Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!! giati oxi???

Ακόμα και αν κατηγορηθεί η ΔΑΠ οτι "στρατολογεί" τους νέους φοιτητές τουλάχιστον δεν τους ωθεί στα ναρκωτικά, τις μολότοφ και τους βανδαλισμούς, ούτε τους υπόσχεται θέσεις στο δημόσιο!!! Η ΔΑΠ δεν είναι κόμμα και ούτε την ενδιαφέρει μια κομματική πολιτική συζήτηση που ανοίγουν οι άλλες παρατάξεις!!! Αμα θέλουν οι άλλοι να λαδώνονται σαν τα κόμματα και να είναι ένα ακόμα κομμάτι ενός κόμματος και του σάπιου Ελληνικού συστήματος διακυβερνησης ας μπουν σε αυτή την στείρα "πολιτική"-κομματική αντιπαράθεση!!! Πολιτική είναι να ασχολείσαι με τα προβλήματα των πολιτών ακριβώς το ανάλογο κάνει και η ΔΑΠ σε κάθε σχολή ξεχωριστά και ασχολείται με τα προβλήματα των φοιτητών ατομικά και συνολικά με θεσεις που οταν περνάνε διευκολύνουν τους φοιτητές! Ατράνταχτο παράδειγμα η ΔΑΠ ΤΕΙ Ηρακλείου που έχει πάει πάρα πολλές φορές κόντρα στις πολιτικές της Ν.Δ. και έχει δείξει τις διαφωνίες της δείχνοντας ότι δεν υπηρετεί κανέναν τυφλά όπως άλλοι!!! Τέλος μηπώς οι άλλες παρατάξεις δεν είναι έξω απο την γραματεία την περίοδο εγγραφών?????????????????????????????????????? Ποιόν δουλεύετε πια???
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Διαβάστε τη συνέχεια...

"...το μέλλον της παράταξης..." ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρώτη δύναμη!

Αυτό εδώ είναι το επίσημο έγγραφο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης με το οποίο δίνονται οι κατευθυντήριες γραμμές προς του "ΔΑΠιτες" για τον τρόπο προσέλκυσης των νεοεισαχθέντων σπουδαστών:


πηγή:ΠΡΕΖΑ TV
Είναι ξεκάθαρο μέσα από αυτό το έγγραφο (όπου παρόμοια του κυκλοφορούν ανα τη Ελλάδα σε κάθε πόλη με Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ) ότι προσπαθούν με ένα καλοστημένο σύστημα να προσελκύσουν τους νεοεισαχθέντες σπουδαστές εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη που θα τους δείξουν εκείνοι ως νέοι και άπειροι στον χώρο του Πανεπιστημίου/ΤΕΙ.

Ακόμη προσπαθούν να αποφύγουν οποιαδήποτε πολίτικη συζήτηση σαν ο "διάολος το λιβάνι" λες και δεν είναι συνδικαλιστική παράταξη η οποία έχει συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις,
"δεν μιλάμε ποτέ για πολιτικά.."!

Επίσης δείχνοντας την ανανδρία και την υποκρισία συνάμα που τους διακατέχει δεν παραδέχονται ότι είναι παράταξη προσκείμενη στη Ν.Δ., αλλά μια
"ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη...που καλύπτει τα κενά της γραμματείας".

Στόχος τους όπως φαίνεται από το έγγραφο αυτό να εντάξουν τους σπουδαστές σε δικές τους "γαλάζιες" παρέες, "
Γενικά δείχνουμε στους εγγραφόμενους ότι είμαστε μια ωραία παρέα και έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα"

Αυτοσκοπός της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ όπως αναφέρει στην αρχή το έγγραφο είναι να βγει κερδισμένη ως παράταξη
"οι εγγραφές..διαμορφώνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό το 1ο έτος, το μέλλον δηλαδή της παράταξης τόσο από πλευρά κάλπης όσο και από πλευρά δυναμικής στελεχών".
Καμία αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανώτατη Εκπαίδευση, καμία αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές, στην σίτιση, την στέγαση, τις μεταφορές, μόνη επιδίωξη τους...το μέλλον της παράταξης...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

Με τι Γεύση το θες?

