Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ!

Στο Πρώτο Θέμα τώρα, το οποίο από αύριο θα έχει απέναντι του τον "Αιώνιο εχθρό" του, Μ. Τριανταφυλλόπουλο και το Veto...!

Ακόμη και μετά τις εκλογές το θέμα θίγει ζητήματα που στοχοποιούν κυρίως "γαλάζια" στελέχη.

"5000 ευρώ μισθό στη γραμματέα του", μας ενημερώνει η εφημερίδα ότι δίνει ο "Νεοδημοκράτη Πρόεδρος" του ΟΠΑΠ.

Πιστεύουμε ότι βρίσκεται εκτός ουσίας το Θέμα και ασχολείται με μικρότητες το τελευταίο διάστημα μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ.

Τη μια στοχοποιεί την Μπιρμπιλή, προσπαθώντας να την εκφοβίσει μην "χαλάσει" κατασκευαστικές συμφωνίες του Μπόμπολα και από την άλλη όποιος είναι Νεοδημοκράτης ή γαλαζοφέρνει...είναι υποψήφιος για λιθοβολισμό!

Παράδειγμα η κ. Γλυκερία Σιούτη που βλέπουμε στην πάνω αριστερή ετικέτα του εξωφύλλου. Φαίνεται να είναι ο επόμενος στόχος!

Μικροπρέπειες!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΡΑΓΙΚΟΣ!

Ας ρίξουμε και μια ματιά στα αυριανά Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Εκτός λοιπόν από το Veto που είδαμε το μεσημέρι προχωράμε στον σχολιασμό και άλλων εντύπων, κάνοντας την αρχή με την Real News.

Μια εφημερίδα με αρκετά ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Κεντρικό θέμα οι τρομοκρατικές επιθέσεις των ημερών και κυρίως η γυναίκα τρομοκράτισσα που φαίνεται να είχε επιτελικό ρόλο στο χτύπημα του Α.Τ. της Αγίας Παρασκευής.

Φιλοξενεί επίσης συνεντεύξεις του Α. Σαμαρά και του Α. Τσίπρα που αναμένονται με ενδιαφέρον, κυρίως του πρώτου λόγω των εξελίξεων εντός της ΝΔ.

Γενικότερα έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ο Χατζηνικολάου στο ζήτημα εκλογής νέου προεδρου της Κεντροδεξιάς παράταξης. Για να δούμε πως θα σταθεί μέχρι το τέλος...

Και βέβαια πως μπορεί να αφήσει κάνει χωρίς ψεγάδι σχολιασμού...τη καλλιτεχνία της βουλής, όπου δημιούργησε ο Δ. Σιούφας(πρώην πρόεδρος της), απεικονίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό.

Η τραγικότητα...σε όλο της το μεγαλείο!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ...VETO


Επιτέλους η...μεγάλη ώρα έφτασε.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάνει για...2η φορά το όνειρο του πραγματικότητα και προχωράει στην έκδοση μιας κυριακάτικης εφημερίδας.

Για να είμαστε σωστοί , πρέπει να πούμε ότι τον Μάκη τον πολέμησαν αρκετά από τη στιγμή που ανακοίνωσε την έκδοση της . Ειδικά οι πρώην συνεργάτες του οι οποίοι εργάζονται πλέον για τον κομιστή Θέμο !

Μα είναι δυνατόν να φτιάχνεις ένα blog για να στήριξης τον Μr.Zougla στη διαμάχη του με τον Θέμο και μετά να γίνεσαι υπάλληλος του ; Τέλοσπαντων...

Το Veto θυμίζει εξωτερικά πάρα πολύ το Πρώτο Θέμα και παίζει στο πρωτοσέλιδο του μια είδηση που έχει προαναγγείλει ο Μάκης εδώ και 1,5 χρόνο.

Τώρα πια όμως δεν έχει ιδιαίτερη αξία . Το να χτυπάς ένα απερχόμενο πολιτικό , δεν σε κάνει "μαχητικό" δημοσιογράφο..

Μένει να δούμε πώς θα υποδεχθούν οι αναγνώστες τη νέα εφημερίδα . Καλή επιτυχία...

απο την:Παραπολιτική


Διαβάστε τη συνέχεια...

"ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!

Ε βέβαια, το ποιο σοβαρό ζήτημα σήμερα είναι όντως η χθεσινή προκήρυξη της φερόμενης ως τρομοκρατικής οργάνωσης ΟΠΛΑ.

Η οποία επικαλείται πολλά ριζοσπαστικά και επαναστατικά στοιχεία, στοιχεία που πάντα προσδιόριζαν τον προσανατολισμό των Κομμουνιστικών κομμάτων και φυσικά του ΚΚΕ.

