Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Μια από τις πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου και τις εσωκομματικές της ΝΔ, παρουσίασε πριν από λίγο το Mega στο κεντρικό του δελτίο.

Μια εκ των ερωτήσεων ανέδειξε την Λιάνα Κανέλλή του ΚΚΕ, ως δεύτερο πολιτικό πρόσωπο σε θετικές γνώμες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πολιτικά πρόσωπα, δινόταν ως αυθόρμητες απαντήσεις από τους ερωτηθέντες.Το μήνυμα είναι πασιφανές...κυρίως για τα κόμματα της Αριστεράς, ευρύτερα!

Ξυπνήστε, ο λαός βαρέθηκε τα "ξύλινα" προσωπεία, βαρέθηκε να ακούει ατεκμηρίωτες παρόλες!

Βαρέθηκε τις πορείες που αποφασίζονται σε κλειστά γραφεία, από τα γνωστά συνδικαλιστικά και κομματικά στελέχη!

Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ, ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ;;;



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0

Να θυμηθούμε τώρα πως ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες της Arsenal και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρόνια στους 16 του Champions League.




Διαβάστε τη συνέχεια...

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΡNΤΙΝΙΕΡΑΣ

Ακόμη μια υπόθεση ζαρντινιέρας εξελίχθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Φοιτητής από το ΑΠΘ αφού πρώτα καταδιώχθηκε και ξυλοκοπήθηκε, συνελήφθη κατηγορούμενος για κατοχή μολότοφ και χρήση τους εναντίον αστυνομικών.

Στο video, που έφερε στο φως της δημοσιότητας, η Zougla.gr είναι οφθαλμοφανές πως αστυνομικός μεταφέρει την τσάντα με μολότοφ και την "φορτώνει" στον φοιτητή.

Υπόθεση ζαρντινιέρας νούμερο 2 και μάλιστα το επίπεδο αστυνομικής αυθαιρεσίας ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Ο προσανατολισμός των σωμάτων ασφαλείας συνεχίζει να είναι τέτοιος που επιτρέπει την οδυνηρή επανάληψη τέτοιων περιστατικών

Τα ΜΜΕ γιατί έχουν σωπάσει...στην υπόθεση ζαρτινιέρας επί ΝΔ, είχαν βουίξει!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;

H Απογευματινή σήμερα, είναι στον κόσμο της!

Η Εφημερίδα της Δεξιάς αναφέρεται σε "έκρηξη Σαμαρά" κατά του Γ. Παπανδρέου.

Εκτός του ότι η περιγραφόμενη ως..."έκρηξη", αντίδραση του αρχηγού της ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με πραγματική έκρηξη, δεν ενδιαφέρει κανέναν Έλληνα.

Ο Σαμαράς δείχνει εμπιστοσύνη στην ΝΔ που έδειξε εμπιστοσύνη ο Καραμανλής και σε εκείνη που εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός το 20004, αλλά πρόσφατα την καταδίκασε για τις πολιτικές της εφαρμογές.

Από κει και πέρα, μέχρι στιγμής πολιτικά η ΝΔ δεν έχει κάνει βήμα πίσω στις αντιδραστικές επιλογές που κατά βούληση υπηρετεί.

Ούτε καν ανανέωση στα πρόσωπα δεν βλέπουμε να πραγματοποιείται στην ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον, είδαμε κι έναν Ραγκούση, έναν Παπακωνσταντίνου...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Μέσα σε όλα ήρθαν και νέες ρυθμίσεις για τους υπερχρεωμένους.

Η Ελευθεροτυπία ανοίγει το θέμα και είναι από τι λίγες εφημερίδες που δε βάζουν πρωτοσέλιδο τις δηλώσεις Παπανδρέου, από το "ριάλιτι" του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στα μέτρα τώρα για τους υπερχρεωμένους συμπολίτες μας.

Δεν είναι μέτρα που παραγνωρίζονται, βοηθούν αρκετά άτομα που βρίσκονται σε πολυ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Έχουμε όμως την εντύπωση ότι τα μέτρα αυτά δεν μπορούν να στηρίξουν υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Όταν το πλαφόν είναι 1000 ευρώ για την μη εμφάνιση των οφειλών στο Τειρεσία επί παραδείγματι, ποια οικογένεια έχει τέτοιο χαμηλό μέγεθος οφειλών προς τράπεζα;

Δε θα θελα με να κατακρίνουμε κι αυτήν την πολιτική της Κυβέρνησης, είναι προς την θετική κατεύθυνση και ελπίζουμε να ανταποκριθούν και οι τράπεζες.


Διαβάστε τη συνέχεια...

"ΜΑΣ ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ..."

"Μας ράβουν κουστούμι Ιρλανδίας", γράφει το Έθνος στον κεντρικό του τίτλο!

Ένας τίτλος που σίγουρα έρχεται πολύ κοντά με την πραγματικότητα. Όντως ΕΕ και Ελληνική κυβέρνηση έχουν αρχίσει από καιρό να επιβάλουν στους πολίτες σκληρά μέτρα με πρόσχημα, την πάταξη του ελλείμματος.

Σε όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται, το μεγάλο ζητούμενο είναι η τελική αντίδραση του λαού.

Δεν είμαστε σίγουροι το κατά πόσο θα δεχθεί τα νέα μέτρα και δεν είμαστε σίγουροι το κατά πόσο είναι διατεθειμένος να συμβάλει στο κουκούλωμα της πολίτικης του Δικομματισμού, που έφερε την Ελληνική οικονομία στη σημερινή της κατάσταση.

Τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις των πολιτών, εκείνοι θα καθορίσουν το αύριο της χώρας.

Εμείς πιστεύουμε πως δε θα ανεχθεί ο λαός κι άλλη κοροϊδία!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

Καλή σας μέρα, επιστρέψαμε, μετά από ένα αναγκαστικό διάλειμμα.

Ας ξεκινήσουμε το σχολιασμό της ημέρας από το Βήμα.

Η φράση του Πρωθυπουργού..."το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία για πρώτη φορά από το 1974", είναι ο σημερινός τίτλος του Βήματος.

Πλέον το έχουμε δέσει "σκοινί-κορδόνι", η Ελλάδα είναι καταχρεωμένη, δεν έχει καμία αξιοπιστία στις διεθνείς αγορές και όλα αυτά που δημιουργήθηκαν από τις ανιδιοτελείς πολιτικές των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έρχεται η ώρα να τα πληρώσουν, πολύ ακριβά οι πολίτες!

Οι πολίτες λοιπόν προετοιμάζονται από τα Μέσα εδώ κι παραπάνω από έναν μήνα, να πληρώσουν με μειώσεις μισθών, κατάργηση του δώρου, αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, τα "σπασμένα" της πολιτικής του δικομματισμού.

Η κυβέρνηση δεν δείχνει καμιά διάθεση να προχωρήσει σε κινήσεις διαφορετικές, από εκείνες που ακολούθησε η ΝΔ.

Η πολιτική με πολύ σκληρό, αντιλαϊκό χαρακτήρα, πάντα κάτω από τις οδηγίες της ΕΕ. Άραγε τι θα απομείνει στους εργαζόμενους στο τέλος;

Εμείς κρατάμε μα επιφύλαξη για το ποιος τελικά...θα πληρώσει πιο ακριβά την κρίση......!!!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com