Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ "ΠΡΑΙΤΟΡΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

  • Βασανίζουν μετανάστες στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Σακατεύουν ένα φοιτητή στο ξύλο, στην Θεσσαλονίκη.


ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

"ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ 15ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ.ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΣΤΟ SMS ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ"

Με το παραπάνω sms ειδοποιούνται αυτή τη στιγμή όλοι οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων, αναφορικά με τη δολοφονία του 16χρόνου Αλέξανδρου από μπάτσους της Ελληνικής Αστυνομίας, χθες το βράδυ στα Εξάρχεια... Αυτή τη φορά το Κύμα,όσο πάει και δυναμώνει. Αύριο στην Αθήνα, οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν.
πηγή:ΠΡΕΖΑ tv

Διαβάστε τη συνέχεια...
ΑΝΥΠΑΚΟΗ...ΑΓΩΝΑΣ...ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΡΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ
ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Kατά την παραβίαση του ασύλου στο Α.Π. Θεσσαλονίκης αναφέρεται πως παιδί δέχτηκε πλαστική σφαίρα από Αστυνομικό στο πρόσωπο και βρίσκεται βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο
Εάν ισχύει η είδηση και δεν γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις των Παυλόπουλου,Χηνοφώτη. θα έχουμε να κάνουμε με τον πιο κυνικό και αιθεροβάμωνα πρωθυπουργό που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα, μετά τη Χούντα.

Διαβάστε τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν αποθέματα ανοχής.

Δεν υπάρχουν αποθέματα ανοχής.

Τα έχουμε ξαναδεί και τα έχουμε ξανακαταπιεί. Πραγματική εκτέλεση μικρού παιδιού από «άντρακλα» της ΕΛ.ΑΣ. και εικονική παραίτηση του αρμόδιου υπουργού.

Η συνέχεια γνωστή. Όλο και κάποιος Λυκουρέζος θα βρεθεί να βγάλει λάδι τον δολοφόνο, όπως έγινε με τον Θανάση Μελίστα, που εκτέλεσε το 1985 το Μιχάλη Καλτεζά.

Επιτέλους λίγη Δικαιοσύνη.

Επιτέλους λίγη Δημοκρατία.

Το Σύνταγμα της Ελλάδας ορίζει ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στο...

Νόμο. Όταν κάποιοι είναι «πιο ίσοι» ώστε να δολοφονούν ατιμωρητί, τότε το Σύνταγμα καταλύεται με τη βία και οι Έλληνες υποχρεούνται, όπως αυτό ορίζει, να το υπερασπίζονται με κάθε μέσο.

Γι' αυτό, το παραμύθι περί «αναρχικών» και «αντιεξουσιαστών» τελειώνει εδώ. Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη ως αν ο δράστης δεν ήταν ένστολος. Και αν, ως είθισται, αυτό δεν συμβεί, τότε η αντίδραση δεν είναι «περιθώριο», είναι δημοκρατικό καθήκον.

Αθήνα που μιλάς για Επανάσταση,
Αθήνα σχολική παράσταση,
Αθήνα δολοφόνων αθωωμένων,
Αθήνα των ξεπουλημένων.
-"Αθήνα", αδελφοί Κατσιμίχα".

Διαβάστε τη συνέχεια...

Εξάρχεια-Ένας ανήλικος πέθανε

Από χθες το βράδυ παρακολουθούμε τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στα Εξάρχεια και σιγά σιγά σε πόλεις της χώρας μας. Έιναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε πέρα των δεδόμενων για τα οποία συμφωνούν όλοι. Ένας ανήλικος λοιπόν τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο αστυνομικού (οι λόγοι αδιευκρίνηστοι ακόμα καθώς και ο σκοπός αν ήταν η δολοφόνια ή ο εκφοβισμός). Το παιδί με την παρέα του (αναρχικούς ή όχι) συναντήθηκε με 2 ειδίκους φρουρούς και άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο που πηγέ το άψυχο κορμί του στον Ευαγγελισμό.
Όλο το βράδυ γίνονται πορίες και διαδηλώσεις και δημόσιες φθορές και βανδαλισμοί (σε πανεπιστήμια και δρόμους) στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και αναμένονται και άλλες και σε αλλές πόλεις!!! 2 Υπουργοί υπέβαλαν την παραίτηση τους για λόγους εφθιξίας-οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές από τον Πρωθυπουργό.
Πάντως, δεν είναι κάτι που θα φέρει πίσω την ψυχή του παιδιού, το αν καεί ένα αυτοκίνητο ή αν κρεμαστούν οι αστυνομικοί! Αν έφταιγαν οι κακές παρέες ή αν είχε ψυχολογικά ο ειδικός φρουρούς απο καψώνια που του είχαν κάνει θα το μάθουμε σύντομα απο την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ!!!
Το θέμα είναι πολύ σημαντικότερο και είναι θέμα δημοκρατικού πνεύματος το οποίο δεν έχει κανείς όπως φαίνεται είναι ένα πρόβλημα κοινωνικής συνοχής! Παραθέτω μερικές λέξεις-φράσεις για σκέψη αφού το θεωρώ ότι το εποικοδομητικότερο μπορεί να κανει κάποιος πριν από την κηδειά του παιδιού και ενώ υπάρχουν συνεχως νέες εξελίξεις!
Δημοκρατία, εμφύλιος, φασισμός, δεξία, αριστέρα, αναρχία, χούντα, διαδηλώσεις, βανδαλισμοί, παίδεια, αστυνομία, νεύρα, μαγκία, διαφθορά
"ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ Η ΩΡΑ 6:29 ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ" Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com