Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

απο την:Παραπολιτική

Η ευθύνη για τις δύσκολες ημέρες που περνάει σήμερα η Νέα Δημοκρατία ανήκει αποκλειστικά στον απερχόμενο αρχηγό της.

Ο Καραμανλής ήταν αυτός που διέλυσε το κόμμα καθώς ήταν ο πρώτος που απαξίωσε τις κομματικές διαδικασίες και πορεύτηκε σαν απόλυτος μονάρχης.

Πότε συνεδρίασε για τελευταία φορά η Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ;

Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός στην Ιστορία που μετά από βαρία ήττα ( στις Ευρωεκλογές ) δεν έκανε απολύτως καμία ενέργεια παρά μόνο συγκάλεσε το Υπουργικό Συμβούλιο και ζήτησε από τους υπουργούς να πάνε πιο "γρήγορα" !

Σήμερα , η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάσπαση . Ο Καραμανλής αρνείται να διαδραματίσει τον ενωτικό ρόλο που όλοι περίμεναν . Επαναλαμβάνει ότι την 7η Νοεμβρίου θα παραχωρήσει , ανεξάρτητα με το αν θα έχει εκλεγεί νέος αρχηγός της Ν.Δ.Την ίδια ώρα , οι Καραμανλικοί αρνούνται να παραδώσουν το κόμμα στη Ντόρα Μπακογιάννη και μοιάζουν έτοιμοι να το διεκδικήσουν μέχρι τέλους.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει με σιγουριά το ενδεχόμενο διάσπασης της Κεντροδεξιάς παράταξης . Ο Σαμαράς και ο Αβραμόπουλος έχουν ήδη αποχωρήσει μια φορά . Γιατί να μην το κάνουν και τώρα ;
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!

Το ΕΘΝΟΣ, λοιπόν κρατά σταθερά την γραμμή που ακολουθεί αρκετούς μήνες τώρα.

Από τη μια "ΕΛ..ΝΤΟΡΑΝΤΟ, η ΝΔ για το συνέδριο"!

Σαφέστατη η αναφορά στις εσωκομματικές τριβές της ΝΔ. Τώρα ποια όσο η Δεξιά θα δίνει το δικαίωμα, θα το εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα εκδοτικά συμφέροντα.

Δεν θα της χαριστεί κανείς, όλα αυτά βέβαια αφού ο λαός την έριξε στον λάκκο της κατάρρευσης!

Πάντα την αρχή ο λαός τη κάνει...!

Από την άλλη τώρα το ΕΘΝΟΣ, επιβραβεύει κάθε κίνηση Παπανδρέου και της κυβέρνησης του.

Σήμερα αναφέρεται στην επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην Ολυμπία.

Επί της ουσίας τίποτα!


Ακόμη κι η επίσκεψη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους και μόνο.

Καλό θα ήταν να μην βάζουμε την επικοινωνία πάνω από την πολιτική ουσία! Διότι έτσι χάνει κανείς τα αυγά και τα πασχάλια...και μπορεί να σε κατασπαράξει ο λαός, ίσαμε και 10,5 μονάδες...!

Άντε τώρα...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, το χαβά της!

"Η Τελευταία μάχη, Καραμανλή - Παπανδρέου..."!

Είναι πρόδηλο ποια, η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, δεν θα ήθελα ποτέ να αποχαιρετήσει τον κ. Καραμανλή. Ίσως να διαισθάνεται αυτό που έρχεται.

12 χρόνια μετά λοιπόν κάθε αξιοπρεπής Νεοδημοκράτης, βλέπει τον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλον,να προσέρχεται στην τελευταία του πολιτική πράξη, ηττημένος και χωρίς καμία προοπτική για το αύριο.

Κι όμως ακόμη και τώρα, στον ίδιο άνθρωπο, εναποθέτουν τις ελπίδες τους, πολύ φίλοι της γαλάζιας παράταξης.

Αυτό το ξέρει καλά και η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, μετά τον Καραμανλή υπάρχουν δελφίνοι, αλλά όχι Αρχηγοί! Δεν υπάρχουν εγγυητές της ενότητας και της ιδεολογικής επανατοποθέτησης, της Δεξιάς παράταξης.

Προσπαθεί η εφημερίδα να συστρατεύσει ένα μέρος της Δεξιάς, πίσω από την ανάγκη, να παραμείνει ο Καραμανλής στην Προεδρία της ΝΔ.

Πιθανότητες τέτοιες δεν υπάρχουν...αλλά η Ελπίδα, για την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και αρκετούς Νεοδημοκράτες, πεθαίνει τελευταία!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ;

Σήμερα τα ΝΕΑ μιλούν για "κατάργηση των ορίων ηλικίας", με σκοπό να παρθούν πίσω, τα αντιδραστικά νομοθετήματα της Πετραλιά, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες των ΝΕΩΝ, πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικά φιλολαϊκό μέτρο, της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ένα μέτρο όμως που επέβαλε και θα συνεχίσει να επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν όντως το ΠΑΣΟΚ θελήσει να καταργήσει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση Πετραλιά, πρέπει να έρθει σε σύγκρουση και με την ΕΕ.

Ίσως εδώ να δούμε τον χαρακτήρα της νέας κυβέρνησης, ίσως εδώ για πρώτη φορά να μας δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.

Η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης είναι ένα από πιο σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα της παρελθούσας κυβέρνησης.

Έτσι λοιπόν, αν τα ΝΕΑ δικαιωθούν και η νέα κυβέρνηση, επαναφέρει τα όρια τουλάχιστον στα επίπεδα πριν το νόμο Πετραλιά, θα πρόκειται για ένα μέτρο προς την εξαιρετικά θετική κατεύθυνση.

Για να δούμε λοιπόν...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com