Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ........

Ο διαιτητής Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης στο σημερινό παιχνίδι Ολυμπιακός-Άρης στο καραϊσκάκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ά ημιχρονο του αγώνα, ΑΛΛΑ............

Στο ΄β ημίχρονο βγήκε απο τα αποδυτήρια αλλαγμένος έχοντας ΎΠΟΠΤΗ κάκιστη εμφάνιση, συνδιάζοντας την με αλλοίωση αποτελέσματος.
Για να το καταφέρει αυτό, χρειάστηκε:

α)να σφυρίζει συνέχεια φάουλ(κάτι που δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο) για να ξεκουράζει τους παίκτες του ολυμπιακού, αφου ακολουθεί πολύ δύσκολο και βεβαρημένο προγραμμα γι 'αυτούς.

β)στο 69' δίνει πολύ σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο, ΑΛΛΑ δεν το κάνει μετα απο 2 λεπτά σε πολύ σκληρότερο μαρκάρισμα του Άντζα πάνω στον Κόκε.

γ)και για αποκορύφωμα στην "παραγκίστικη" διαιτησία του του ΄β ημιχρόνου, στο 74' έδωσε ενα ανύπαρκτο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρεγκέιρο στον Ντουντου.
Και δεν φτάνει αυτό, ενώ ο Σηφάκης αποκρούει το πέναλτι του Γκαλέτι και το σουτ του επερχόμενου Παπαδόπυλου, δεν δίνει οφ σάιντ στο σουτ του Γκαλέτι που πήρε το ριμπάουντ από το τελευταίο σουτ, με αποτέλεσμα να μετράει το γκολ.


ΑΥΤΑ τα λίγα, αλλά περίεργα, έκανε ο κ. Χαραλαμπίδης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, και μας αφήνει να ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ τί συνετέλεσε σε αυτή του την αλλαγή στην παρουσία του μετά τα αποδυτήρια ή όπου ΑΛΛΟΥ ήταν....
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ...

Εμ, βέβαια, έτσι γίνονται οι καλές επενδύσεις. Παίρνουμε «καθαρή» και στο «τσάμπα» την «Ολυμπιακή Αεροπορία» από τη ΝΔ και εμφανιζόμαστε και ως «σωτήρες».

Πριν το κάνουμε αυτό όμως, τα βρίσκουμε και με το ΠΑΣΟΚ, ώστε σε περίπτωση που έρθει κάποτε στην κυβέρνηση να μην αλλάξει τίποτε. Και για να το ξέρει κι ο κόσμος, κάνουμε και δημόσιες συναντήσεις, όπως αυτή η χτεσινή.

Αυτή είναι η πραγματική ουσία αυτού που αποκαλούν ...«συνέχεια του κράτους». Και το ένα, και το άλλο κόμμα να δεσμεύονται ότι τα κέρδη των μεγαλοσχημόνων θα παραμείνουν αλώβητα.

Ιδίως, όταν εκμεταλλεύονται όσα έχουν χτιστεί με τους φόρους και τον ιδρώτα των εργαζομένων.

Γιατί στην ίδια μοίρα και στις ίδιες λογικές είναι - εκτός από την «Ολυμπιακή» - ο ΟΤΕ, ή ΔΕΗ και οτιδήποτε άλλο γυαλίσει στους λεγόμενους «επενδυτές»...

Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ DR. SEENG ΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΉ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Την ώρα που οι μεγαλοτραπεζίτες ξεκοκαλίζουν 28 δισ. ευρώ, χιλιάδες συνταξιούχοι και άνεργοι θα πρέπει να βολευτούν με, το πολύ, 200 ευρώ εφάπαξ!


