Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΟΥΝ...!

Να συμβάλει στην αθώωση του πολιτικού συστήματος το οποίο με συνέπεια υπηρετεί, προσπάθησε για μια ακόμη φορά χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στη Βουλή επιχείρησε (παρουσιάζοντας και σχετικά τιμολόγια) να περιορίσει το σκάνδαλο της ΖΗΜΕΝΣ σε κάτι λεμονοστύφτες και σεσουάρ, καφετιέρες και βραστήρες αυγών που δόθηκαν με έκπτωση σε στελέχη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί τα πράγματα να έγιναν και έτσι, αν και διέρρευσαν διαψεύσεις. Εκεί περιορίζεται όμως το ζήτημα; Στις ηλεκτρικές συσκευές; Βολεύει έτσι και ποιους;

Τη στιγμή μάλιστα που βοά ο τόπος για εκατομμύρια που κατευθύνθηκαν στα μαύρα ταμεία του δικομματισμού (βλ. μαρτυρία Τσουκάτου και μαρτυρίες στελεχών της ΖΗΜΕΝΣ) και ενόσω κάθε επιμέρους αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει τη διαπλοκή των οικονομικών συμφερόντων με τα κόμματα εξουσίας.

Οι πολίτες οφείλουν να βγάλουν συμπεράσματα για την μπόχα του συστήματος και όσων το υπηρετούν.

Για τη σαπίλα των πολιτικών δυνάμεων και τις εφεδρείες του συστήματος που έρχονται να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση, να τη φέρουν σε μέτρα ακίνδυνα για την πολιτική εξουσία και τα αφεντικά της.

Η κοινωνία οφείλει να αναλογιστεί το ρόλο όλων. Και αυτών που ομολογημένα συμμετείχαν στο στήσιμο και το φούντωμα ενός υπαρκτού σκανδάλου, αλλά και εκείνων που λαϊκίζουν, δείχνοντας το δέντρο και κρύβοντας το δάσος.

Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο ΣΙΣΣΕ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

>Τώρα πάω Ελλάντα παίξω μπάλα με Νίκο Πατέρα...!
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΚΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Στον σημερινό Ριζοσπάστη το Κ.Κ. δημοσιεύει την Έκθεση Ελέγχου Ορκωτών Λογιστών που διενεργήθηκε για τα λογιστικά του Περισσού(διαβάστε εδώ) .

Φυσικά απαντά με σκληρή γλώσσα, στους, όπως τους χαρακτηρίζει, "προβοκάτορες", ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Κύριε Πάγκαλε, θα παραιτηθείτε ή έχετε να προσδώσετε ανατρεπτικά στοιχεία σε βάρος του ΚΚΕ;

To ΠΑΣΟΚ δεν νομίζει ότι έχει αρχίσει
πλέον να εκτίθεται ανεπανόρθωτα;

Εμείς είχαμε σημειώσει εξαρχής ότι το Κ.Κ. έχει καταγγείλει τη πώληση της Γερμανός απερίφραστα, με κάθε δυνατό τρόπο
(δείτε εδώ). Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ...

Βρε βρε τι ωραια που το παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

Ξέρετε γιατί (σύμφωνα με όσα είπε ...στα μουλωχτά) υπογράψαμε το να εκδίδουμε ακόμη και αποδεδειγμένα αθώους στις ΗΠΑ;

Για να μας δώσουν σε αντάλλαγμα οι Αμερικανοί το δικαίωμα να ταξιδεύουμε στις ΗΠΑ χωρίς βίζα!

Μιλάμε για συμφωνία η οποία είναι ευθέως κατά του ελληνικού Συντάγματος και δε χρειάζεται να είναι κανείς συνταγματολόγος για να το καταλάβει αυτό.

Κατά τα άλλα, πάντως, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (που ψήφισαν με τα δυο χέρια τις σχετικές ρυθμίσεις) με κάθε ευκαιρία μιλούν υπέρ της ιερότητας του συντάγματος και επιχειρηματολογούν περί του ότι πρέπει να εφαρμόζεται απαρέγκλιτα.

Ετσι, για να έχουμε μια ιδέα περί του πώς αξιολογούν τους ...θεσμούς τους και πόσο τους κάνουν "λάστιχο" όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των "αφεντικων".

Αλλωστε ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε και η τελευταία. Κουρελόχαρτο έκαναν το Σύνταγμα όταν περνούσαν τα αμερικανικά στρατεύματα για τη Γιουγκοσλαβία, το ίδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το ίδιο και για το "βασικό μέτοχο" στα Μέσα Ενημέρωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com