Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

«Το χέρι του βάλλοντος ήταν σε ευθεία βολή»


«Το χέρι του βάλλοντος ήταν σε ευθεία βολή, με απειροελάχιστη διαφορά από την απόλυτη ευθεία της τάξης των εννέα μοιρών».

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν με κατηγορηματικό τρόπο οι δυο τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας του 15χρονουΓρηγορόπουλου σχετικά με την κατεύθυνση της φονικής σφαίρας που έπληξε το άτυχο παιδί.

Ένα συμπέρασμα το οποίο υποστηρίζει απόλυτα την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που ασκήθηκε σε βάρος του δράστη, ειδικού φρουρού, Επαμ. Κορκονέα.

Οι Γ. Ραφτόγιαννης, δικαστικός πραγματογνώμονας και ειδικός σε θέματα εξέτασης πυροβόλων όπλων, και Συμ.Μεσογίτης, ιατροδικαστής, αφού αξιολόγησαν όλα τα ευρήματα-στοιχεία της υπόθεσης κατέληξαν ότι:

«Προκύπτει σαφώς ότι αφενός μεν σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει βολή προς τον αέρα, αφετέρου δε προκύπτει βολή με ευθεία πρόταση του χεριού του βάλλοντος προς το θύμα».

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας.

Και επειδή κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με το γεγονός ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε , σας υπενθυμίζουμε ότι από τη στιγμή που ο Κορκονέας Αλέξανδρου αποδεδειγμένα στόχευσε και άνοιξε πυρ προς τον Αλέξη , δεν έχει καμία νομική αξία ο τρόπος με τον οποίο τελικά έφτασε η σφαίρα στο σώμα του θύματος.
απο την: Παραπολιτική
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟ «ΠΑΚΕΤΟ» ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ...

Οι αγρότες πέρσι πουλούσαν το βαμβάκι 0,40 ευρώ το κιλό. Με μια παραγωγή που κατά μέσο όρο υπολογίζεται στα 300 κιλά το στρέμμα, έπαιρναν για κάθε στρέμμα 120 ευρώ. Φέτος το βαμβάκι το πουλάνε 0,17 ευρώ το κιλό και εισπράττουν 51 ευρώ το στρέμμα. Ο κ. Χατζηγάκης με τα «μέτρα» που εξήγγειλε, τους δίνει «ενίσχυση» περίπου 30 ευρώ το στρέμμα. Που σημαίνει ότι θα έχουν συνολικό έσοδο περίπου 81 ευρώ ανά στρέμμα. Τους «τάζει», δηλαδή, για φέτος, μείωση εισοδήματος, σε σχέση με πέρσι, της τάξης του 48%!!!

Αυτή είναι η αλήθεια. Την οποία η κυβέρνηση γνωρίζει. Οπως τη γνωρίζουν και τα «παπαγαλάκια» της που από προχτές διακινούν στα ΜΜΕ την προπαγάνδα περί «πακέτου Χατζηγάκη».

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΙ «ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΚΑΙ Η «ΕΥΡΩΛΑΤΡΕΙΑ»


Οι «αγροτοπατέρες» της ΝΔ.

Ηταν αυτοί που κατά την προεκλογική περίοδο του 2004 έταζαν «όλα τα κιλά - όλα τα λεφτά». Ηταν τότε που ο πρωθυπουργός «δεσμευόταν προσωπικά» ότι σε κάθε συνεδρίαση για τα αγροτικά προϊόντα στο πλαίσιο της ΕΕ θα ήταν «παρών», «απίκο» κι «από πάνω», για να προωθεί τα δίκια και τα συμφέροντα του Ελληνα αγρότη.

Στις Βρυξέλλες, βέβαια, δεν τον είδαν ποτέ τον κ. Καραμανλή σε κάποια από τις συνεδριάσεις όπου επρόκειτο να συζητηθούν αγροτικά θέματα. Είδαν όμως τους υπουργούς του. Ολους αυτούς, δηλαδή, που υπέγραψαν φαρδιά - πλατιά όλες τις αποφάσεις της νέας ΚΑΠ, με αποτέλεσμα (σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας):

  • Το έλλειμμα της χώρας στο εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων να φτάσει το 2007 τα 2,9 δισ. ευρώ, από 2,2 δισ. ευρώ το 2006, παρουσιάζοντας αύξηση 37,4%!

