Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Μπράβο στα έγκριτα Μ.Μ.Ε.! ΚΑΤΑΛΗΨΗ 8ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

Το Δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου τελεί από οκταημέρου σε κατάληψη και χθες παρέμειναν κλειστές οι υπηρεσίες της Νομαρχίας και του Δήμου Ηρακλείου σε ένδειξη συμπαράστασης αλλά για τα ΜΜΕ της Αθήνας η κατάληψη αυτή δεν υφίσταται. Άραγε ένα τέτοιο γεγονός δεν αποτελεί... είδηση για να μεταδοθεί; Ωραία ενημέρωση παρέχουν όλοι στον Ελληνικό Λαό. Ότι δεν βολεύει το κάνουμε γαργάρα. Μπράβο σε όλους που συμμετέχουν στην παρωδία, θα τους ευγνωμονεί κ με το παραπάνω ο επίτιμος άξιος ο μισθός τους. Και να υπενθυμίσουμε ότι η κατάληψη του Δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου γίνετε διότι Υπάρχει άμεση ανάγκη ίδρυσης Εφετείου στο Ηράκλειο. Ένα μόλις εφετείο έχει ολόκληρη περιφέρεια Κρήτης. Ο όγκος των υποθέσεων που συσσωρεύονται στα πινάκιά του είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα οι αλλεπάλληλες αναβολές να είναι κανόνας και όχι εξαίρεση. Φανταστείτε όμως το οικονομικό και προσωπικό κόστος ενός πολίτη από τη Σητεία, ο οποίος, προκειμένου να δικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό θα πρέπει επανειλημμένα να μεταβεί στα Χανιά και να διανύσει περί τα 600 χλμ. άθλιου οδικού δικτύου (με επιστροφή), πληρώνοντας για τη μετακίνηση αυτή τους δικηγόρους του και τους μάρτυρές του, και οδηγώντας πάνω από 4 ώρες για να φτάσει στο δικαστήριο και άλλο τόσο για να επιστρέψει. Διαβάστε τη συνέχεια...

Ξανά στους "δρόμους του Αγώνα" οι φοιτητές-σπουδαστές!

Την Παρασκευή επανέρχονται δυναμικά οι σπουδαστές και φοιτητές σε όλη την Ελλάδα στους δρόμους!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ:
  • Δωρεάν μεταφορές για όλους τους σπουδαστές και φοιτητές ανα την Ελλάδα. Στις περιφερειακές μεγαλουπόλεις το Φοιτητικό εισιτήριο για τα λεωφορεία έχει φτάσει πλέον στα 0,70λεπτά.
  • Καμία εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίες 36/05, που αναγνωρίζει και εξισώνει τα πτυχία των Κέντρων Ελευθερών Σπουδών με εκείνα των Πανεπιστημίων-ΤΕΙ. Πως είναι δυνατόν να εξισώνουν δίχρονες ιδιωτικές ψευτοσχολές με τα Ανώτατα Ιδρύματα, που τόσο για να εισαχθείς όσο για να αποφοιτήσεις από αυτά χρειάζεται μια πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από το να εγγραφείς δίνοντας 300ευρώ προκαταβολή σε ένα Κολέγιο.
  • Να δοθούν δωρεάν όλα τα απαραίτητα Συγγράμματα που απαιτούνται προκειμένου να καλύπτεται το 100% της ύλης των μαθημάτων. Ήδη στο ΤΕΙ Αθήνας έχουν παραδοθεί στους σπουδαστές τιμοκατάλογοι με τις τιμές όλων των συγγραμμάτων που προτείνονται!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ!!!

Για να μην ξεχνιόμαστε το σύνταγμα μας αναφέρει ότι η Παιδεία παρέχεται δωρεάν σε όλους ως κοινωνικό αγαθό! ΑΡΘ.16
Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com