Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΛΑΪ ΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ας μη βιαζόμαστε να προσάψουμε στη δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών στα Εξάρχεια τον τίτλο της προβοκατόρικης ενέργειας.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι εκτός μίας δολοφονίας για να τρομοκρατηθεί και να αποσταθεροποιηθεί μία κοινωνία. Όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις ανά τον κόσμο δεν είναι αθύρματα τρίτων. Ακραίες κοινωνικά ομάδες, οι οποίες με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, εφοδιάζονται με οπλισμό είναι μία τραγική πραγματικότητα για πολλές, αν όχι για όλες τις χώρες του κόσμου.

Εκείνο που πρέπει άμεσα να εξετάσουμε σαν κοινωνία είναι, ποιος τροφοδοτεί, αλλά και γιατί το κράτος δείχνει εγκληματική αδυναμία στο να αφοπλίσει και να εξαρθρώσει τέτοιες οργανώσεις. Μην παρασυρόμαστε από την δεδομένη κοινωνική, παρακρατική, προβοκατόρικη συγκυρία.

Δεν αποκλείουμε το σημερινό περιστατικό να προέρχεται από προβοκατόρικους, παρακρατικούς μηχανισμούς που δρουν υπό την "προστασία" της εκάστοτε κυβέρνησης ή ξένων κέντρων. Με σκοπό να αποσταθεροποιήσουν και να προκαλέσουν την ελληνική κοινωνία για ιδιοτελή συμφέροντα. Πρέπει όμως να μη βιαζόμαστε και να περιμένουμε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να εξάγουμε τα πλέρια συμπεράσματα.

Σήμερα αποδείχτηκε περίτρανα το "μπάχαλο" κράτος που οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει, ως σύμφυτο αποτέλεσμα της συντηρητικής και άκρως αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετούν. Μοναδική λύση για κοινωνική ανατροπή και κοινωνική αγαλλίαση είναι το μαζικό και περιφρουριμένο λαϊκό κίνημα.
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΔΙΑ ΟΛΚΗΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘEI ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛO




Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" βρίσκεται πίσω από την επίθεση στις 3.05 το πρωί, εναντίον των αστυνομικών στα Εξάρχεια, αλλά και εναντίον της κλούβας των ΜΑΤ στο Γουδί. Το δεύτερο όπλο έχει χρησιμοποιηθεί, στο παρελθόν, από την οργάνωση αυτή...
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Δείτε την προσπάθεια του στρατιώτη...Δεν μπορεί να κινηθεί από το βαρύ οπλισμό. Και ο "τρομοκράτης" θα του ξεφύγει...βλέπετε ο "τρομοκράτης" είναι λίγα κιλά επειδή δεν έχει να φάει...Ο στρατιώτης πρέπει να τον πιάσει όμως...

Και αν τον πιάσει ;

Θα τον ψάξει...Όπως ψάχνουν εδώ έναν άλλο νεαρό Παλαιστίνιο.Ψάχνουν μήπως έχει καμία πυρηνική σφεντόνα...

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ...















απο το:dr.Seeng
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Προκόπης Παυλόπουλος:"Το μόνο που μας απασχολεί είναι να πάει καλά ο Διαμαντής. Θα ενημερώνεστε για τις συνθήκες για την δολοφονική απόπειρα. Εκείνοι που χτύπησαν τον Διαμαντή Μαντζούνη είχαν ως στόχο την Δημοκρατία και την ομαλότητα. Η δημοκρατία είναι ισχυρή και η κοινωνία."


Κ.Κ.Ε.:"Το ΚΚΕ κατήγγειλε τη δράση μηχανισμών και κέντρων, εντός και εκτός Ελλάδας και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή. Η προβοκατόρικη δράση τους εκφράστηκε και με τη δράση κουκουλοφόρων. Εκφράστηκε και με την...επίθεση με καλάσνικοφ κατά της κλούβας των ΜΑΤ. Το σημερινό γεγονός αποτελεί κρίκο της ίδιας αλυσίδας».
«Στόχος -κατά το ΚΚΕ- είναι το εργατικό - λαϊκό κίνημα και όχι η δημοκρατία και η λεγόμενη ομαλότητα, ούτε η αποσταθεροποίηση της χώρας, όπως ισχυρίζονται διάφορες πλευρές. Οι προβοκάτσιες αποσκοπούν στην τρομοκράτηση και στον εκφοβισμό λαϊκών στρωμάτων, στην υποταγή τους και στην ενίσχυση των μέτρων κρατικής καταστολής."

