Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!

Να θυμηθούμε τώρα το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής μας απέναντι στην Εθνική Ουκρανίας και το πως φτάσαμε στη δεύτερη πρόκριση σε Παγκόσμιο κύπελλο στην ιστορία μας:




Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ...!

Το έργο ήταν, για μια ακόμα φορά, κακοστημένο.

Από τη μια πλευρά, εκείνοι που πασχίζουν ντε και καλά να παρουσιάσουν ως τάχα μου σημαντικό κινηματικό και κοινωνικό μέγεθος τον λεγόμενο "αντιεξουσιαστικό χώρο".

Από την άλλη, οι λεγόμενοι "αντιεξουσιαστές της εξουσίας" που έβγαλαν όλη την προϋπηρεσία τους στο προσκήνιο, ώστε να δημιουργήσουν μια εικόνα "επιχειρησιακής ετοιμότητας".

Κάπως έτσι, μια συγκέντρωση και μια πορεία με χιλιάδες διαδηλωτές, προσπάθησαν να τη μετατρέψουν σε φτηνό αστυνομικό δελτίο περί των 300 προσαγωγών που έγιναν για λόγους επίδειξης από τους "Προστάτες του πολίτη" και των ισάριθμων "απελευθερώσεων", όταν πια το σχετικό ντεκόρ των "συλλήψεων" είχε ήδη μεταφερθεί στα κανάλια και είχε επιτελέσει το ρόλο για τον οποίο το κατασκεύασαν οι "Προστάτες"...

Κάπως έτσι, μια από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος και παλμό λαϊκή υπόμνηση ότι ο αγώνας του Πολυτεχνείου συνεχίζεται...

... επιχείρησαν να τη χρησιμοποιήσουν σαν βατήρα για να μπορεί ο κ. Χρυσοχοΐδης να περιδιαβαίνει τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ως ανθοστεφανωμένος και αυστηρός (πλην δίκαιος) "σερίφης"...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ!


Έχουν ήδη αναλυθεί σε εκπληκτικό βαθμό από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσουμε είτε τη Ντόρα είτε τον Σαμαρά.

Έχουμε καταλάβει ότι ο Σαμαράς είναι πιο γνήσιος Δεξιός ενώ η Ντόρα φλερτάρει πιο πολύ με τον μεσαίο χώρο.

Έχουμε επίσης καταλάβει ότι ο Σαμαράς είναι ένας σύγχρονος Εφιάλτης που πρόδωσε την παράταξη του πριν 16 χρόνια και τον τιμωρούν τώρα.

Έχουμε καταλάβει ότι η Ντόρα είναι η μόνη η οποία έχει το ειδικό βάρος που χρειάζεται για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ και να επαναφέρει τη Νέα Δημοκρατία στην 1η θέση.

Μπορεί να μας πει κάποιος όμως γιατί έχασαν ; Μπορούν να μας πουν τι κατάλαβαν από το 33,5 % που έλαβαν στην κάλπη ; Μπορούν να μας πουν τι κατάλαβαν από τη διαφορά των 10 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ ;

Αν δεν απαντήσουν σε όλα αυτά , θα πρέπει να ξέρουν ότι στην πραγματικότητα δεν εκλέγουν νέο αρχηγό αλλά έναν απλό διαχειριστή της επόμενης ( βαριάς ) ήττας.

από την:Παραπολιτική


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...!

Δεν το περιμέναμε αυτό...κοιτάξτε τα ίδια γράφει και ο Αδέσμευτος τύπος!

"Παγώνουν οι "αυξήσεις" μισθών και συντάξεων"!

Ε τώρα που το διαβάσαμε και στον Αδέσμευτο, είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα γίνει, θα παγώσουν οι μισθοί!

Είναι απίστευτα τραγικό, το πως φτάσαμε μετά από λίγες μέρες με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση της χώρας, να σχολιάζουμε ακριβώς την ίδια αντιδραστική τακτική που είχε ακολουθήσει και η κυβέρνηση της ΝΔ.

Σιγά σιγά όσο θα παίρνουν οι μέρες και οι μήνες...το ΠΑΣΟΚ που θα έβαζε "πρώτα τον πολίτη", θα αρχίσει να σβήνει, να χάνετε στο παρελθόν!

Ο λαός είναι το μέγα ερώτημα...τότε τι θα κάνει; Θα επιλέξει και πάλι την ΝΔ;

Όλα είναι στο χέρι του, αν το καταλάβει, θα αλλάξουν πάρα πολλά!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Κοίτα να δεις πόσο μοιάζει ο "Σοσιαλισμός" με τη Δεξιά!

Για να διαβάσουμε κάτι "πρωτόγνωρο" για τα Ελληνικά δεδομένα...στο Βήμα επί παραδείγματι, μιας και "δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να το γράφει και κάποιος άλλος"!

"Πάγωμα μισθών και αναστολή προσλήψεων"!

Ε όχι, πρώτη φόρα συμβαίνει αυτό...είναι δυνατόν να παγώνει τους μισθούς μια "Σοσιαλιστική" κυβέρνηση; Μα αυτό έκανε και η προηγουμένη που ήταν Συντηρητική...!

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν συντηρητικοί...και σοσιαλιστές σε αυτόν τον τόπο! Πάγωμα μισθών και πάλι, πάλι την κρίση ο λαός θα την πληρώσει και μάλιστα ακριβά.

Όχι μόνο θα αυξηθούν οι φόροι, αλλά θα παγώσουν και οι μισθοί...και ρωτάμε:

Ο λαός γιατί ψήφισε ΠΑΣΟΚ...για να του παγώσει τους μισθούς όπως και η ΝΔ, για να του επιβάλει αυξημένους φόρους όπως και η ΝΔ, για να του ξεπουλήσει την περιουσία(βλέπε ΟΛΠ) όπως και η ΝΔ...για να τον κοροϊδέψει όπως και η ΝΔ;;;

Γιατί λαέ;

H απάντηση βρίσκεται στο κούφιο το μυαλό μας και στις συνειδήσεις μας...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας!

Σήμερα κάνουμε κάτι πραγματικά διαφορετικό, είναι η πρώτη φορά που σχολιάζουμε Αθλητική εφημερίδα! Δεν έχει ξαναγίνει και η φύση του blog είναι δύσκολο να το αφήσει να ξαναγίνει.

Η Εθνική Ελλάδος ποδοασφαίρου, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, θα βρεθεί στο δεύτερο Παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας της.

Η Sportday σε ένα γαλάζιο πρωτοσέλιδο σήμερα γράφει..."ακουστέ το Έλληνες ο τελικός του Μουντιάλ είναι στις 11 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ".

Ένα πρωτοσέλιδο που παραπέμπει στην επιτυχία του 2004, πάντα με αρκετή δόση υπερβολής, όπως κάθε αθλητική εφημερίδα, χρησιμοποιεί συστηματικά!

Η αλήθεια όμως να λέγεται...η Εθνική Ελλάδος άκουσε πάρα πολλά και όμως, μια ομάδα με τόσα νέα παιδιά στις τάξεις της, κατάφερε να προκριθεί μετά από 16 χρόνια, στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο!

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Και τώρα ο δρόμος για το Μουντιάλ είναι ανοικτός...ας τους στηρίξουμε όσο ποτέ!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com