Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΔΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 3-0

Μην μένουμε μόνο στα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα, να πάμε τώρα σε κάτι πιο ευχάριστο, να δούμε πως ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους 32 του Europa League.




Διαβάστε τη συνέχεια...

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ!

"Το μείγμα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός ήταν ένα μείγμα οικονομικής πολιτικής που βρίσκεται κοντά στις θέσεις που εκφράζουν οι εργαζόμενοι" (Γ. Παναγόπουλος, χτες στο Θέμα FM).

Οταν αυτή είναι η τοποθέτηση του προέδρου της ΓΣΕΕ απέναντι στις αντιλαϊκές προθέσεις που προετοιμάζει η κυβέρνηση, η ΝΔ υπο τις οδηγίες της ΕΕ, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για ψευδαισθήσεις για το ρόλο που παίζουν και κυρίως θα παίξουν το επόμενο διάστημα οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ όχι μόνο δε "βλέπει" πουθενά τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, στο Ασφαλιστικό, στους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, που προαναγγέλνει με σχετική σαφήνεια η κυβερνηση, αλλά εμφανίζεται πανέτοιμος να συμμετέχει στο "διάλογο" με στόχο να βάλει πλάτες για να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα και με "κοινωνική συναίνεση".

Οι εργαζόμενοι όμως τους έχουν πάρει χαμπάρι, ξέρουν ότι χρόνια τώρα ξεπουλάνε τα δικαιώματά τους, τους βάζουν απέναντι μαζί με τις πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν τετοιες πολιτικές.


Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο ΠΡΓΑΜΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...

"Θύελλα στην Κοπεγχάγη"...από την Καθημερινή ο τίτλος.

Στην Κοπεγχάγη λοιπόν έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον για το μέλλον της γης, στην σύνοδο κορυφής.

Εκεί έχουν μεταβεί, εκατοντάδες, αγνοί οι περισσότεροι, ακτιβιστές που αγωνίζονται για τη σωτηρία του περιβάλλοντος.

Οι σωτηρία του περιβάλλοντος όμως δεν έρχεται έτσι! Πρέπει όλοι οι λαοί του κόσμου να συνειδητοποιήσουν ποιος είναι ο αληθινός αντίπαλος...ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός για το περιβάλλον, αλλά και για τους λαούς του κόσμου.

Είναι οι πολυεθνικές που με ευμένεια αντιμετωπίζονται από τις ΗΠΑ, γι αυτό το λόγο και πότε δεν συμφωνούν οι ΗΠΑ στους περιορισμούς των ριπών και στα γενικότερα μέτρα ιδίας φύσης, που προτείνονται κατά καιρούς.

Είναι οι ίδιοι που επιβάλουν σκληρή λιτότητα και κατακρεουργούν τα εργασιακά διακαιώματα των εργαζομένων, ανά τον κόσμο!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που κοντεύει να μας πείσει η Αυγή για την αντιπολίτευση της στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

"Στο σφυρί το κράτος, στην πρέσα οι μισθοί" ο σημερινός της τίτλος.

Αρκετά επίκαιρος και περιγραφικός για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Ίσως να αποφάσισαν να κάνουν λίγο αντιπολίτευση εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τις συνεχόμενες και αιώνιες διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις του ενός και του άλλου να πλανώνται συνεχώς πάνω από την Κουμουνδούρου σαν φάντασμα.

Καλό λοιπόν θα ήταν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο με το σημερινό εάν θέλουν να περισώσουν την ύπαρξη τους.

Η ευκαιρία που τους δόθηκε στις εκλογές δεν πρόκειται να τους ξαναδοθεί και μάλιστα με τόση άνεση...!

Ας σκεφτούν λίγο το λαό, που τους στήριξε!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...;

Ο Αδέσμευτος εδώ και κάτι μέρες, μάλλον ζει σε άλλη χώρα.

"Η ΝΔ άρχισε αντιπολίτευση", μας πληροφορεί με άγχος αλλά και περηφάνια, μόνο που δεν γνωρίζουμε ποιον είδε να κάνει αντιπολίτευση και όχι όπως την εννοεί ο Αδέσμευτος, αλλά όπως την θέλει ο λαός!

Καταλαβαίνουμε πως η ήττα της Ντόρας σας έχει πανικοβάλει και θέλετε να δείξετε πόσο "καλά παιδιά" είστε στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά να προσέχετε και τι γράφετε.

Αντιπολίτευση με τον Μ. Κεφαλογιάννη κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και με όλους τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης, του 33,5%...δεν είναι εύκολο να γίνει.

Έχεις και την Μπακογιάννη να σε κοιτά με το βλέμμα του γιπαετού από κάτω...δεν σου αφήνονται και πολλά περιθώρια για αντιπολίτευση!

Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ...!

Δεν μπορεί κανείς και με καμία προσπάθεια να αλλάξει τις διαθέσεις των ΜΜΕ.

Όλα γύρω από τα οικονομικά μέτρα και το υποτιθέμενο, φάντασμα της πτώχευσης!

Η Ελευθεροτυπία σήμερα γράφει για μείωση έως και 4% στους μισθούς, μέσα από σκληρά μέτρα που εξήγγειλε ο Γ. Παπακωνσταντίνου σε κλειστή συνεδρίαση με τραπεζίτες.

Εμείς βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τα πιθανά...μέτρα της κυβέρνησης, ας έρθουν αυτά τα πολυσυζητημένα μέτρα και τότε ξανά σχολιάζουμε.

Εξάλλου τα σχόλια μας σχετικά με τα συναισθήματα που προσπαθούν να διεγείρουν στους πολίτες τα Μέσα έχουν γίνει επανειλημμένος.

Ο Μητσοτάκης θα λύσει το πρόβλημα...ρωτήστε και το Mega...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com