν χαράτσια.

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!


"Να γνωρίζει ο πολίτης και το τελευταίο ευρώ πού πηγαίνει"
, ζήτησε ο κ. Παπανδρέου από τους υπουργούς του.


Έτσι για αρχή, λοιπόν, μήπως θα μπορούσε να ενημερώσει ο κ. Παπανδρέου (ή κάποιος υπουργός του) εκείνα τα 100 εκατομμύρια (ευρώ) της Siemens, πού πήγαν;...

Mη ξεχνιόμαστε, είπατε ότι θα διερευνηθεί η υπόθεση ξανά κύριε Πρωθυπουργέ...!




Διαβάστε τη συνέχεια...

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ!

Διαβάζουμε το κύριο άρθρο της Καθημερινής:

"Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης δείχνει πως ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θέλει να κερδίσει το στοίχημα της ανανέωσης της παράταξής του με την αξιοποίηση νέων ανθρώπων, οι οποίοι δεν είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα. Όλα βεβαίως κρίνονται εκ του αποτελέσματος και κατά τους επόμενους μήνες θα φανεί αν το στοίχημα κερδήθηκε, μερικώς ή ολικώς. Είναι πάντως στη σωστή κατεύθυνση. Τώρα είναι η σειρά της Νέας Δημοκρατίας να ανανεωθεί με νέους ανθρώπους, εκτός κομματικών μηχανισμών, οι οποίοι θα μπολιάσουν μια αδρανή παράταξη με ιδέες και όρεξη για τομές και μεταρρυθμίσεις".


Εξαιρετικά σωστή διαπίστωση!

Η Καθημερινή έχει δίκιο. Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στα κόμματα τους, όπου λαμβάνουν σημαντικούς ρόλους.

Είναι τα παιδιά που έχουν μετατρέψει το συνδικαλισμό σε "λοιμώδη νόσο", είναι άνθρωποι που μπορούμε να συναντήσουμε σε οποιαδήποτε Δημόσια υπηρεσία και πολιτεύονται με αυτοσκοπό τους την προσωπική διάκριση!

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ένα βήμα...για να δούμε τι θα κάνει η ΝΔ, αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΝΩΡΙΣ...!

"Πόλεμος κατά τις διαφθοράς"!

Τα ΝΕΑ καλά κάνουν κι έχουν ενθουσιαστεί από την κίνηση του Πρωθυπουργό να καλέσει τον συνήγορο του πολίτη στο υπουργικό συμβούλιο.

Μήπως όμως πρέπει να κρατήσουν και λιγάκι μια πισινή;

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα, ακόμη δεν μας έδειξε την πραγματική πολίτικη της γραμμή.


Δε γνωρίζουμε ακόμη καν το πιο απλό...Ποια συμφέροντα θα υπηρετήσει, του Λαού(όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε στην επόμενη εκλογή Παπανδρέου) ή του μεγάλου Κεφαλαίου(ούτε 33%, θα σβήσει από το χαρτί το ΠΑΣΟΚ)!!!


Είναι νωρίς...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία του εκτάκτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας για τις 7 Νοεμβρίου.

Είχαμε πει πριν λίγες ημέρες ότι δεν θα βλέπαμε ξεκατινιάσματα δημοσίως, αλλά έχουμε αρχίσει να το παίρνουμε πίσω. Χθες στο κεντρικό δελτίο του ALTER, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τον Γιάννη Μανώλη...μόνο που δεν σκοτώθηκαν.

Ένα συνέδριο μιας ημέρας, που γράφει η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, δεν πιστεύουμε ότι θα δώσει καθοριστική λύση στο ιδεολογικό ζήτημα, στην ταυτότητα της ΝΔ.

Πρέπει να γίνουν στη βάση της Δεξιάς παράταξης πολύ μεγάλες διεργασίες και τα αποτελέσματα αυτών να γνωστοποιηθούν σε να συνέδριο διαρκείας, στους συνέδρους του.

Γιατρειά δε βλέπουμε, τουλάχιστον σύντομα...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com