Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ...!

Δείτε μερικά αποσπάσματα, από το χθεσινό, πολύ καλό Αλ Τσαντίρι Νιουζ!







Ένας εξαιρετικός Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε ξανά, μέσα από τις καρδιές των Ελλήνων!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Διαβάζουμε σήμερα στον ΒΗΜΑτοδότη:

"Ασφαλώς, δεν περιμένω να παραδεχθεί ο κ. Σιούφας αν έχει περάσει από το μυαλό του το ενδεχόμενο εξεύρεσης χώρου εντός του Κοινοβουλίου για τη στέγαση του τρίτου γραφείου πρώην πρωθυπουργού, ύστερα από εκείνα των κκ. Κ. Μητσοτάκη και Κ. Σημίτη. Πάντως ένα αξιοπρεπές γραφείο που φρεσκαρίστηκε εκ βάθρων προ ημερών και βρίσκεται διαγωνίως απέναντι από το γραφείο του κ. Σημίτη δεν προβλέπεται ότι θα βρεθεί στις πρώτες επιλογές του υποτιθέμενου ως ενδιαφερομένου..."

Έχουν αρχίσει ήδη τις μετακομίσεις στη βουλή.

Ψάχνουν γραφειάκια, στις γωνιές του κοινοβουλίου για να στεγάσουν, άλλοι τη μοίρα τους και άλλοι το ριζικό τους.

Εμείς απλά να επισημάνουμε, προς πάσα κατεύθυνση, το εξής:

Ούτε γραφεία...ούτε κοστούμια, ούτε αναπαυτικές καρέκλες να ετοιμάζετε!

Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ο χρόνος πολύς και ο δρόμος μακρύς...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ...

Καλά τι είπα πάλι ο Ζαγορίτης..!!!

Οι μισές εφημερίδες έχουν την κοτσάνα του πρωτοσέλιδο...!

Διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία:
(...)«Πάρα το γεγονός ότι υπήρξαν λάθη, καθυστερήσεις, παραλείψεις, για το ότι υπήρξαν προσωπικές συμπεριφορές που δυσαρέστησαν τους νεοδημοκράτες δεν φταίει η παράταξη», δήλωσε ο Λ. Ζαγορίτης (στον «9,89»). «Να μαυρίσουν εκείνους που είχαν αυτές τις προσωπικές συμπεριφορές, όσους είναι στα ψηφοδέλτια». «Ενόχλησαν την παράταξη, να τους μαυρίσουν», είπε και ο Μ. Γιακουμάτος (στον «Αλφα»)(...)

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα είχε ανέκαθεν η Δεξιά!

Την επικοινωνιακή της άνεση. Ήταν πάντα με ένα επιχείρημα στο στόμα, που θα μπορούσε το μαύρο να το κάνει άσπρο, ροζ και κίτρινο αναλόγως τις περιστάσεις.

Αλλά η φθορά και η ανυποληψία, που ενδημούν στο χώρο της Δεξιάς, έχουν "καρατομήσει" ακόμη κι αυτό το πλεονέκτημα...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

"ΚΑΤΡΑΜΙ"

Το παρακάτω άρθρο είναι του Δημήτρη Δανικά για ΤΑ ΝΕΑ:

"ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ δεν απολογήθηκε. Κανείς του άκρατου νεοφιλελευθερισμού δεν αυτομαστιγώθηκε. Σα να μη συνέβη τίποτα. Οι ιδιωτικές ασφαλιστικές βάζουν λουκέτο. Οι νεοδημοκράτες υπόγειο πόλεμο εναντίον Ταμείων κηρύσσουν. Και οι δημοσιογραφικές ντουντούκες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Τώρα που ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα από τη χώρα της αχαλίνωτης κερδοφορίας και της βουλιμικής ιδιωτικής πρωτοβουλίας γλυκοκοιτάζει τη δημόσια Υγεία. Τώρα, την ώρα που όλα γύρω μας βουλιάζουν, ακόμα και τώρα η κυβερνητική εξουσία παρέα με τη δημοσιογραφική της μυωπία εξακολουθεί το φάντασμα της Θάτσερ να ξερογλείφει. Εξαρτημένοι, καθυστερημένοι, πλιατσικολόγοι, πειρατές και καρχαρίες πωρωμένοι. Η επιτομή της οικονομικής ολιγαρχικής δικτατορίας. Στη φυλακή το κλεφτρόνι για ένα καρβέλι. Στην απόλυτη ελευθερία ο μεγαλοεπιχειρηματίας που κατασπάραξε διακοσίων χιλιάδων ψυχών το ιδρωμένο χρήμα. Και μόνο γι΄ αυτό, κατράμι, μαύρο, πηχτό χωρίς στιγμή να το σκεφτώ"!

Τα σχόλια δικά σας...


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ...!

Σήμερα θα μας τρελάνουν τα συγκροτήματα!

Διαβάστε να δείτε με τι ασχολείται το ΒΗΜΑ, στο κύριο άρθρο του:

"Mακάρι να ήσαν αυτές οι τελευταίες εκλογές που προσφέρουν μια εικόνα τριτοκοσμικής χώρας, με δημόσιες συγκεντρώσεις όπου τα πλήθη ζητωκραυγάζουν ή φωνασκούν, ενίοτε θορυβούν με καραμούζες, χωρίς φυσικά να ακούνε τους αρχηγούς και εκπροσώπους κομμάτων που συνήθως ωρύονται στο κενό επαναλαμβάνοντες συνθήματα χωρίς πραγματικό ακροατήριο.

Η ιλαροτραγωδία αυτή δεν έχει προηγούμενο σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Καιρός είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των «πολιτισμένων» χωρών της Ευρώπης..."


Άδικο στο σκηνικό εκείνο που περιγράφει, δεν έχει.

Αλλά εμείς να επισημάνουμε, ότι την οχλαγωγία που περιγράφει η εφημερίδα την συναντάμε μόνο στις συγκεντρώσεις των δυο μεγάλων κομμάτων.

Όταν τα μικρότερα κόμματα πραγματοποιούν τις μαζικές συγκεντρώσεις τους, δεν επιδίδονται σε επίδειξη δυνάμεων και οχλαγωγίας!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ!

Μα είναι τώρα θέμα αυτό που διάλεξε η Καθημερινή σήμερα, για το κύριο άρθρο της:

"Η απαγόρευση της δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το αντίθετο. Ενα όργιο φημών έχει κατακλύσει την ελληνική κοινωνία για δήθεν «μυστικές μετρήσεις» και κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες από την εσκεμμένη και μη παραπληροφόρηση. Ταυτοχρόνως, ποινικοποιείται ακόμη και η αναμετάδοση σχετικών πληροφοριών από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα, όπως και οι περισσότεροι θεσμοί, αντιμετωπίζουν προβλήματα αξιοπιστίας. Η απαγόρευσή τους, όμως, δεν λύνει το πρόβλημα και καθιστά το εκλογικό σώμα όμηρο φημών και διαδόσεων".

Κακώς απαγορεύτηκε η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων, αλλά δε νομίζουμε ότι κάποιος σοβαρός πολίτης ασχολείται με τις φημολογίες περί δημοσκοπήσεων...

Ελάχιστους συγκινεί!

Περισσότερο τα μέσα έχουν ενοχληθεί, διότι δεν έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο εργαλείο χειραγώγησης!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com