Σημειωτέον ότι κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση της ΝΔ, το 1990, το έλλειμμα του γεωργικού ισοζυγίου ήταν 44,6 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, «κατάφεραν», μέσα στα τελευταία 17 χρόνια, να διογκώσουν το έλλειμμα κατά 66 φορές!

Οι «αγροτοπατέρες» του ΠΑΣΟΚ.

Τους παρακολουθείτε να πηγαινοέρχονται στα τηλεοπτικά παράθυρα, να καμώνονται τους «Μαρίνους Αντύπες» και να αντιμετωπίζουν την αγροτιά λες και απευθύνονται σε «χαχόλους χωριαταραίους».

Αλλά είναι αυτοί,

  • είναι η δική τους πολιτική, που ενώ το 1980 παρέλαβε πλεονασματικό γεωργικό εμπορικό ισοζύγιο, εντούτοις προς δόξαν της «Αγίας Οικογένειας» των Βρυξελλών, παρέδωσε χάος και άβυσσο με συνέπεια (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της «Γιούροστατ») στην εικοσαετία 1984 - 2004 να ξεκληριστούν από την Ελλάδα 200.000 αγροτικά νοικοκυριά,
  • είναι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που «κατόρθωσε» στις αγροτικές περιφέρειες της Ελλάδας ο ρυθμός αύξησης της ανεργίας των νέων να είναι ο μεγαλύτερος από κάθε άλλη χώρα της ΕΕ.

Για το ποια είναι η πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της «ευρωλατρέιας» τους, ας έχουμε υπόψη μας ένα επιπλέον στοιχείο:

Την τελευταία δεκαετία, η Ελλάδα έχει κατακτήσει μια αξεπέραστη «πρωτιά»: Είναι η χώρα με τη δραματικότερη εξέλιξη όσον αφορά το εισόδημα των αγροτών της από κάθε άλλη εκ των 27 χωρών της ΕΕ! Γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα στο διάστημα 1996 - 2007, το εισόδημα του Ελληνα αγρότη να έχει κατρακυλήσει στην τρίτη χειρότερη θέση του ευρωενωσιακού καταλόγου και μόλις και μετά βίας να αγγίζει το 70% του μέσου όρου εκείνου της ΕΕ...

Διαβάστε τη συνέχεια...

Πρώτη η Μπαρτσελόνα, 52ος ο ΠΑΟ, 74ος ο Ολυμπιακός


Βάσει αποτελεσμάτων και συνεισφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός θεωρούνταν ως ο πιο γνωστός σύλλογος στην Ευρώπη. Πλέον, οι «πράσινοι» προπορεύονται του αιώνιου αντιπάλου, Ολυμπιακού και στις στατιστικές μετρήσεις. Σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Στατιστικής, το «τριφύλλι» θεωρείται η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα τα τελευταία 17 χρόνια. Συγκεκριμένα, καταλαμβάνει τη 52η θέση με 144 ψήφους, στο σύνολο 204 ομάδων, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 74η με 84 ψήφους .

Η τρίτη ελληνική ομάδα που συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες της Ευρώπης είναι η ΑΕΚ (82η) και την πεντάδα συμπληρώνουν οι Πανιώνιος (192ος με 4 ψήφους) και ΠΑΟΚ (294ος με 1 ψήφο).

Πρώτη στις μετρήσεις αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης να πλαισιώνουν την πεντάδα.

Αναλυτικά οι πρώτοι 20:

1.Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 757

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 678

3. Γιουβέντους (Ιταλία) 621

4. Μίλαν (Ιταλία) 611

5. Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 605

6. Ίντερ (Ιταλία) 567

7. Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 563

8. Άρσεναλ (Αγγλία) 550

9. Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) 503

10. Τσέλσι (Αγγλία) 442

11. Λίβερπουλ (Αγγλία) 435

12. Πόρτο (Πορτογαλία) 425

13. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) 420

14. Ρόμα (Ιταλία) 405

15. Άγιαξ (Ολλανδία) 400

16. Πάρμα (Ιταλία) 373

17. Σάο Πάουλο (Βραζιλία) 367

18. Βαλένθια (Ισπανία) 367

19. Ρέιντζερς (Σκωτία) 364

20. Λάτσιο (Ιταλία) 342


52. Παναθηναϊκός (Ελλάδα) 144


74. Ολυμπιακός (Ελλάδα) 84


82. ΑΕΚ (Ελλάδα) 73


192. Πανιώνιος (Ελλάδα) 4


204. ΠΑΟΚ (Ελλάδα) 1


Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!
















Δημοσίευση: Δημήτρης(αναγνώστης) Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com