Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ

Τι κάνουμε; Ας τα λέμε καλά θα μου απαντήσετε!

Τι λέτε να κάνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός το βράδυ? Ελπίζω να δούμε έναν αγώνα με πάθος και θέαμα προσήκον για ένα τέτοιο παιχνίδι, που μπορεί και πολλά χρήματα να σου αποφέρει, αλλά κυρίως ψυχολογική λύτρωση!

Πιστεύω ότι η έντονη, ανούσια, πολιτική κουβέντα της τελευταίας εβδομάδας έχει ενδημήσει τα σπίτια μας, για όσους προφανώς προσπαθούν να βγάλουν μια πολιτική άκρη! Μην απογοητεύεστε όμως, όλα στο χέρι μας είναι, εκλύοντας τις διεκδικητικές μας δυνάμεις σε συνδυασμό με τον τερματισμό του προσωπικού μας βολέματος, θα βρούμε την άκρη...

Οι αγκιτάτορες της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου πάντως δεν λείπουν ούτε από τις φετινές εκλογές, πως να λείψουν άλλωστε...στην Ελλάδα βρισκόμαστε! Μέχρι και τη mayo θυμήθηκαν!!!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε βέβαια ότι τα εκδοτικά συμφέροντα είναι συνυφασμένα με τα Πολιτικά κόμματα και την πολιτική ζωή του τόπου. Την εβδομάδα όμως τούτη, που σήμερα μας αποχαιρέτα, τα εκδοτικά συμφέροντα, τραυματίστηκαν σοβαρά! Ο κ. Γ. Παπανδρέου μας εξέπληξε θετικά, μακάρι να μας εξέπλητταν το ίδιο θετικά και οι πολίτικες επικρατήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε εξοβελίστει κάθε ηθικοπολιτικό στοιχειό σε αυτή τη χώρα. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω! Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν καθημερινές εκπλήξεις!
Ένας από αυτούς είναι μια φίλη μου, που σήμερα μου γνωστοποίησε το εξής: "Αποφάσισα από σήμερα να γίνω πολιτικά συνειδητοποιημένη, δεν θα κάνω πίσω"!

Τέτοια παραδείγματα χρειαζόμαστε, εκείνα είναι που προσπαθούν μέσα στις στάχτες να μας θρέψουν, σκιρτήματα Ελπίδας!

Θα τα ξαναπούμε την Κυριακή των Ευρωεκλογών. θυμίζω ότι: Η Αποχή σημαίνει έμμεση συνενοχή με τις πολιτικές που καταδικάζουμε!Μονάχα η καταγεγραμμένη ψήφος μας, μπορεί να προκαλέσει ανατροπές!
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΣΟΟΥ»

«Υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα» ο ένας, «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» ο άλλος. Μας ...πήξανε στο δίλημμα.

Εξυπακούεται ότι δεν έχει καμία σημασία το «ποιος» λέει «τι». Θα μπορούσαν ωραιότατα να ανταλλάξουν συνθήματα.

Εμείς τώρα - αν τους πάρουμε στα σοβαρά - πρέπει υποτίθεται να διαλέξουμε τον πιο «υπεύθυνο» και τον πιο «ικανό».

Στην πραγματικότητα όμως είναι και οι δύο «υπεύθυνοι» για όσα δεινά περνάει ο εργαζόμενος με τις πολιτικές της ΕΕ και εξίσου «ικανοί» όταν πρόκειται να περικόψουν δικαιώματα.

Ετσι, λοιπόν, λέμε να μην μπλέξουμε στα αντιλαϊκά «καλλιστεία» τους, αντιθέτως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ...χαλάσουμε το λαμπερό τους - όσο και υποκριτικό - «σόου».

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com