Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ...

Έτσι λοιπόν, εκτάκτως και καταμεσής της θερινής ραστώνης, επιστρέψαμε.

Μας φαίνεται λίγο άχαρο να σας αφήσουμε εκ νέου και να συνεχίσουμε τις διακοπές μας από εκεί που τις αφήσαμε.

Έτσι το Πειρατικό θα συνεχίσει, σχεδόν, κανονικά την δημοσίευση αναρτήσεων ενώ ταυτόχρονα θα προκαλέσουμε και κάποιες αλλαγές στο γραφικό μας περιβάλλον.

Απλά θα σας ανακοινώσουμε ένα στοιχειώδες πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε, έως και τις 16 Αυγούστου. Έχουμε και λέμε:...



...Τις Κυριακές δεν θα έχουμε δημοσιεύσεις.

Από Δευτέρα έως και Σάββατο, θα κινούμαστε σε κανονικούς ρυθμούς.

Το web κανάλι μας(peiratiko89), όπως και η μόνιμη στήλη "ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ" δεν πρόκειται να επανέλθουν πριν τις 17 Αυγούστου.

Τέλος το τριήμερο 14-16 Αυγούστου θα σας αφήσουμε για τα τελευταία μπάνια μας και για να γιορτάσουμε τη γιορτή της Παναγίας.

Ε, αν και πάλι τύχει κάτι απρόοπτο τι να κάνουμε...όλα θα ανατραπούν και πάλι!
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΙΝΗ

Ο Συνασπιμος και ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκονται υπο "κατοχή" διαρκειας!

Έχουν καταλάβει τον ενιαίο αυτό χώρο της Αριστεράς, νεοφιλελεύθερες και συνάμα παρωχημένες αντιλήψεις, οι οποίες έχουν μπολιαστεί με τα πρόσωπα εκείνα που δρουν τα τελευταία χρόνια στον Συνασπισμό, με διάθεση την "κατάληψη" κάποιας εκ των διαθέσιμων, θέσεων εξουσίας.

Η οπισθοδρόμηση που καταγράφει ο Συνασπισμός και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ, δε δείχνει να έχει τέλος, δεν υπάρχει σημάδι ελπίδας το οποίο να προοικονομεί ότι κάποιος, κάπου μέσα σε αυτό το "Αριστερό μπάχαλο", θα πατήσει το φρένο και θα σβήσει τη μηχανή της πτώσης.

Ενδεικτικά είναι και τα σημερινά ρεπορτάζ των εφημερίδων, έντυπα τα οποία πριν μερικούς μήνες δημοσίευαν δημοσκοπήσεις, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραφε ποσοστά, 12, 14 μέχρι και...18%!
"Γλέζος επικρίνει ΣΥΝ, οι ανανεωτικοί κατά του ΣΥΡΙΖΑ"-Ελευθεροτυπία.
"Ψυχραιμία στο ΚΚΕ, εσωστρέφεια στον ΣΥΝ"-TO BHMA.

Πιστεύουμε ότι όχι μόνο η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο παρακάτω σταυροδρόμι, αλλά και η έξοδος του Συνασπισμού από την κεντρική πολιτική σκηνή κοντοζυγώνει...

Ο χρόνος θα δείξει, αλλά δυστυχώς για την πλευρά αυτή της Αριστεράς, ο χρόνος είναι ελάχιστος και οι πληγές "θανατηφόρες"!
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ...!

Αξίζει πάντως να αναρωτηθούμε ποια θα είναι η ...επόμενη πρόταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μετά το μεγαλοφυές σχέδιό του για περικοπή των «δώρων» και των επιδομάτων.

Μήπως να ...καταργηθούν για 5-6 χρόνια και οι συντάξεις; Μήπως στα αεροπλάνα και στα πλοία με τα οποία απελαύνουν οικονομικούς μετανάστες να υπάρχει και μια ποσόστωση συνταξιούχων;

Να φεύγουν δηλαδή από τη χώρα για να μη μας πολυζαλίζουν και αποτελούν βαρίδια στον περήφανο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης που ακολουθούν οι χώρες της Ευρωζώνης;

Γιατί, τι έχουν προσφέρει δηλαδή αυτοί στην οικονομία της χώρας; Επειδή δούλευαν ασταμάτητα επί 30 και 40 χρόνια για να καταλήξουν με μια σύνταξη πείνας;

Η πραγματική προσφορά είναι των ...επιχειρηματιών που επί δεκαετίες παίρνουν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και τα επενδύουν "κατά πώς πρέπει" εκτινάσσοντας τους δείκτες ανάπτυξης (δηλαδή των κερδών τους) στα ύψη.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com