Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ!

Περισσότερο σαφής γύρω από την υπόθεση των κολεγίων δε θα μπορούσε να είναι η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, στην ομιλία της στη Βουλή την περασμένη Κυριακή.

Είπε κατά λέξη:

"Θα επανεξεταστούν από την αρχή όλες οι αιτήσεις για χορήγηση αδειών λειτουργίας στα λεγόμενα κολέγια. Αναφέρομαι στις άδειες που δόθηκαν αδιακρίτως σε όλους, τρεις μόλις μέρες πριν από τις εκλογές".

Δηλαδή, οι άδειες "ίδρυσης" των κολεγίων που δόθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού δεν πρόκειται να πειραχθούν.

Οι μόνες που θα "επανεξεταστούν" είναι οι άδειες λειτουργίας που δόθηκαν πριν τις εκλογές.

Φυσικά ούτε κουβέντα δεν είπε για κατάργηση ή "επανεξέταση" του νόμου για τα κολέγια, εφαρμογή του οποίου είναι οι αδειοδοτήσεις και οι διαδικασίες νομιμοποίησης των κολεγίων.

Tώρα γιατί εμείς πιστεύουμε ότι μας εμπαίζει ψιλό γαζί η κ. Διαμαντπούλου;


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ...

Ακούστε λίγο τον κ. Φ. Κοκκινούλη για να δείτε τι συμβαίνει στη ΝΔ...


Το video από την Παραπολιτική

Λέει αλήθειες που πονάνε πολύ και καλό θα ήταν να ανοίξουν τα αυτιά τους οι επίδοξοι Πρωθυπουργοί!

Έρχεται θύελλα στη ΝΔ, το λέμε από το πρωί...!




Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ...

Διαβάζουμε από τον σημερινό Βηματοδότη:

"Κάθε δελφίνος περιστοιχιζόταν από πραίτορες. Την πρασινοφορούσα χθες κυρία Ντόρα Μπακογιάννη περιστοίχιζαν οι κκ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Πρ. Παυλόπουλος (ο «θα φύγω μαζί με τον Καραμανλή»...), Κ. Κιλτίδης και Γερ.Γιακουμάτος. Ενας νεοσσός και τρεις «παλιόγεροι» της πολιτικής.

Ο κ. Αντ. Σαμαράς περιστοιχιζόταν από τους κκ. Κ. Μαρκόπουλο, Κ. Τζαβάρα και Β. Μιχαλολιάκο. Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι το παιδί για τα θελήματα του Αντώνη από τότε που ήταν και οι δύο τους παιδιά.

O κ. Δ. Αβραμόπουλος δεν περιστοιχίζεται από βουλευτές υποστηρικτές γιατί δεν έχει κανέναν. Και να είχε θα τον έδιωχνε. Δεν θέλει βαρίδια. Την πάτησε όμως γιατί κάθησε δίπλα του η μαύρη γάτα της ΝΔ, ο κ. Ευ.Αντώναρος .

***
Χθες το απόγευμα άνοιξε το «κατηχητικό» του κ. Νίκου Καραχάλιου. Αναφέρομαι στην εκτός πραγματικότητας εκδήλωση του think tank, Forum 2020. Εκτός πραγματικότητας γιατί είχε τίτλο πώς θα βγει η Κεντροδεξιά από την κρίση. Την ομήγυρη προσπάθησε ανεπιτυχώς να φωτίσει ο Αρης (Σπηλιωτόπουλος) με την ομιλία του. Ανεπιτυχώς γιατί δεν είπε αυτό που πιστεύει- ότι η λύση είναι ο ίδιος.

Ο Βαγγέλης (Μεϊμαράκης) πήγε για να κλέψει καμιά ιδέα. Οσο για τον κ. Αβραμόπουλο, δεν μπορούσε να παραστεί γιατί είχε ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού στο γραφείο του με την κορνίζα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εστειλε ως πρεσβευτή τον κ. ΑριστείδηΚαλογερόπουλο .

Πήγαν και οι απαραίτητοι βρικόλακες. Αναφέρομαι στον κ. Α. Ανδριανόπουλο και στον κ. Ι. Κεφαλογιάννη. Τέλος, εμφανίστηκε και το σκληρό Ολγάκι (Κεφαλογιάννη) που είναι κολλητή του Καραχάλιου. Παιδιά, θα πήξετε να πηγαίνετε σε τέτοιες εκδηλώσεις ώσπου να ξαναδείτε εξουσία".


Αυτό το "όμορφο" κλίμα επικρατεί στην ΝΔ...

Άνθρωποι που προσπαθούν να κατασπαράξουν ανθρώπους μέσα στον ίδιο, πολιτικό χώρο(θα λέγαμε ιδεολογικό αλλά θα γελούσαν πολλοί με αυτό).

