Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ...

Από την:Παραπολιτική

Ο Χρήστος Κίττας ήταν ο μόνος άνθρωπος που ένιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί τον περασμένο Δεκέμβρη αηδιασμένος από την εμπλοκή του Πανεπιστημίου στη σύγκρουση αντιεξουσιαστών και αστυνομικών.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακάλεσε τελικά την παραίτηση του μετά από τις προτροπές των συναδέλφων του που του ζήτησαν να μείνει και να αγωνιστεί για καλύτερες μέρες.

Χθες , ο Κίττας δέχθηκε την επίθεση των "υπερασπιστών" του ασύλου στην προσπάθεια του να προστατεύσει την Πρυτανεία η οποία για τους περισσότερους πανεπιστημιακούς σημαίνει πολλά , πάρα πολλά . Είναι το "σπίτι" τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση στο πρόσωπο του , ακολούθησε μια τεράστια "κάλυψη" του θέματος από τα ΜΜΕ τα οποία μίλησαν για...


...ξυλοδαρμό , για σιδερολοστούς κτλ.

Σήμερα το πρωί , κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η παραπάνω φωτογραφία η οποία δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν δέχθηκε κάποια τόσο σφοδρή επίθεση που να του προκαλέσει εμφανή εξωτερικά τραύματα . Αυτό φυσικά δεν αθωώνει τους εισβολείς της Πρυτανείας...

Κάποιοι ειρωνεύονται την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας . Έγιναν όλοι γιατροί και μάλιστα γνωματεύουν από τους καναπέδες του σπιτιού τους. Είναι λοιπόν απίθανο ένας μεσήλικας να υπέστη ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο όταν είδε 30 κάφρους να τον σπρώχνουν και να τον διώχνουν μέσα από το χώρο εργασίας του ; Δεν είπε κανείς ότι στη ΜΕΘ εισάγονται μόνο όσοι χαροπαλεύουν !

Ας επικρατήσει λοιπόν η λογική , έστω και για μια φορά σε αυτή τη χώρα . Είναι δεδομένο ότι τα ΜΜΕ έστησαν ένα τεράστιο παιχνίδι γύρω από το συγκεκριμένο περιστατικό . Δεν φταίει γι' αυτό όμως ο Κίττας ! Ήμαρτον...

Τέλος , το ότι κανείς δεν τον χτύπησε με σιδερολοστό κι ότι κανείς δεν του άνοιξε το κεφάλι , δεν σημαίνει ότι αυτοί που τον έσπρωξαν και τον προπηλάκισαν είναι φιλήσυχοι διαδηλωτές που τους αδικήσαμε.

Ανεγκέφαλοι είναι που δεν έχουν καμία συνείδηση για το που καμιά φορά μπορούν να καταλήξουν οι επιδείξεις τσαμπουκά στις οποίες στηρίζουν την ύπαρξη τους...
Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Τα ΜΜΕ προσπαθούν να αναδείξουν την τακτική Χρυσοχοϊδη ως άκρος επιτυχημένη!

Εμείς να δηλώσουμε λοιπόν το εξής.

Αν θέλουν οπωσδήποτε να θέσουν επιτυχημένο έναν Υπουργού τότε ας το κάνουν, όταν εκείνος καταφέρει να αποτρέψει να κάνουν οι διάφοροι μπαχαλάκιδες, τους Πανεπιστημιακούς χώρους στέκι τους.

Όταν δεν αμφισβητούνται το Άσυλο και η δημοκρατικές ελευθερίες, όταν οι πορείες γίνονται χωρίς συνοδεία ΜΑΤατζιδων!

Και κυρίως όταν δεν βγαίνουν στο δρόμο δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοί, για να "προστατέψουν" τους πολίτες, προκαλώντας όμως μόνο και μόνο με την παρουσία τους!

Αλλά τα συμφέροντα είναι πολλά, και τα Μέσα γνωρίζουν να τα υπηρετούν κατάλληλα!


Διαβάστε τη συνέχεια...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Ο Τίτλος της Ελευθεροτυπίας έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.

"Προστασία με αστυνομοκρατία", τώρα τι είδους προστασία ήταν η χθεσινή...το ψάχνουμε!

Όλα τα γεγονότα τα βλέπουμε ακριβώς στην χρονική διάρκεια που συνέβησαν στο εξώφυλλο της εφημερίδας.

