Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009

"ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ"...ΒΟΗΘΕΙΑ!

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε πόλεμο, ξηρασία και πείνα σε μία μικρή - αλλά σε στρατηγική θέση - χώρα περίπου 10.000.000 ατόμων, εκ των οποίων τα 3.000.000 είναι εσωτερικοί πρόσφυγες και περίπου 1.500.000 λιμοκτονούν... Τι θα μπορούσες να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση;

Να επιδιώξεις, ενδεχομένως, ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Ισως να αποστείλεις όχι μόνον τη συνήθη "ανθρωπιστική βοήθεια" σε τρόφιμα και φάρμακα αλλά και τεχνογνωσία. Σίγουρα, πάντως, εάν υποτίθεται πως επιθυμείς την ειρήνη και την ευημερία, δεν κοιτάς να πουλήσεις ή να προωθήσεις εν είδει "στρατιωτικής βοήθειας" καμιά 80αριά τόνους όπλων...

Ούτε να εκπαιδεύσεις τους ανθρώπους του "εκλεκτού" (και διορισμένου στο εξωτερικό) ηγέτη σε τεχνικές και μεθόδους πολέμου...


Πάντως, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες περιοδεία στην Αφρική, έκανε τις προάλλες στην Κένυα το εξής "καταπληκτικό":

Υποσχέθηκε στον "μεταβατικό" πρόεδρο της Σομαλίας, διπλασιασμό της στρατιωτικής βοήθειας των περίπου 40 τόνων που είχε τάξει προ διμήνου ο πρόεδρος Ομπάμα και εκπαίδευση Σομαλών στρατιωτών σε αμερικανική βάση στο Τζιμπουτί.

Ετσι, με τους 80 τόνους όπλα θα επέλθει, υποτίθεται, πιο γρήγορα η ειρήνη στη Σομαλία και θα τραφούν οι εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένοι...

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ...;

Αύριο στο Πειρατικό...ένα από τα πλέον αγαπημένα σας αθλήματα!

Κάτι το οποίο ο Έλληνας...πολίτης αλλά και πολιτικός τρελαίνεται να το παρακολουθεί και να το αναλύει!

Λοιπόν αύριο σας έχουμε...


Δημοσκόπηση!

Φυσικά αδημοσίευτη μέχρι σήμερα, αφού έχει διεξαχθεί αποκλειστικά για κομματικό επιτελείο!

Αν νομίζεται ότι οι δημοσκοπήσεις το καλοκαίρι βρίσκονται στον πολιτικό "πάγκο", κάνετε λάθος, αυτό αποδείχνει και το ότι τα πράγματα είναι ρευστά.

Έρχεται αύριο, υπομονή...!

Α...και μην τις παίρνεται και τόσο στα σοβαρά(είδατε τι έγινε στις ευρωεκλογές), αν και εκείνες που σας δημοσιεύουμε έρχονται από έμπιστη πηγή.

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΑΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Θυμάστε τις πυρκαγιές του 2007, θυμάστε εκείνες τις τραγικές εικόνες που είχαμε ζήσει όλοι μας, σίγουρα θα θυμάστε και τις δηλώσεις του κ. Κώστα Καραμανλή και των υπουργών του, που μιλούσαν περί..."άμεσης αναδάσωσης".

Ωραία, θέλετε να πάμε μια βόλτα στις...αναδασωτέες περιοχές;Δείτε το παρακάτω video...Κάψτε μας και μας να τελειώνουμε!!!
Διαβάστε τη συνέχεια...

"ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ" ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

Οι άγριες επιχειρήσεις - σκούπα σε βάρος μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Φροντίζουν να το διατυμπανίζουν εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών του Δήμου Αθήνας, όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτές τις κατασταλτικές επιχειρήσεις.

Και αυτό γίνεται στο πλαίσιο της δημιουργίας κλίματος τρομοκράτησης σε βάρος όσων μεταναστών και προσφύγων ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Να νιώθουν ότι ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους ή στο χώρο που δουλεύουν και τους εκμεταλλεύονται μέχρι εξαντλήσεως τα αφεντικά, μπορεί να συλληφθούν, να προσαχθούν, να επαναπροωθηθούν, να φυλακιστούν, να χωριστούν από την οικογένειά τους.

Και η άρχουσα τάξη προσπαθεί σε όλα αυτά να έχει σύμμαχο τα λαϊκά στρώματα....


Γι' αυτό και τους βομβαρδίζει με το επιχείρημα ότι για τα λαϊκά προβλήματα ευθύνονται οι μετανάστες. Γι' αυτό κάθε τέτοια επιχείρηση που μαντρώνει ανθρώπους εμφανίζεται από τα αστικά ΜΜΕ ως "καθαρισμός" από τα "σκουπίδια" (σ.σ. αυτό δεν το λένε το εννοούν όμως).

Οι πολίτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Πρέπει μαζί με τους μετανάστες να παλέψουν ενάντια στον κοινό εχθρό, με αγώνα κοινό να καθαρίσουν την κοινωνία από τα "σκουπίδια" της πολιτικής που τους επιφυλάσσει ένα τραγικό μέλλον, γι αυτούς και τα παιδιά τους.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com