Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ...!

Πως τους διορίζει έτσι τους γιατρούς όμως η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου!

Χίλιους διορισμούς έταξε χτες μέσα στο 2010, θέλοντας προφανώς να μας εντυπωσιάσει. Λόγω νέας γρίπης μας είπε...

Ελα όμως που το πρόβλημα της νέας γρίπης, δεν προβλέπεται να υπάρξει ...του χρόνου! Τώρα υπάρχει και τώρα υπάρχουν οι ανάγκες, όπως υπάρχουν ανάγκες και σε όλο το σύστημα Υγείας.

Αφήνουμε το ότι αν παίρναμε στα σοβαρά τον κάθε υπουργό που υπόσχεται προσλήψεις γιατρών τα τελευταία 10 χρόνια, και στο τέλος τις αθροίζαμε, σε αυτή την χώρα θα υπήρχαν δυο γιατροί του ΕΣΥ για κάθε Ελληνα.

Για το ποια είναι ακριβώς η πραγματική αναλογία, είναι εύκολο να το πληροφορηθεί κανείς έγκυρα.

Αρκεί μια επίσκεψη στα "επείγοντα" ενός νοσοκομείου που εφημερεύει...



Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια ακόμα απολαυστική εκδήλωση αυτού που οι ίδιοι αποκαλούν "υπόδειγμα ενότητας".

Μια ευκαιριακή συγκόλληση χωρίς αρχές και μια διαπάλη άνευ ορίων (που φτάνει μέχρι σε δημόσιες συστάσεις (Κύρκος) για διασπάσεις και αποχωρήσεις).

Και όπου πίσω από τους "11 αρχηγούς" διαγκωνίζονται 5 - 6 διαφορετικές "γραμμές", με 12 - 13 υποσύνολα η κάθε μια στο εσωτερικό της.

Βαβέλ!

Και όλο αυτό "προτείνεται" με την ίδια πάντα πληκτική επιχειρηματολογία περί "πλουραλισμού" και "πληθυντικής Αριστεράς"...

Λες και μπορεί ποτέ να νοηθεί ως Αριστερά η μονήρης διαδικασία ικανοποίησης προσωπικών γούστων και η προώθηση προσωπικών στρατηγικών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει κρίση ταυτότητας, η οποία με το ΠΑΣΟΚ στην κυβερνήτη διογκώνεται!

Σοβαρευτείτε όσο υπάρχει καιρός...!

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ...!

"Καθαρή εντολή, δύσκολο έργο"!

Εξαιρετική αποτύπωση της πραγματικότητας από την Καθημερινή, η οποία φαίνεται να ζητά, αλλά με τον τρόπο της, ριζικές αλλαγές από τον Σαμαρά.

Η καθαρή εντολή είναι δεδομένη και δεν χωράει αμφισβητήσεις από κανέναν, ούτε εντός, ούτε εκτός ΝΔ.

Το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της ΝΔ, είναι κι αυτό δεδομένο για τον νέο της αρχηγό.

Αν αποτύχει και δεν καταφέρει να ανασυγκροτήσει και να συνετίσει την ΝΔ ο Σαμαράς, τότε η ΝΔ θα σβήσει, διαφορετικά εάν επιτύχει, έχει ελπίδες η ΝΔ να επιζήσει...!

Ο λαός θα καθορίσει την επόμενη μέρα, ο Σαμαράς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μεταμορφώσει το κόμμα του και να αναμένει την εμπιστοσύνη του λαού...!

Ο λαός ωριμάζει...θα τα βρουν πολύ δύσκολα οι επίδοξοι Πρωθυπουργοί!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...!

Παπανδρέου και Σαμαράς συναντήθηκαν χθες για πρώτη φορά σαν Αρχηγοί των δυο μεγαλύτερων κομμάτων εξουσίας της χώρας.

Αυτή την εικόνα είμαστε σίγουροι, πως ελάχιστοι σε αυτή τη χώρα θα την ανέμεναν, πολλοί λίγοι θα πίστευαν τόσο στην επικράτηση του Παπανδρέου έναντι του Καραμανλή κι ακόμη πιο λίγοι στην επικράτηση Σαμαρά απέναντι στην Μπακογιάννη.

Αλλά αυτά έχει η ζωή...και έχει αφήσει το Βήμα χωρίς εκλεκτό στα ανώτατα πολιτειακά αξιώματα, μόνο ο Βενιζέλος έχει μείνει στην Κυβέρνηση, αλλά περιχαρακωμένος.

Θα είναι ενδιαφέρουσα η αντίδραση των ΜΜΕ στις μελλοντικές επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, συνήθως η στάση τους αποδείχνει αρκετά όσο αφορά τον πολιτικό που είτε αντιπολιτεύονται, είτε περπατάνε χέρι χέρι.

Όλα θα φανούν στον χρόνο...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Είναι λογικό και απόλυτα αναμενόμενο ο κόσμος της
ΝΔ, να ζητάει από τον Αντώνη Σαμαρά ρηξικέλευθες αλλαγές στο κόμμα τους.

Η ΝΔ δείχνει να έχει χάσει το τρένο της κοινωνίας, για να το προλάβει πρέπει να τρέξει πολύ.

Αλλά δεν νομίζουμε ότι θα ήταν σωστό να τρεφόμαστε από αυταπάτες...η εκλογή Σαμαρά δεν θα αλλάξει την ουσία της πολίτικης που υπηρετεί η ΝΔ.

Διαχειριστικά μπορεί να αποδειχτεί καλύτερος από πολλούς, αλλά μια αλλαγή προσώπου δεν είναι δυνατόν να φέρει και αλλαγή πολιτικής

Τουλάχιστον όμως να "καθαρίσει" το κόμμα του από τα λαμόγια και να το στρέψει στην κοινωνία...τόσο απλά!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com