Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Να δούμε κάποια αποσπάσματα από το χθεσινό Αλ Τσαντίρι, με τον σαρωτικό Λάκη Λαζόπουλο.

Για να ακούσουμε μερικά πράγματα που λέει και να τα βάλουμε στο μυαλό μας...:







συνέχεια...






Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Κι αν υπάρχουν ακόμα "απορίες", όσο, δηλαδή, κι αν θέλουν να γράψουν την Ιστορία του μέλλοντος με το μελάνι της παραχάραξης του χτες, τα πράγματα είναι απλά.

Που σημαίνει:

Δεν "είμαστε όλοι ίδιοι".

Ποτέ δεν ήμασταν.

Και ποτέ δεν θα είμαστε...

"Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον,ότι θα υπακούω απολύτως ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.

Γνωρίζω καλώς, ότι διά μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝΝΟΜΩΝ".

(Ο Ορκος των Ταγμάτων Ασφαλείας)...

"Εγώ, παιδί του Ελληνικού Λαού,ορκίζομαι ν' αγωνιστώ πιστά στις τάξεις του ΕΛΑΣ για το διώξιμο του εχθρού από τον τόπο μας,

...για τις ελευθερίες του Λαού μας, κι ακόμα, να είμαι πιστός και άγρυπνος φρουρός προστασίας στην περιουσία και το βιος του αγρότη.

Δέχομαι προκαταβολικά και την ποινή του θανάτου αν ατιμάσω την ιδιότητά μου ως πολεμιστής του Εθνους και του Λαού και

...υπόσχομαι να δοξάσω και να τιμήσω το όπλο που κρατώ και

να μην το παραδώσω εάν δεν ξεσκλαβωθεί η Πατρίδα μου


και δεν γίνει ο Λαός νοικοκύρης στον τόπο του".

(Ο Όρκος των ανταρτών του ΕΛΑΣ)

Ποτέ δεν ήταν όλοι ίδιοι!

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Α.Τ.:



Για έναν υπουργό που βρίσκεται 20μέρες στα νέα του καθήκοντα είναι καλή δήλωση, αλλά ο κ. Υπουργός έχει ξανακαθίσει στην ίδια καρέκλα...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΠΑΧΑΛΟ...!

Διαβάζουμε από το:troktiko

"Το απίστευτο στην υπόθεση με τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών είναι πως ενώ οι σκοπιές είναι αλεξίσφαιρες ο αστυνομικός απαγορεύεται να κάτσει μέσα.

Σε περίπτωση που πιαστεί να κάθεται μέσα στη σκοπιά τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο.

Τη σημασία έχουν ρε παιδιά τότε οι αλεξίσφαιρες σκοπιές".


Αυτή λοιπόν και αν δεν είναι μια πληροφορία που σοκάρει!

Αυτό είναι ένα από τα μικροπράγματα που...ένα από δω, ένα από κει μας δημιουργούν ένα κράτος "μπάχαλο", δημιούργημα του δικομματισμού!

Ένα κράτος που "οπλίζει" το παρακράτος και αφήνει να πέφτουν σφαίρες και να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι!

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ!

" Αιματηρή τρομοκρατική επίθεση" γράφει στον κεντρικό τίτλο του το ΒΗΜΑ.

Τη νύχτα που μας πέρασε, έγινε μια δολοφονική - τρομοκρατική προσπάθεια, απέναντι σε 6 Αστυνομικούς στο Α. Τ. της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

Οι 5 εξ αυτών έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ μια αστυνομικός νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε σχετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε την επίθεση "άνανδρη, δολοφονική και 100% τρομοκρατική" και συμπλήρωσε πως "η απάντησή μας θα είναι άμεση και αποφασιστική".

Όλα αυτά που παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις προσαγωγές "υπόπτων" από τα Εξάρχεια, αηδιαστικές συμπεριφορές αστυνομικών απέναντι σε πολίτες και την περίεργη κυνικότητα γύρο από τα ζητήματα του Ασύλου και την 6 Δεκεμβρίου, (την ήμερα που δολοφονήθηκε ο μικρός Αλέξης) δεν είναι ξέχωρα με το χθεσινό περιστατικό.

Ακόμη μια φορά η προσπάθεια της κοινωνικής αποσταθεροποίησης, για να δοθεί το άλλοθι για νέους πιο σκληρούς κατασταλτικούς και αντιλαϊκούς νόμους, το άλλοθι για μια περαιτέρω αστυνομοκρατούμενη χώρα, αλλά και η προσπάθεια εκφοβισμού του πολίτη, πρέπει να σταματήσει εδώ.

Παρακρατικοί μηχανισμοί που προσπαθούν να καλλιεργήσουν το φόβο και να στρέψουν προς τον συντηρητισμό την κοινωνία, μπορούν και πρέπει να καταπολεμηθούν από τον ίδιο το λαό...

Τέτοιου είδους προβοκατόρικες ενέργειες πάντα βάζουν στο στόχαστρο την κοινωνία, πάντα έχουν ως στόχο την κοινωνική αποσταθεροποίηση.

Ο κύκλος αίματος που έχει ξεκινήσει με πρώτο θύμα των Αλέξη Γρηγορόπουλο, πρέπει να σταματήσει εδώ.

Η κυβέρνηση να πάψει τις προκλητικές αστυνομοκρατικές ενέργειες, να συλλάβει και να τιμωρήσει τους δολοφόνους, να αποδείξει ότι δεν δουλεύει με ή για το παρακράτος.

Η βια θα φέρνει βια, μια ζωή...εκείνη που πρώτη θα σταματήσει τη Βια είναι η κυβέρνηση με τη σύλληψη κάθε λογής "τρομοκράτη" και την ριζική αλλαγή νοοτροπίας και προσανατολισμού στα σώματα ασφάλειας, που όπως φαίνεται από το χθεσινό χτύπημα θα είναι μόνιμος "στόχος".

Ο κάθε πολίτης χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε να φωνάξει, να αντιδράσει για τα διακαιώματα του όταν το έχει ανάγκη, να μην τρομοκρατηθεί από τέτοιες εικόνες και πράξεις!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com