Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Ακόμη μια επίδειξη "Δημοκρατικότητας" από την Κυβέρνηση!


"Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης και ειρηνικής εκδήλωσης, αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων προσπάθησε να επιδώσει το ψήφισμα της συγκέντρωσης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ο «κρυπτόμενος» Υπουργός μέσω των υπαλλήλων του Γραφείου του διεμήνυσε ότι δεν αποδέχεται την αντιπροσωπεία των Γεωτεχνικών και το ψήφισμα.

Με την ανακοίνωση της προσβλητικής συμπεριφοράς του Υπουργού που θυμίζει «άλλες εποχές», οι συγκεντρωθέντες Γεωτεχνικοί οργίσθηκαν και αποφάσισαν ομόφωνα να μην επιστρέψουν την καταστρατήγηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους που κατακτήθηκαν με κοινωνικούς αγώνες.
Στην προσπάθεια να επιδοθεί το ψήφισμα οι συγκεντρωθέντες αντιμετωπίστηκαν με ξυλοφόρτωμα από τις δυνάμεις καταστολής. Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών ποδοπατήθηκαν και τραυματίστηκαν.
Τα γεγονότα αυτά καταγράφηκαν από τις κάμερες και ενημερώθηκε ο «κρυπτόμενος» Υπουργός.
Εν μέσω των επεισοδίων, ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης μας ενημέρωσε ότι ο Υπουργός είναι διατεθειμένος να συναντήσει την αντιπροσωπεία και να παραλάβει το ψήφισμα.
Οι συγκεντρωθέντες αποδέχθηκαν την πρόταση και η αντιπροσωπεία τους ανέβηκε στον 6ο όροφο περιμένοντας τον κ. Υπουργό.
Δυστυχώς ο κ. Κοντός στην συνάντηση επανέλαβε την γνωστή του επικοινωνιακή τακτική, Μόλις άρχισε ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ την ενημέρωση,
ο κ. Κοντός άρχισε τις επικριτικές παρατηρήσεις και δημιούργησε αμέσως ένα κλίμα σύγκρουσης και προκλητικής αντιπαλότητας.
Διέκοψε αμέσως την συνάντηση και απεχώρησε προφασιζόμενος ότι αντιμετωπίζεται εχθρικά από τους Γεωτεχνικούς.
Το σκηνικό που έστησε ο κ. Κοντός είναι γνωστό και προμελετημένο.
Οι Γεωτεχνικοί καταγγέλλουν την αχαρακτήριστη και προκλητική στάση του Υπουργού και καλούν τον Πρωθυπουργό της χώρας να ενδιαφερθεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα, γιατί όσο παραμένει ο κ. Κοντός ως Υπουργός τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση στους αγρότες, τους καταναλωτές και τους Γεωτεχνικούς.
Σε κάθε περίπτωση η παραμονή του σημερινού Υπουργού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι προβληματική και καταστροφική για την Ελληνική Γεωργία.
Από παντού έρχονται μηνύματα αγανάκτησης. Αν ο Υπουργός προσποιείται ότι δεν τα αντιλαμβάνεται, κάποιος ας τον «ενημερώσει» και να τον επαναφέρει στην τάξη.
Αν δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα του Αγροτικού τομέα υπάρχει και η παραίτηση.
Αν ο ίδιος δεν το κάνει υπάρχει και Πρωθυπουργός σε αυτή την χώρα» "
πηγή:Troκtiko
Διαβάστε τη συνέχεια...

Πως μπορούμε να αντέχουμε τόση βρώμα ακόμα?

«Παραπλανηθέντες» υπουργοί.

Βουλευτές που δικαιολογούν την υπογραφή τους κάτω από «πονηρές» τροπολογίες, επικαλούμενοι λόγους ...βλακείας.

Εκπρόσωποι κομμάτων και στενοί συνεργάτες πολιτικών αρχηγών που «δεν κατάλαβαν» και «δεν είχαν αρμοδιότητα».

Συμβολαιογράφοι που έφερναν σε πέρας συμβόλαια «αμαρτωλών» δοσοληψιών, προσδοκώντας στην «ευλογία της Παναγίας».

Κρατικές υπηρεσίες, που δέχονται σαν «νόμιμους τίτλους ιδιoκτησίας» τα βυζαντινά χρυσόβουλα και τα χοτζέτια των πασάδων.

Δικηγόροι που καταθέτουν «μουσαντένιες» αγωγές εξαπάτησης των ακτημόνων και εκβιάζουν εργολάβους για το «κατιτίς τους», έχοντας για ενδιάμεσους μπουζουκομαγαζάτορες.

«Κοριοί», βίντεο, dvd και υποκλοπές.

Δημόσιες υπηρεσίες, που, όταν πρόκειται η δημόσια γη να εκποιηθεί τότε την υποκοστολογούν κι όταν πρόκειται η ίδια γη να ξεπουληθεί για λογαριασμό μοναστηριών την υπερτιμολογούν.

Παπάδες και μοναχοί με «ελευθέρας» στα πολιτικά γραφεία και στα κέντρα λήψης αποφάσεων που ξεχνούν να παίρνουν ή να δίνουν αποδείξεις για τις «δωρεές» εκατομμυρίων που λαμβάνουν από τους συνεργάτες τους.

Τοπικοί παράγοντες, που καταγγέλλουν «μεθοδεύσεις» εις βάρος του Δημοσίου, αλλά που όταν οι υπηρεσίες τους ενεπλάκησαν σε αυτές τις «μεθοδεύσεις», δεν το γνώριζαν.

Δικαστικές αποφάσεις που μένουν «καταχωνιασμένες» στο συρτάρι για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

«Φίλοι» που μαγνητοφωνούν τους «φίλους» τους και που εναλλάσσονται στους ρόλους του μάρτυρα και του ψευδομάρτυρα.

Πρόκειται για μέγα θαύμα. Μην πάει το μυαλό σας στη λίμνη που έγινε οικόπεδα. Ούτε στο νεράκι που στα χέρια των καλόγερων μετατράπηκε σε οικοδομικά φιλέτα και καταθέσεις εκατομμυρίων. Το «θαύμα» έγκειται στην ανθεκτικότητα των Ελλήνων: Τέτοια βρώμα, κι όμως ο ελληνικός λαός την αντέχει ακόμα...

Διαβάστε τη συνέχεια...

Η επιστήμη κάνει θαύματα!

Μια 14χρονη Αμερικανίδα έζησε επί σχεδόν τέσσερις μήνες χωρίς καρδιά. Στο διάστημα αυτό διατηρήθηκε στη ζωή με μία ειδικά κατασκευασμένη μηχανική αντλία, που υποκαθιστούσε την καρδιακή λειτουργία.

Η 14χρονη, που έπασχε από καρδιομυοπάθεια, υποβλήθηκε στις 2 Ιουλίου σε μεταμόσχευση καρδιάς, αλλά ο οργανισμός της δεν δέχθηκε το μόσχευμα και οι γιατροί αναγκάστηκαν να το αφαιρέσουν.

Για να την κρατήσουν στη ζωή μέχρι να βρεθεί άλλο μόσχευμα, της εμφύτευσαν δύο ειδικά κατασκευασμένες καρδιακές αντλίες, που εξασφάλισαν τη ροή του αίματός της μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, οπότε η μικρή υποβλήθηκε, με επιτυχία σε δεύτερη μεταμόσχευση καρδιάς.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com