Θεωρώ ότι η ρίγανη είναι αρωματικό φυτό! Όμως πριν απο λίγο κοίταξα δεξιά μου και είδα ένα παραπεταμένο σακουλάκι από πατατάκια! Γράφει πάνω με γεύση ρίγανη!!! Τι μας λες ρε φίλε μήπως να την φουμάρουμε κιόλας και να μην την φάμε μονο την ρίγανη? Είστε σοβαροί και λέτε γεύση ρίγανη??? Που ο Θεός να κάνει ρίγανη αυτά που μας δίνουν να φάμε δηλαδή! Ακόμα η γεύση κλασική τι στην οργή είναι? αν καταλάβει κάποιος ας μου πει να μάθω κι εγώ!!! Δηλαδή είναι κάτι σαν την μουσική την κλασική??? και τελοσπάντων η κλασική γεύση που έχουν τα πατατάκια είναι ΤΙΝΓΚΑ στο αλάτι??? Αλμυρή είναι η πατατά δηλαδη??? ΕΛΕΟΣ!!! Δεν νομίζω να τα έχουν σκεφτεί πολλοί αυτά απλά τα λέω γιατί το σωστό να λέγεται κοιμόμαστε και μάλιστα βαθειά και πιστέυουμε οτι μλκ ακούσουμε!


Τέλος ακολουθεί πολιτική διαφήμηση!!!::: 1 κόμμα το Α έχει μια πολιτική σε έναν τομέα και κυβερνάει με αυτήν! 1 άλλο κόμμα το Β έρχεται στην κυνέρνηση και την καταργεί την πολιτική του κόμματος Α στην πρώτη τετραετία! Επανεξελέγεται όμως και την δεύτερη τετραετία επαναφέρει την πολιτική του κόμματος Α!... Τώρα τι στάση είναι σωστό να κράταει το Α κόμμα? Ακούω τις απόψεις σας!!!
Για να "χαλαρώσει" το κλίμα οι γεύσεις και για να ανάψουν τα αίματα η "διαφήμηση"
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΧΙ στον Πρωθυπουργό για Υ. Οικονομίας απο τον Σουφλία!

Αρνήθηκε σήμερα την θέση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών ο Γιώργος Σουφλίας. Σε μια εκτενέστατη συζήτηση που είχε σήμερα με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ συμφώνησε ότι πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγή οικονομικής πολίτικης αλλά δεν θέλησε να είναι αυτός η κεφαλή αυτής της αλλαγής Και αυτό διότι ο κ. Σουφλίας πιστεύει ότι η πολιτική του κ. Αλογοσκούφη έχει φέρει το υπουργείο οικονομίας και οικονομικών σε δεινή θέση ενώ πρότεινε στον Πρωθυπουργό την άμεση και αιφνιδιαστική ανανέωση της κυβέρνησης (παρά το ότι η επίσημη θέση του υπουργού είναι διαφορετική).Ο Πρωθυπουργός μάλιστα ψάχνει να βρει και το "υπουργείο-καταφύγειο" του κ. Ρουσόπουλου αφού ακόμη και ο κ. Σουφλίας συμφωνεί ότι ο Υπουργός επικρατείας έχει φθαρεί αρκετά στο συγκεκριμένο υπουργείο. Με λίγα λόγια ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ είναι πολύ κοντά αρκεί να βρεθούν τα κατάλληλα υπουργεία για τα κατάλληλα πρόσωπα! Διαβάστε τη συνέχεια...

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ......ΚΑΛΟ!!!!!

Ένα εμβόλιο για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση μιας μορφής καρκίνου του μαστού εξαφάνισε τους όγκους σε δοκιμές σε ποντίκια, ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές.
Το πειραματικό εμβόλιο καταπολεμά όγκους που παράγουν σε υπερβολικά επίπεδα τον υποδοχέα HER2. Αυτή η ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου αφορά το 30% των ασθενών με καρκίνο του μαστού, από τους οποίους πολλοί δεν βελτιώνονται με τις σημερινές θεραπείες.

»Τόσο τα καρκινικά κύτταρα που αποκρίνονται στις σημερινές στοχευμένες αγωγές όσο και αυτά που είναι ανθεκτικά στις θεραπείες αυτές εκριζώθηκαν πλήρως. Αυτό θα μπορούσε να δώσει λύση για τις γυναίκες με τέτοιους όγκους οι οποίοι γίνονται ανθεκτικοί στις σημερινές θεραπείες» ήταν τα λόγια του καθηγητή Ουέι-Ζεν Ουέι, επικεφαλή των ερευνητών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Ουέιν στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν.

Το εν λόγω εμβόλιο παρουσιάστηκε στην επιθεώρηση Cancer Research της Αμερικανικής Εταιρείας Έρευνας κατά του Καρκίνου και δεν είναι το μόνο που αναπτύσσεται κατά των υποδοχέων HER2. Διαβάστε τη συνέχεια...

Mr Die Hard...!!!

Ο Γιώργος σύμφωνα με τις δηλώσεις του , είπε ότι με επιμονή και σκληρή δουλειά θα φτάσει στο στόχο του, και έδειξε πως δεν κουράστηκε τόσα χρόνια να προσπαθεί και δύσκολα το βάζει κάτω...Του ανήκει πιστεύω o τίτλος Mr Die Hard...
Εξαιρετικό το σχόλιο του limokondoros ! Διαβάστε τη συνέχεια...