ΣΧΟΛΙΟ:Προβοκάτσια με στόχο τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν έχουμε συναντήσει ξανά στο παρελθόν κύριοι του ΚΚΕ. Ίσως θα έπρεπε να είστε πιο συγκρατημένοι και όχι τόσο βιαστικοί με το σημερινό γεγονός.
Από την άλλη η υπουργάρα βρήκε ένα σημαντικό άλλοθι μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου και φυσικά άρχισε τα φληναφήματα περι δημοκρατίας...το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν φορούσαν αλεξίσφαιρα όμως ούτε που το ακούμπησε.
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γύρο στις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι, τραυμάτισαν σοβαρά τον, 21ετών, αστυφύλακα Αδαμάντιο Ματζουρανη στα Εξάρχεια. Ο αστυνομικός που χτυπήθηκε είναι αρκετά σοβαρά αφού έχει βληθεί σε ήπαρ,έντερο, πνεύμονα! Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, χωρίς να έχει διαφύγει το κίνδυνο.

Ο αστυνομικός βρισκόταν σε υπηρεσία με διμοιρία των ΜΑΤ στη περιοχή, αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας αστυνομικός της διμοιρίας ΔΕΝ φορούσε ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ, φαίνεται δεν το θεώρησαν και τόσο απαραίτητο οι ανώτεροι τους!



Οι δράστες μάλλον αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς πυροβολώντας πάνω από 20 φορές και φαίνεται να πυροβόλησαν με δυο όπλα, ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι 9 mil. Δυο σφαίρες πέτυχαν τον έναν αστυνομικό ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά στον Ερυθρό Σταυρό. Από ότι φαίνεται είχαν σκοπό να σκοτώσουν και όχι απλά να εκφοβίσουν οπότε η κατάσταση έχει γίνει πολύ σοβαρή. Πρέπει να έχει σχέση το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίων των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου. Στα Εξάρχεια γίνονται αρκετές προσαγωγές ενώ αστυνομικοί στην πλατεία έριχναν δακρυγόνα για να βγαίνει ο κόσμος από τις καφετέριες.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως...δολοφονούν έναν 15χρονο στα Εξάρχεια και μετά από λίγες μέρες στέλνουν στη περιοχή διμοιρία των ΜΑΤ χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα. Δε θέλουμε να τρομοκρατήσουμε αλλά το 2009 μόλις μπήκε και ήδη μετράμε θύματα και σφαίρες...
Διαβάστε τη συνέχεια...

Αθωώνουν ουσιαστικά το Ισραήλ για τη σφαγή

Σ' ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και παραπλάνησης του ελληνικού λαού έχουν επιδοθεί κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για τη δολοφονία του παλαιστινιακού λαού, αλλά την ίδια ώρα, ευθυγραμμιζόμενοι απόλυτα με τις ενέργειες και τις θέσεις των Αμερικανών και Ευρωπαίων, εξισώνουν τους θύτες Ισραηλινούς με τα θύματα αμάχους Παλαιστίνιους.

Η ελληνική κυβέρνηση με «την παροχή 28 τόνων ιατροφαρμακευτικού υλικού» στα νοσοκομεία της Γάζας προσπαθεί να ...εξευμενίσει τη στάση της που εκφράζεται διά στόματος υπουργού Εξωτερικών, Ντ. Μπακογιάννη, η οποία αρνείται να καταδικάσει την ισραηλινή επιδρομή, επιρρίπτοντας ευθύνες στη «Χαμάς» για την έναρξη της σφαγής.

Το ΠΑΣΟΚ, με τον πρόεδρό του, Γ. Παπανδρέου, δηλώνει ότι «στηρίζει την πρόσφατη έκκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα». Ως πρόεδρος επίσης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γ. Παπανδρέου ζητά «την οργάνωση αποστολών στην περιοχή για την υποστήριξη κάθε μορφής ανθρωπιστικής βοήθειας», για να συγκαλύψει ότι καταδίκασε γενικά και αόριστα «κάθε πράξη βίας» σπεύδοντας να αποδώσει «πράξεις τυφλής βίας και στις δύο πλευρές».

Στηρίζοντας αποστολές «ανθρωπιστικού υλικού» επιχειρούν να κουκουλώσουν τις πολιτικές τους ευθύνες και θέλουν να αποκρύψουν ότι έχουν συνυπογράψει τους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς για την «ευρεία Μέση Ανατολή», επιχειρησιακό τμήμα των οποίων αποτελούν και οι δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Προσοχή, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ



ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ!!!
Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com