Αφού μπούκωσε το κεφάλαιο με δισεκατομμύρια ευρώ, η κυβέρνηση σπεύδει τώρα να μοιράσει ψίχουλα με το επίδομα θέρμανσης, προκαλώντας τη νοημοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών, συνταξιούχων και ανέργων. Και μόνον η σύγκριση των αριθμών αποτελεί πρόκληση και κοροϊδία. Είκοσι οκτώ (28) δισεκατομμύρια ευρώ σε μια χούφτα τραπεζίτες, 248 εκατομμύρια ευρώ σε πάνω από ένα εκατομμύριο που ζουν στο όριο της φτώχειας και κάτω απ' αυτό. Αυτή είναι η «κοινωνική» αριθμητική της κυβέρνησης.

Ετσι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Απασχόλησης, το πολυσυζητημένο επίδομα θέρμανσης θα δοθεί σε 800.000 συνταξιούχους αγρότες, σε περίπου 221.000 χαμηλοσυνταξιούχους του ΙΚΑ που λαμβάνουν το ΕΚΑΣ και σε όσους ανέργους ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ στις 22 Γενάρη του 2009. Το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί σε τρεις κλίμακες, ανάλογα με τον νομό στον οποίο ζει ο δικαιούχος. Ξεκινά από 100 ευρώ, 150 ευρώ στη δεύτερη ομάδα νομών και φτάνει στα 200 ευρώ.

Οσον αφορά το αν ένα τέτοιο επίδομα μπορεί, πράγματι, να στηρίξει τους ανθρώπους που απευθύνεται, αξίζει να σημειώσουμε ότι η μέση σύνταξη του συνταξιούχου αγρότη - που είναι και η πολυπληθέστερη ομάδα που θα το πάρει- ήταν το 2008 μόλις 413 ευρώ. Δηλαδή, το επίδομα αντιστοιχεί, στην περίπτωση των 200 ευρώ, σε λιγότερο από το 1/2 της σύνταξης ενός μήνα και στην περίπτωση των 100 ευρώ, σε λιγότερο από το 1/4 της μηνιαίας σύνταξης.

Οι συνταξιούχοι ΟΓΑ και ΙΚΑ που λαμβάνουν ΕΚΑΣ θα πάρουν το επίδομα με τη σύνταξη του Μάρτη. Οι άνεργοι από τη Δευτέρα 16 Φλεβάρη, αφού πρώτα υποβάλουν σχετική αίτηση στα γραφεία του ΟΑΕΔ. Τα 200 ευρώ λαμβάνουν όσοι από τους δικαιούχους κατοικούν στους νομούς Αρκαδίας, Γρεβενών, Δράμας, Εβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λαρίσης, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλωρίνης και Χαλκιδικής.

Τα 150 ευρώ, οι δικαιούχοι που κατοικούν στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Πρεβέζης, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Τα 100 ευρώ λαμβάνουν όσοι δικαιούχοι κατοικούν στους νομούς Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Σάμου, Χανίων και Χίου.

Διαβάστε τη συνέχεια...

21δισ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!


Οι βιομήχανοι και οι μεγαλέμποροι ζητούν την εφαρμογή του μέτρου της «προσωρινής ανεργίας»! «Μισή δουλειά - μισό μεροκάματο» για τους εργάτες, αλλιώς «δεν τα βγάζουμε πέρα», δηλώνουν.

Το θράσος τους είναι ευθέως ανάλογο της εκμετάλλευσης στην οποία υποβάλλουν τα θύματά τους.

Τα κέρδη τους είναι ευθεία αντανάκλαση της δημαγωγίας των πολιτικών τους εκπροσώπων.

Αυτοί που θέλουν να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης (που οι ίδιοι προκάλεσαν) στους εργάτες, είναι οι ίδιοι που, σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία, μέσα σε μια δεκαετία (1996 - 2006) αποθησαύρισαν πάνω από 21 δισ. ευρώ καθαρά κέρδη!

Αυτοί είναι που «δεν τα βγάζουν πέρα»! Αυτοί είναι που τα κέρδη τα ροκανίζουν μόνοι τους, αλλά τις (υποτιθέμενες) ζημιές θέλουν να τις «μοιράζονται» τάχα μου «συνεταιρικά» με τους εργάτες. Αυτούς «υπηρετούν» τα κόμματα του δικομματισμού και τα πολιτικά δεκανίκια τους.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com