Άνθρωποι που αγωνιωδώς ψάχνουν μια καρέκλα, στο κόμμα, στο κράτος για να επιζήσουν...μοιάζει ως το μοναδικό τους μέλημα!

Ατομικισμός, ανθρωποφαγία και άσυλο της διαπλοκής έχει καταντήσει η ΝΔ...

Δεν πιστεύουμε όταν την δημιουργούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να είχε ένα τέτοιο ειδεχθές πολιτικό σινάφι το μυαλό του.

Που να το ήξερε!

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ...!

Δε έχουμε πρόθεση να σχολιάσουμε το πρωτοσέλιδο του ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ, αν και πάρα πολύ σοβαρό.

Το ζήτημα μας είναι ότι δε φαίνεται στη Δεξιά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, να έχουν συνειδητοποιήσει, γιατί έχασαν με 10 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.

Γιατί υπέστησαν μια από τις πιο μεγάλες συντριβής της Δεξιάς μετά από σχεδόν μισό αιώνα!

Γιατί κατέλαβε το εξευτελιστικό 33,5%!

Έχουν επικεντρωθεί στο ποιος από τους υποψήφιους είναι ο λιγότερο αποστάτης από τον άλλο, έχουν επικεντρωθεί ξανά μόνο σε πρόσωπα μόνο στις κλίκες που περιτριγυρίζουν τα πρόσωπα.

Εκτός του ότι μέσα σε αυτά τα πρόσωπα υπάρχουν καταδικοι(π.χ.Κεφαλογιαννης), κλέφτες, λαμόγια(που είναι αδιανόητο να τους δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσουν τον επόμενο πρόεδρο), δεν υπάρχει ιδεολογία, δεν υπάρχει όραμα!

Το μόνο που διαφαίνεται είναι μια μάχη στα χαρακώματα...και στο βάθος μερικές καρέκλες που περιμένουν τον νικητή.

Κόμμα διεφθαρμένο, χωρίς ιδεολογία, χωρίς ανθρώπους με οράματα...δεν έχει προοπτική, αρα δεν έχει και συνέχεια!

Αν δεν το καταλάβουν γρήγορα εκεί στη ΝΔ, τότε έρχεται θύελλα...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!

"Έθεσε εαυτόν στο ψυγείο"!

Αυτό μας αναφέρει σήμερα το ΒΗΜΑ, συνεχίζοντας την επιθετική του στάση απέναντι στη ΝΔ και προσωπικά στον κ. Καραμανλή.

Μπορεί το ΒΗΜΑ το τελευταίο διάστημα να έχει μεταβληθεί σε "κυβερνητική" εφημερίδα, αλλά μην νομίζετε ότι μένειεκτός εξελίξεων από τα εσωτερικά της ΝΔ.

Το ΒΗΜΑ θα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένο, αν η κ. Μπακογιάννη αναλάμβανε την προεδρεία της Κεντροδεξιάς παράταξης.

Και θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Ντορούλα να κερδίσει τον Αβραμόπουλο,το Σαμαρά...και θελήσειόποιον άλλο να βρεθεί μπροστά της!





Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ...

"Αυστηρή προειδοποίηση από Βρυξέλλες", ο κεντρικός τίτλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, σήμερα.

Η ΕΕ φαίνεται πλέον να έχει καταλάβει το παιχνίδι των ελληνικών κυβερνήσεων με τα κρυφά νούμερα, τους κρυφούς υπολογισμούς και την κρυφή ατζέντα. Δεν φαίνεται να δείχνει περισσότερη ανοχή.

Ύστερα η εφημερίδα στην αριστερή στήλη του πρωτοσέλιδου, αναφέρετε στην απόφαση του κ. Κάρολου Παπούλια να παραμείνει και για 2η θητεία στην Προεδρεία της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπούλιας βγάζει τη χώρα από πιθανές, νέες εκλογικές περιπέτειες κλείνει σενάρια επί σεναρίων που έτρεχαν όλο αυτό το διάστημα, αλλά ισχυροποιεί ακόμη πιο πολύ και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους 160 βουλευτές.

Στη Δεξιά στήλη..."παραινέσεις Καραμανλή για ενότητα στη ΝΔ".

Ο κ. Καραμανλής χθες μίλησε για τελευταία φορά ως πρόεδρος της ΝΔ στην κοινοβουλευτική ομάδα της παράταξης.

Αποχαιρέτησε ουσιαστικά τους βουλευτές του και επισήμανε τη σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας που θα ήταν καλό να επικρατήσει στη ΝΔ.

Αυτά πάνω κάτω έγιναν χθες...


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com