Κατι το εξαιρετικο απο μια νεα συνεργατιδα του peiratikou!

Ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για λόγους υγείας: καρκίνος στους λεμφαδένες. Η κατάστασή του μοιάζει να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Η αποχαιρετιστήρια επιστολή που ακολουθεί εστάλη από τον συγγραφέα στους φίλους του :



Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως δεν θα έλεγα όλα αυτά που σκέφτομαι, αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω εδώ.

Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι’αυτό που αξίζουν, αλλά γι’αυτό που σημαίνουν.

Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως. Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόταν. Θα άκουγα όταν οι άλλοι μιλούσαν και πόσο θα απολάμβανα ένα ωραίο παγωτό σοκολάτα!

Αν ο Θεός μου δώριζε ένα κομμάτι ζωή, θα ντυνόμουν λιτά, θα ξάπλωνα μπρούμυτα στον ήλιο, αφήνοντας ακάλυπτο όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου.

Θεέ μου, αν μπορούσα, θα έγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει ο ήλιος. Θα ζωγράφιζα μ’ένα όνειρο του Βαν Γκογκ πάνω στα άστρα ένα ποίημα του Μπενεντέτι κι ένα τραγούδι του Σερράτ θα ήταν η σερενάτα που θα χάριζα στη σελήνη. Θα πότιζα με τα δάκρια μου τα τριαντάφυλλα, για να νοιώσω τον πόνο από τ’αγκάθια τους και το κοκκινωπό φιλί των πετάλων τους...

Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή... Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδρα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι οι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα.

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να ερωτεύονται όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να ερωτεύονται! Στο μικρό παιδί θα έδινα φτερά, αλλά θα το άφηνα να μάθει μόνο του να πετάει. Στους γέρους θα έδειχνα ότι το θάνατο δεν τον φέρνουν τα γηρατειά αλλά η λήθη. Έμαθα τόσα πράγματα από σας, τους ανθρώπους... Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά. Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που μπόρεσα να μάθω από σας, αλλά δεν θα χρησιμεύσουν αλήθεια πολύ, γιατί όταν θα με κρατούν κλεισμένο μέσα σ’αυτή τη βαλίτσα, δυστυχώς θα πεθαίνω.

Να λες πάντα αυτό που νιώθεις και να κάνεις πάντα αυτό που σκέφτεσαι. Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’έβλεπα, θα έλεγα “σ’αγαπώ” και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη.

Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα ΄θελα να σου πω πόσο σ’αγαπώ κι ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω.

Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Γι’ αυτό μην περιμένεις άλλο, κάν’το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια τελευταία τους επιθυμία. Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις “συγνώμη”, “συγχώρεσέ με”, “σε παρακαλώ”, “ευχαριστώ” κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις.

Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ζήτα απ’ τον Κύριο τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις. Δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για σένα.”
Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο Γ.Χ. απαντά.

Ο Γ.Χ. ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Peiratikou θέλει αρχικά να δηλώσει απόλυτα ευχαριστημένος που ο Κ.S.S.S τελικός αποφάσισε να συνεχίσει την αρθρογραφία του στο blog μας. Από 'κει και πέρα το τι ακριβώς είχαμε συμφωνήσει κατά τις ιδιωτικές μας συνομιλίες δεν μπορούν να το ξέρουν οι αναγνώστες και έτσι δεν είναι δυνατόν να κρίνουν ποιος τηρεί ή όχι τις μεταξύ μας συμφωνίες. Επίσης όλα τα μελή του blog υπογράφουν αναγκαστικά ως peiratiko press στο τέλος της ανάρτησης τους και αυτό που διαχωρίζει τα μέλη ειναι η ετικέτα. Ακόμη το ποιος <<πουλάει leftφροσυνη>> ή το ποιος <<τραβάει το σκοινι δεξιά>> ας αφήσουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να το καταλάβουν και να το κρίνουν!Αυτό που είχα δηλώσει εξαρχής ήταν ότι θα δημοσιεύω είτε προσωπικά σχόλια και ειδήσεις είτε δημοσιευμένα σχόλια και ειδήσεις άλλων blogs, που ταυτίζονται με την δική μου ιδεολογία, με τις δικές μου θέσεις και απόψεις. Εδώ πρέπει να επισημάνω εκτός των άλλων πως όλα τα blogs αναδημοσιεύουν ειδήσεις και σχόλια που έχουν αναρτηθεί από διαφορετικά blogs δείχνοντας έτσι και συναδελφική αλληλεγγύη στην προσπάθεια που κάνουν οι blogers στο διαδίκτυο! Όσο για τους <<κομματικούς χρωματισμούς>> νομίζω ότι τα άρθρα μου τα λένε όλα, και αφήνω τους αναγνώστες αυτών να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Τη μόνη γραμμή που ακολουθούσα και υπηρετούσα πάντα ήταν αυτή του κοινού κοινωνικού αισθήματος και της κοινωνικής δικαιοσύνης! Αν παρεκκλίνω από αυτή τη γραμμή θα μου το υποδείξει ο μέσος αναγνώστης του εκάστοτε άρθρου μου. Λίγο πριν κλείσω θα ήθελα να πω ότι ο οποιοσδήποτε θέλει να αναρτήσει ένα οποιοιδήποτε άρθρο στην ιστοσελίδα μας μπορεί να το κάνει ελεύθερα χωρίς πολιτικούς, κομματικούς ή άλλους περιορισμούς! Καθένας δημοσιεύει την προσωπική του γνώμη με όποιον τρόπο θέλει και κρίνετε από τον μέσο αναγνώστη. Τέλος να επισημάνω ότι είμαι ο τελευταίος που θα "πουλήσω" τις αξίες και την ιδεολογία μου στα "πουλημένα Μ.Μ.Ε"!

Σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω συνέχεια σε αυτή την διαμάχη που θέτει το peiratiko εκτός κοινωνικής πραγματικότητας. Διαβάστε τη συνέχεια...

Απάντηση στην απάντηση!!!

Επίσης οποίος δεν υπογράφει ως ο εαυτός του αλλα υπογράφει ως πειρατικό press την στιγμή που η πλειοψηφία των σχολιαστών διαφωνεί, διαπράττει μεγάλο δημοκρατικό ατόπιμα!
Η γνώμη των πολλών πρέπει να πέρνεται και να διαμορφώνεται δημοκρατικά όχι αυταρχικά!!!
Όποιος θέλει να μιλάει να μιλάει για τον εαυτό του και μόνο!
Αλλιώς να ρωτάει και τις γνώμες των άλλων αν θέλει την υπογραφή πειρατικό press.
Όταν ρωτήθηκα αν θέλω να συμμετάσχω μου δόθηκαν άλλες εγγυήσεις άπο αυτες που βλέπω να πραγματοποιούνται τελικά!
Είπαμε θα δημοσιοποιούμε τις γνώμες μας και δεν θα αναπαράγουμε ειδησείς με κομματικούς χρωμματισμούς, είπαμε θα "κατακτήσουμε" εμείς τον κόσμο και όχι ο "κοσμος"-"Μ.Μ.Ε"-"4η εξουσία" να κατακτήσει εμάς!
Όποιος θέλει να πουλήσει "leftφροσύνη" δεν θα με βάλει να τραβήξω το σκοινί εγώ πιο δεξιά!!!
Δεν είμαστε κανάλι να έχουμε σε παράθυρο τον μπλε, τον πράσινο και τον κόκκινο.
Αυτές είναι λαϊκότητες και γελιότητες!
Εγώ αφήνω το σκοινί εδώ και δεν το τραβάω, όπως στο παιδικό παιχνίδι και θα δείξει αν θα πέσει η άλλη μεριά!!!
Ακόμα δεν είμαι διαθετιμένος να κάνω διάσημα αλλα blog!!!
Τέλος η παραίτηση μου δεν έγινε δεκτή από το 50% +1 άρα συνεχίζω να υπάρχω εδώ ελπίζοντας να τεθούν σοβαρά υπόψην τα σημερινά γεγονότα!!! Διαβάστε τη συνέχεια...

Είδηση ΣΟΚ! Ψεύτικη η χθεσινή δημοσκόπηση του ΑΝΤ1...!

Παραποιημένη η δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύεσαι χθες ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και έθετε το ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα με διαφορά 2,2% από τη Ν.Δ..Πολοι πιστεύουν ότι ο δάχτυλος στην εταιρεία που συνεργάζεται καιρό τώρα με τον ΑΝΤ1 προήλθε από τον ίδιο τον Μίνωα Κυριακού για προσωπικές του φιλοδοξίες. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η διαφορά μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων ήταν μηδενική στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Ήθελε άραγε ο Κυριακού να μεροληπτήσει υπέρ του ΠΑΣΟΚ? Αν ναι...γιατί? Ήθελε μήπως να φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση για προσωπική του υπόθεση? Αν ναι...για τι είδους υπόθεση? Εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την ιστορία? Αν ναι με ποιον τρόπο? Τα ερωτήματα περιμένουν τις απαντήσεις τους και εμείς σας υποσχόμαστε ότι κάθε πληροφορία που θα έχουμε θα σας την παραθέτουμε άμεσα! Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com