Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...!


> Ωραίο φόρεμα Νατάσα!
> Να σου λείπουν αυτά...αν δε ξαναγίνεις Πρωθυπουργός να ξεχάσεις αυτά που ήξερες!
> Μα είναι μεγάλη η διαφορά βρε Νατάσα μου...
> Δεν με ενδιαφέρει, δε ξαναπερνώ εγώ αυτά που πέρασα το 2000!Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΙ ΘΑ ΜEIΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;


Προσπαθούσα να υπολογίσω το ακριβές χρονικό διάστημα που μας απασχολεί η υπόθεση της Siemens και νομίζω ότι μέτρησα τουλάχιστον 2 χρόνια συνεχούς "απασχόλησης"...

Το σκάνδαλο Siemens είναι ένα διεθνές σκάνδαλο καθώς η γερμανική εταιρία χρησιμοποιούσε πολύ συχνά "λάδι" για να εξασφαλίζει την επικράτηση της σε σημαντικούς διαγωνισμούς

Στις περισσότερες χώρες οι ένοχοι έχουν ήδη οδηγηθεί στη φυλακή καθώς η δικαστική έρευνα έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά . Πάντα διαφορετικά είναι ρε γαμώτο .

Το σκάνδαλο της Siemens έχει μέχρι στιγμής γκρεμίσει εντυπωσιακά αυτό που για κάποιους σήμαινε πολλά , δηλαδή το όνειρο του " εκσυγχρονισμού " . Γκρέμισε το όνειρο της "επανίδρυσης του κράτους" καθώς οι διάδοχοι των "εκσυγχρονιστών" αποδείχθηκαν εξίσου "οπισθοδρομικοί" σε ζητήματα διαφθοράς.

Τις τελευταίες μέρες μπαίνουν σκιές ακόμα και στα κόμματα της Αριστεράς που συμμετείχαν μόλις μερικούς μήνες στη διακυβέρνηση της χώρας .

Άραγε κανείς δεν κώφευσε στο κάλεσμα των Σειρήνων ; Όλοι βούτηξαν το δάκτυλο τους στο μέλι ;

Σε μια χώρα που λατρεύει να ισοπεδώνει τα πάντα , το σκάνδαλο της Siemens προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία απαξίωσης κάθε υγιούς κυττάρου της κοινωνίας μας . Εμπρός λοιπόν!

Ας γίνουμε όλοι το ίδιο . Ας γίνουμε όλοι διεφθαρμένοι , αναίσθητοι , υποτακτικοί .

Ας ψηφίσουμε πάλι ένα από τα γνωστά μέτρια κόμματα που ζητούν την ψήφο μας και μετά ας επιστρέψουμε στη γκρίνια και στη μιζέρια .

Που καιρός για επαναστάσεις... Αφού άρχισε πάλι το Champions League...

Ακόμη ένα εξαιρετικό άρθρο της Παραπολιτικής.
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ!

"Είναι φορές που η υποκρισία περισσεύει στη χώρα μας. Αυτό συμβαίνει τούτη την εποχή με τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων.

Οι περισσότεροι δήθεν εκπλήσσονται, άλλοι εξεγείρονται και οι υπόλοιποι παριστάνουν τις μωρές παρθένες.

Χαρακτηριστική υπήρξε η δήθεν οργισμένη αντίδραση στελεχών και κομμάτων της Αριστεράς στις αναφορές Κοροβέση.

Ισως είναι καιρός να ωριμάσουν και τα κόμματα, να πουν απλώς την αλήθεια, ότι χωρίς ενισχύσεις ιδιωτών και επιχειρηματιών δεν βγαίνουν. Να αποδεχθούν, δηλαδή, αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει και να πάψουν να συντηρούν τα θεωρούμενα «ζωτικά ψεύδη». Θα είναι καλύτερα για όλους και κυρίως για τη χώρα, που έφθασε τούτες τις ημέρες δυστυχώς να ορίζεται από έναν φυγόδικο."

Το παραπάνω άρθρο ...

...υπογράφει το Βήμα κι έχει τίτλο "Υποκρισίες".

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις του Περικλή Κοροβέση έχουν αρχίσει τα έντυπα να πλέκουν το εγκώμιο της Αριστεράς, με εκείνο της Siemens.

Δυστυχώς τις περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις, τα είπαμε και χθες εξάλλου(ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ;).

Βρέθηκε το άλλοθι και ο Δικομματισμός μαζί με τον Καρατζαφέρη(ο οποίος σύντομα θα μας παρουσιαστεί σαν τον μοναδικό ανεπίληπτο Έλληνα πολιτικό), έχουν αρχίσει να στήνουν το παιχνίδι...του ότι, "όλοι ίδιοι είναι" και..."δεν πάω να ψηφίσω κανέναν τους"!

Εμείς όμως, ζητάμε τον λόγο και από την Αριστερά, διότι τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την διαφορετικότητα και την καθαρότητα της.

Τόσα χρόνια μουρμούρες και τα μυαλά...στο κόμμα!

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;

Εντάξει, εχουμε το "οκ" από το Επιστημονικό Συμβούλιο για την Πανδημία της Νέας Γρίπης και μπορούν να ανοίξουν τα σχολεία το Σεπτέμβρη...

Από την οπτική του υπουργείου Υγείας λοιπόν ...πάνε καλά τα πράγματα.

Από την οπτική του (αρμόδιου) υπουργείου Παιδείας δεν ξέρουμε.


Γιατί εκτός από την ...άδεια του γιατρού τα σχολεία για να ανοίξουν χρειάζονται κτίρια, καθηγητές, βιβλία, υλικοτεχνική υποδομή, θέρμανση και τόσα άλλα.


Και με δεδομένα τα (συνήθη και χαμηλά) κονδύλια του προϋπολογισμού για την Παιδεία ...πολύ αμφιβάλλουμε.Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com