Αστυνομοκρατία λοιπόν...και μάλιστα από της μαζικότερες κατασταλτικές κρατικές κινητοποίησης.

Αυτή είνια η διάφορα "Σοσιαλισμού" και Δεξιάς. Η "Σοσιαλιστική" καταστολή είναι μαζική και με στόχο να ξυλοκοπήσει και να συλλάβει ένα συγκεκριμένο αριθμό διαδηλωτών, πάει με σχέδιο, όχι ανοργάνωτη όπως επί Δεξιάς, που την δουλεία την "έβγαζαν" οι Χρυσαυγίτες.

Αυτό που θέλουμε να δούμε σε τέσσερα στις εκλογές με ποια επιχειρήματα θα διατείνεται το ΠΑΣΟΚ ότι διαφέρει από τη ΝΔ!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΝ!

Ο Ε.Τ. τα έχει καταμετρημένα τα χθεσινά...!

Μετράει 277 προσαγωγές και 31 τραυματισμούς, μάλιστα όσο αφορά τους τραυματίες διαχωρίζει τους πολίτες από τους...αστυνομικούς! Οι αστυνομικοί είναι εξωγήινοι, δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας;

Έτσι καλλιεργείται το μίσος...άλλο πολίτης κι άλλο ο κακός αστυνομικός(ο μπάτσος)!

Παρακάτω η εφημερίδα δείχνει καρέ - καρέ, πραγματικά έναν μπάτσο, να επιτίθεται με τη μηχανή του στους διαδήλωσες. Είναι ένα από τα αμέτρητα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας και αστυνομοκρατία(αλλα σοσιαλισμού) που χθες έλαβαν χώρα στα αστικά κέντρα της χώρας.

Και ο κεντρικός τίτλος είναι όλα τα λεφτά..."Έκαψαν σημαία και κράτος"...

Οι αναρχικοί λοιπόν που κατέλαβαν το κτήριο της Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου στα Προπύλαια, κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέρτησαν τη σημαία του Αναρχισμού στον ιστό του κτιρίου.

Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, που βρίσκεται μέσα σε όλα αυτά τα μπάχαλα, η αντίσταση στο σύστημα, ποια είναι η ζημιά που κάνουν όλες αυτές οι κινήσεις στο σύστημα;

Και κυρίως, ρώτησαν τον ελληνικό λαό αν αυτά που κάνουν τον αντιπροσοπεύουν;

Αυτά τα μαχαλά, δεν αγωνίζονται για την "Ελευθερία του κόσμου από το κεφάλαιο"; Αυτός ο αγώνας δεν χρειάζεται τη μαζική λαϊκή συμμέτοχη για να επιτύχει;

Δεν φαίνεται να τους αφορά...έκαναν τη δουλεία τους, καταπατώντας την μνήμη του μικρού Αλέξη και δίνοντας άλλοθι στην κυβέρνηση για νέα πιο σκληρά, κατασταλτικά μέτρα!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, η αντιμετώπιση από τα Μέσα δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

Τα Νέα φυσικά τραβούν πρώτα στον "αγώνα της ενημέρωσης", "συλλήψεις ρεκόρ έφερε η μηδενική ανοχή".

Τα "μπάχαλα" για ακόμη μια φορά έκαναν καλά τη δουλεία τους, ενώ η αστυνομία δεν έχασε χρόνο και πραγματοποίησε επανειλημμένες φορές αφαιρετικές και απαράδεκτες κινήσεις.

Το σκηνικό είχε προετοιμαστεί μέρες πριν, δεν ήταν δυνατόν όλα να κυλήσουν ομαλά. Όταν βγάζεις 10000 αστυνομικούς στο δρόμο, την ημέρα που η αστυνομική στολή προκαλεί...δεν έχεις να περιμένεις κάτι καλύτερο.

Όταν επί μια Βδομάδα στα κανάλια βγαίνει ο Καρατζαφέρης και μυεί τις ακροδεξιές ηλιθιότητες του, προλειαίνοντας ταυτόχρονα το έδαφος...δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο.

Στόχος ένας! Να φοβηθεί ο λαός, να κάτσει σπίτι του ο πολίτης και να πάψει να διαμαρτύρεται!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com