Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΗ...

Δεν είχε καλά καλά ανέβει η ΝΔ στην κυβερνητική εξουσία και ο πρώτος που κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση (στις 20/5/2004) εξοργισμένος από το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμοζόταν η γνωστή κοιναγορίτικη Οδηγία 89/48 για την αναγνώριση των τίτλων σπουδών των ψευτοκολεγίων, ποιος λέτε ότι ήταν; Σωστά. Ο νυν υπουργός Παιδείας, κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος...

Για να μη ξεχνιόμαστε...

35000 φοιτητές και σπουδαστές ακόμη να πάρουν βιβλία στα χέρια τους.

Το κόστος σπουδών παραμένει στα 750ευρώ, κατά μέσο όρο, για κάθε σπουδαστή.

Οι κοινοτική οδηγία 36/05 ζει και βασιλεύει...!!!

Το φοιτητικό εισιτήριο, λεωφορείου, έχει φτάσει στα 1,10ευρώ σε πόλεις της περιφέρειας.

Διαβάστε τη συνέχεια...

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ

Όπως όλα δείχνουν,οι μπάτσοι με τις πρακτικές που εφάρμοσαν σήμερα το απόγευμα το μόνο που θέλουν να πετύχουν είναι η γενίκευση της αναταραχής.

Με τις ομαδικές συλλήψεις,τα δακρυγόνα τη βια και τα χημικά..δεν τερματίζονται οι αναταραχές,αλλά αναζωπυρώνονται και δίνεται κίνητρο να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Και αν όλοι οι συλληφθέντες που πιάστηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σήμερα,δεν αφεθούν ελεύθεροι...κάτι μας λέει ότι έπεται και συνέχεια των "αναρχοκινητοποιήσεων"...

Τι θα γίνει με την αστυνομία? Είναι δύσκολο να συλλαμβάνει εκείνους που είναι μπροστά στα μάτια της και δημιουργούν αναταραχές, αφήνοντας τους ειρηνικούς πολίτες στην ησυχία τους?

Αλλά η προβοκάτσια, αυτά τα αποτελέσματα έχει...
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών των ΜΑΤ τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Εξάρχεια. Σε αυτές τις έρευνες έχουν εμπλακεί και ξένες μυστικές και αστυνομικές υπηρεσίες, όπως το FBI.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 21χρονου αστυνομικού Δ. Μαντζούνη, του οποίου η πορεία της υγείας παραμένει σταθερή αλλά εξαιρετικά κρίσιμη. Οι γιατροί πάντως, τόνιζαν πως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να βγουν σαφέστερα συμπεράσματα.


[Athens independent media centre]Με αφορμή την δολοφονική επίθεση σε βάρος των αστυνομικών, περίπου 10 λεπτά μετά την επίθεση σε βάρος αστυνομικών στα Εξάρχεια την περασμένη Δευτέρα, σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (ιντιμίντια λέγεται), εμφανίστηκε αναλυτική περιγραφή του γεγονότος, με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τον τόπο του συμβάντος. Εδωσαν όχι γενικά τα Εξάρχεια, αλλά το υπουργείο Πολιτισμού, τη Ζαΐμη και τη Νοταρά, τις δύο σφαίρες που χτύπησαν τον αστυνομικό και όλα αυτά από τις 3.20 π.μ. έως τις 3.30 π.μ. Το περίεργο είναι ότι τα έμαθαν όπως λένε από τους ασυρμάτους της αστυνομίας. Δεν προκαλεί ερωτήματα το γεγονός; Είναι τυχαίο; Και ότι το έμαθαν αμέσως, και ότι το πέρασαν στο συγκεκριμένο σάιτ (περίεργο αλήθεια) αμέσως, και ότι το έμαθαν από τους ασυρμάτους;

Να σημειώσουμε ότι τα χτυπήματα στην κλούβα των ΜΑΤ και εναντίον των αστυνομικών έρχονται αμέσως μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη στα Εξάρχεια, γεγονός που χρησιμοποιείται από διάφορα κέντρα για να επιχειρήσουν να νομιμοποιήσουν στη συνείδηση του κόσμου, ή και να δημιουργήσουν ψυχολογία πως η προβοκατόρικη δράση τους είναι η γνήσια δράση ενάντια στο σύστημα και όχι η οργανωμένη μαζική λαϊκή δράση ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων.

Ας μην ξεχνάμε πως, πρόσφατα, με αφορμή τη δράση των κουκουλοφόρων, ΜΜΕ παρουσίασαν άρθρα και συνεντεύξεις μέσα από τις φυλακές, μελών της «17Ν» που καλούσαν σε βία ενάντια στην κρατική βία. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι ρεπορτάζ συγκεκριμένης εφημερίδας παρέθεσε πληροφορίες για μηνύματα που στάλθηκαν με μαζικό τρόπο σε κινητά τηλέφωνα πριν ακόμα ξεκινήσουν τα επεισόδια και πως πολλές πρεσβείες είχαν ειδοποιήσει τους πολίτες τους για τα επερχόμενα γεγονότα την ίδια μέρα πριν καν δολοφονηθεί ο 15χρονος μαθητής. Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και μεγάλα.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com