Δεν μπορεί να αυτοαποκαλούνται Κομμουνιστές και επαναστάτες, άνθρωποι που μόνο στόχο έχουν να δολοφονήσουν συνανθρώπους τους, χωρίς καμία λαϊκή επιταγή.

Το ΚΚΕ και ο Ριζοσπάστης σωστά το τοποθετούν ως πρώτο θέμα και συμφωνούμε ότι πρόκειται για στυγνούς και προκλητικούς προβοκάτορες που μόνο ζημία μπορούν να κάνουν στην κοινωνία μας.

Εδώ βέβαια βλέποντας το εξώφυλλό του Ριζοσπάστη, πρέπει να σημειώσουμε το εξής συμπέρασμα:

Ποιος άνθρωπος παίρνει να διαβάσει μια εφημερίδα με τίτλο, "Λαϊκή επαγρύπνηση και δράση για ένα ρωμαλέο αντιμονοπωλιακό κίνημα"...;

Ρε παιδιά, είπαμε...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

"Έκκληση για ενότητα...", κάνει η Απογευματινή "μέσο" Καραμανλή.

Είναι προφανές από το εξώφυλλο που βλέπουμε πως ακόμη δεν θέλει να πιστέψει την οριστική αποχώρηση Καραμανλή από την προεδρία της ΝΔ, η Απογευματινή.

Από την άλλη στο κάδρο της ανυποληψίας, βρίσκονται ήδη και οι 3 βασικοί διεκδικητές της Αρχηγίας, δυσκολεύοντας έτσι τα πράγματα πάρα πολύ.

Ενότητα και Καραμανλή στηρίζει η ΝΔ και επειδή Ο Καραμανλής δεν κατεβαίνει στις εκλογές, μάλλον πρέπει να βρουν των εκπρόσωπο τους οι Καραμνλικοί ανάμεσα στους 4 υποψηφίους.

Κι αυτό ακριβώς σκέφτονται και στην Απογευματινή...ποιος;

Σίγουρα όχι η Ντορούλα μας...!

Σήμερα κάτι μας λέει ότι ο ποιο κερδισμένος θα είναι εκείνος που θα εκφραστεί πάνω στο μοτίβο Καραμανλή, ο οποίος θα κάνει την αρχή στην Κ.Ε., για να δούμε...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!

Το Βήμα είναι πραγματικά "φοβερό"!

Σήμερα, ξανά σε "πρώτο πλάνο" ο Πρωθυπουργός...αύριο μπορεί ολόκληρο το πρωτοσέλιδο να γεμίσει μόνο από μια φωτογραφία του κ. Παπανδρέου.

Στο τέλος τέλος, όπως και χθες, σε ένα μικρο γαλάζιο πλαίσιο αναφέρεται στα εσωκομματικά της ΝΔ.

Ενώ κύριο θέμα της εφημερίδας, η χθεσινή άτυπη συνοδός κορυφής της Ε.Ε. και οι προτάσεις του κ. Παπανδρέου.

Και πως αλλιώς, αφού οι κοινωνικοί φορείς που επικαλέστηκε χθες η εφημερίδα, πραγματοποίησαν "επανάσταση" και κατέπνιξαν κάθε τρομοκρατική σπείρα κι έτσι σήμερα ουδείς λόγος να ασχοληθεί κάποιος με την τρομοκρατία!

Κατά τα άλλα οι πολιτικες επεμβάσεις του Πρωθυπουργού είναι κρίσιμες, πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια βλέπουμε των Έλληνα εκπρόσωπο να παίρνει το λόγο και να διατυπώνει συγκεκριμένες προτάσεις στις Βρυξέλλες.

Πόσο αυτές οι προτάσεις θα στηρίξουν τα λαϊκά νοικοκυριά δεν το ξέρουμε με βεβαιότητα!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΑΘΑΡΟΣ...ΜΟΝΟ Ο ΖΟΡΟ!

Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη σημαντική αναμέτρηση των υποψήφιων για την προεδρεία της ΝΔ, στην Κ.Ε. του κόμματος.

Το Έθνος "συνέλαβε" τους τρομοκράτες και σήμερα έχει πρωτοσέλιδο την μάχη στα εσωτερικά της ΝΔ, αναφέροντας..."Φοβούνται την αναμέτρηση στην Κ.Ε.".

Η αλήθεια να λέγεται, σήμερα ποιο άνετα θα αισθάνεται ο Ψωμιάδης σε σχέση με τους άλλους τρεις.

Μπορεί να έκανε τον Ζορο και όποια άλλη ανοησία, κατά το παρελθόν, αλλά με κανέναν από τους 3 διαφορετικούς τρόπους που έχουν "λερωθεί" από την αποστασία, οι υπόλοιποι υποψήφιοι, δεν έχει μπλεχτεί ποτέ.


Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com