Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"!

"Το κύριο κόμμα της Αριστεράς στην Ελλάδα είναι το ΠΑΣΟΚ"!

Το δήλωσε χτες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος (συνέντευξη στο Mega).

Μάλιστα, έφερε σαν επιστέγασμα του ισχυρισμού του το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Βέβαια, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε το γνωστό προϋπολογισμό που κατέθεσε, αναφορές στην "αριστεροσύνη" της διεθνούς της σοσιαλδημοκρατίας δε χρειάζονταν.

Μιας, όμως, και ο αντιπρόεδρος της "αριστερής" κυβέρνησης του "αριστερού" ΠΑΣΟΚ αναζήτησε στην Σοσιαλιστική Διεθνή την απόδειξη για το πόσο "αριστερό" είναι το κόμμα του, να σας θυμίσουμε ότι αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι ο Εχουντ Μπάρακ.

Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ.

Αυτός, δηλαδή, που είχε το γενικό πρόσταγμα για την ωμότητα κατά των Παλαιστινίων που συνέβη τον περασμένο Γενάρη, στη Γάζα...


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΕΠΕΙΓΕΙ...!

Αντιγράφουμε όπως μεταδόθηκε η είδηση από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία:

"Μια συμμορία στο Περού φέρεται ότι σκότωσε δεκάδες χωρικούς με σκοπό να πουλήσει το λίπος τους για να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα ομορφιάς, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα.

Τέσσερα μέλη της συμμορίας, που είναι γνωστή με την ονομασία Los Pishtacos - λέξη που αναφέρεται σ' ένα δαίμονα που σκοτώνει τα θύματά για να πάρει το λίπος τους - συνελήφθησαν, ενώ επτά παραμένουν ασύλληπτα. Η Αστυνομία νωρίτερα είχε κατασχέσει από μία εταιρεία μεταφορών στη Λίμα ένα πακέτο που περιείχε ανθρώπινο λίπος.

Η συμμορία πιστεύεται ότι δρούσε εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι αρχές δήλωσαν ότι μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων, μεταξύ αυτών και παιδιά, από τις επαρχίες Χουανούκο και Πάσκο...

Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων δεν είναι γνωστός, αν και σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα φτάνει τους 60. Τα θύματα θα πρέπει να ήταν «πολυάριθμα», αν κρίνει κανείς από την ποσότητα του λίπους που πουλήθηκε, δήλωσε ο ερευνητής της Αστυνομίας, Εουσέμπιο Φέλιξ Μούργκα.

Το λίπος των θυμάτων λέγεται ότι πωλούνταν προς 15.000 δολάρια το κιλό σε ευρωπαϊκές εταιρείες που φτιάχνουν προϊόντα ομορφιάς. Θεωρείται, επίσης, πιθανό η συμμορία να έκανε και εμπόριο ανθρώπινων οργάνων.

Το ανθρώπινο λίπος, όπως και το λίπος από τους χοίρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή σαπουνιών".

Είναι φανερό πως η βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος έχει ξεπεράσει όλα τα όρια της σαπίλας και της απανθρωπιάς.

Επείγει πλέον να αντικατασταθεί για να σωθεί ό ίδιος ο άνθρωπος.

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΙΣΧΟΣ!

Το Βήμα σήμερα έρχεται σήμερα να ταυτιστεί με τον χειρότερο εαυτό του.

Χθες όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζεται, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, απέτρεψαν την συνάντηση των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ με τον υπουργό Εργασίας.

Η στάση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ εξετάζεται και απο μας, μιας και δεν μπορείς να αποκλείεις όποιους θέλουν να συνδιαλεχθούν, ακόμη και όταν είσαι πεπεισμένος για την αντιλαϊκότητα που θα εξάγει στο τέλος η συζήτηση αυτή.

Αλλά το Βήμα προσβάλει την γ.γ. του ΚΚΕ σήμερα γράφοντας ως υπέρτιτλο: "Η κυρία Παπαρήγα απαγορεύει τον διάλογο για το ασφαλιστικό"!

Το ΠΑΜΕ είναι συνδικαλιστικό όργανο με εκλεγμένη διοίκηση, δεν παίρνει αντ' αυτού αποφάσεις η κ. Παπαρήγα, διότι πολύ απλά παίρνει εκείνο για τον εαυτό του.

Με τη δύναμη θα απαγόρευε τον διάλογο η κ. Παπαρήγα; Έχει περισσότερους συνδικαλιστές από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ...;

Πως είναι δυνατόν να γράφει τέτοιες βδελυρές ανακρίβειες το Βήμα; Για τον κ. Παπανδρέου ή την κ. Μπακογιάννη θα τα γράφατε;

Αίσχος!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΤΟΛΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ

Για να εξετάσουμε λίγο και τα γραφόμενα της Καθημερινής.

"Ατολμία και παλινωδίες υπό τη σκιά αγορών και Ε.Ε" γράφει στον υπέρτιτλο της η Καθημερινή.

Την ατολμία την κρατάμε και την επεξηγούμε με βάση την γενικότερη στρατηγική απέναντι στην ΕΕ και τους διεθνείς οργανισμούς.

Πρέπει οι κυβερνήσεις που θεωρούν σκληρά τα μέτρα που προτείνει η ΕΕ, να μην τα εφαρμόζουν. Δεν είναι η ΕΕ που τους εκλέγει, αλλά ο λαός και τα δικά του συμφέροντα καλείται να υπερασπιστεί στις Βρυξέλλες.

Και παλινωδίες φυσικά υπάρχουν, διότι πολύ απλά, δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο απέναντι στις διεθνείς εξελίξεις, που επηρεάζουν άμεσα το εσωτερικό της χώρας.

Είναι όλα, τόσο απλά...αλλά όταν δεν έχεις την πολιτική βούληση...γίνονται τόσο δύσκολα!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Καλή σας μέρα, για άλλη μια ημέρα!

Ξεκινάμε την περιήγηση μας σήμερα με το Έθνος.

"Δυο γραμμές για το τέμπο των αλλαγών", αναφέρει το Έθνος σαν κεντρικό τίτλο της εφημερίδας.

Αναφέρεται στις διαφωνίες ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη για τον τρόπο που θα επιβληθούν τα νέα μέτρα και όχι τόσο για το αν θα πρέπει να υλοποιηθούν αυτά τα μέτρα.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο κενό...σε εκείνο των προεκλογικών της δεσμεύσεων, θα τα βρει πολύ πιο σκούρα στη συνέχεια.

Ιδιαίτερα όσο ανέχεται της αντιδραστικές επιβολές της ΕΕ...!

Εμείς πραγματικά περιμένουμε με αγωνία τις αντιδράσεις του κόσμου σε 3-4 χρόνια, που θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της πολιτικής υλοποίησης του ΠΑΣΟΚ...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com