Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...

Λοιπόν...αυτό εδώ θα είναι το τελευταίο μας άρθρο μέχρι την Δευτέρα που θα επιστρέψουμε και πάλι.

Θα κάνουμε μερικά μπανάκια, θα πιούμε λίγο κρασάκι, θα ξεκουραστούμε κ εν συνεχεία θα επιστρέψουμε δυναμικά, να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη χρονιά που έρχεται...

Και σεις όσοι μας διαβάζεται ανελλιπώς αυτές τις μέρες και όσοι έτυχε να επισκεφτείτε το Πειρατικό από λάθος ή από περιέργεια...ξεκουραστείτε ή αν δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε απελευθερώστε κάποιες από τις δυνάμεις σας.

Να συμπληρώσουμε...

Θα διακόψουμε το διάλειμμα αυτού του τριημέρου, Μόνο, εάν συμβεί κάτι ιδιαιτέρως εκρηκτικό.

Αρα Χριστοφοράκοι, Γείτονες και Βαρθολομαίοι δεν μας απασχολούν...επίσης Ζούγκλες και Τριανταφυλλόπουλοι, ακόμη και η ζέστη να πειράξει τον Πρωθυπουργό και να προκηρύξει εκλογές την ημέρα της Παναγίας...το ίδιο που θα μας κάνει.

Καλά να περάσετε...ανάψτε και κάνα κεράκι στη χάρη της Παναγίας!!!

ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ PRESS
Διαβάστε τη συνέχεια...

Η ΠΛΗΡΩΜΗ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανηγύριζαν χτες το γεγονός ότι παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος κλάδος της σήραγγας του Αρτεμισίου από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ. Πρόκειται για τα έργα αναβάθμισης του αυτοκινητόδορμου Κόρινθος - Τρίπολη, κομμάτι του συνολικού έργου κατασκευής του οδικού άξονα Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα - Σπάρτη.

Πρόκειται για έναν από τους εθνικούς δρόμους που οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με νόμους έχουν παραδώσει στους μεγαλοεργολάβους που θησαυρίζουν από την επιβολή και είσπραξη των υπέρογκων διοδίων.

Σε αυτόν το δρόμο (η κυκλοφορία διεξάγεται με σοβαρά εμπόδια και με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων) οι οδηγοί ΙΧ από τον περασμένο Απρίλη πρέπει να πληρώσουν το αυξημένο χαράτσι των 2,9 ευρώ από 2 που ήταν πριν και οι οδηγοί δικύκλων 2 ευρώ από 1 που ήταν πριν. Και πληρώνουν τόσα για ένα δρόμο που θα έχει ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό...

Ακριβώς πριν από μία βδομάδα, ένας 39χρονος εργάτης από την Αλβανία, έγινε στην κυριολεξία λιώμα, όταν ένας τόνος σίδερο τον καταπλάκωσε.

Αυτή η είδηση δεν πέρασε ούτε καν στα ψιλά των αστικών ΜΜΕ. Σε αντίθεση με τα χτεσινά πανηγύρια. Ο Αλβανός εργάτης (όπως και τόσοι άλλοι, 6 μόνο μέσα στις τελευταίες 14 μέρες) έχασε τη ζωή του την ώρα που δούλευε εντατικά στο κομμάτι του δρόμου Τρίπολη - Τσακώνα.

Για να είναι έτοιμος ο δρόμος έγκαιρα. Για να αυξήσουν κι άλλο τα διόδια οι μεγαλοεργολάβοι. Για να γίνουν όλα αυτά χύνεται το αίμα εργαζομένων στους τόπους δουλειάς.
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟ "ΑΓΧΟΣ" ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!


Πω Πω, άγχος και αγωνία για την έκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα! Θα γίνει, δε θα γίνει και, αν θα γίνει, πότε θα γίνει;

Γιατί, άμα εκδοθεί το ... έχουμε σίγουρο πως θα τα μάθουμε όλα για την υπόθεση της Siemens.

Θα μας τα πει όπως ακριβώς έγιναν υπό την αιγίδα μιας ολοκληρωμένης δικαστικής διαδικασίας.


Αλλωστε, σε αυτήν τη χώρα αποτελεί πλέον παράδοση η πλήρης διαλεύκανση των σκανδάλων και κυρίως η ανάδειξη των πολιτικών αιτίων που τα προκαλούν...


Γι' αυτό βρήκαμε όλους τους ενόχους και τους τιμωρήσαμε στο θέμα των υποκλοπών και στη συνέχεια πήραμε τα κατάλληλα μέτρα.

Για τον ίδιο λόγο, άπαντες γνωρίζουμε επακριβώς τι συνέβη στην υπόθεση του Βατοπεδίου, στα χρηματιστηριακά παιγνίδια με τα αποθεματικά των Ταμείων και τόσα άλλα.
Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com