Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Eργοτέλης - Ο.Φ.Η. 1-3..."ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ" κοροϊδία



Ένα παιχνίδι μείζονος σημασίας για τον ΟΦΗ έλεγαν όλοι..τι να τους κάνει τόσους βαθμούς ο Εργοτέλης έλεγαν όλοι. Σε όλους αυτούς να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Ατρόμητος στο τέλος του πρώτου γύρου είχε 21βαθμούς κι όμως τα κατάφερε να υποβιβαστεί (το πούλα πούλα βλέπεις...), επίσης πριν 4χρόνια ο Πανηλειακός είχε βρεθεί στην 8η θέση μετά το τέλος του πρώτου γύρου της τότε Α' εθνικής κατηγορίας...αλλά κι εκείνος τα κατάφερε και υποβιβάστηκε(πολύ δύσκολο το πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο...).


Εάν κάποιοι θέλουν ο Εργοτέλης να έχει την τύχη των δυο παραπάνω να μας το δηλώσουν για να μη ξαναπάμε στο γήπεδο. Θα είναι πολύ πιο τίμιο πάρα να μας κοροϊδεύουν χωρίς να σέβονται στο ελάχιστο τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο Εργοτέλης δεν είναι σαν τα μούτρα της υπόλοιπης Super League, δεν ήταν ποτέ και γι αυτό τον σέβεται ο φίλαθλος κόσμος. Όποιος έχει την διάθεση να τον κάνει τσιράκι του οποιοδήποτε να γνωρίζει ότι δεν θα περάσει πολύ άνετα...ο Εργότελης ανέκαθεν αγωνίζονταν για τη ΚΑΘΑΡΗ νίκη...δεν χρωστά τίποτα και σε κανέναν(τουλάχιστον αγωνιστικά).

Το σημερινό αίσχος, που από το 52 και εντεύθεν όπου ο ΟΦΗ σκόραρε για δεύτερη φορά, περνώντας ταυτόχρονα μπροστά στο σκορ, ήταν λες και τελείωσε το παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη να μη τολμούν ούτε καν να μπαρκάρουν, δεν γνωρίζουμε ποιανού ευθύνη είναι,της φιλο-ομιλιτικης διοίκησης, της αδιαφορίας των ποδοσφαιριστών λόγο ικανοποιητικής συγκομιδής βαθμών έως τώρα, δεν γνωρίζουμε αλλά δεν θέλουμε και να μάθουμε...το μόνο που θέλουμε είναι η ομάδα να κερδίζει, ακόμη μας αρκεί να την βλέπουμε να προσπαθεί τα μέγιστα για το αποτέλεσμα και ας χάνει

Ο κόσμος σήμερα αποχωρούσε από το 67ο λεπτό(τα στημένα πλέον ούτε σε αποδοκιμασίες έναντι των διοικούντων δεν ωθούν τους φιλάθλους). Πρέπει να σεβαστούμε λίγο το κόσμο που αγόρασε 3000 διαρκείας, περισσότερο όμως την φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Κανείς δεν θα τη λερώσει...κανείς δεν θα δημιουργήσει τον κιτρινόμαυρο ΟΦΗ στη θέση του ξεπουλημενου ΟΦΗ!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΥΤΟΥ ΤΟΥ
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΧΑΟΣ?

.
απο το: PRESS
Διαβάστε τη συνέχεια...

H επανίδρυση του κράτους....










...φτάνει ποια, δεν θέλουμε άλλη επανίδρυση!
Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com