Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ξυλοδαρμός απο δυνάμεις καταστολής..."Συγχαρητήρια" κύριοι της κυβέρνησης!

Δέκα ζαρντινιέρες...χτυπούν έναν διαδηλωτή...αφήνοντας όλους τους άλλους μπαχαλακιδες να καίνε,να σπάνε και να κλέβουν ότι βρουν μπροστά τους. Η Ελληνική Αστυνομία στα καλύτερα της.

Κύριε Καραμανλή να σας χαιρόμαστε. Η ηθελημένη ανικανότητα της κυβέρνησης σας να προστατέψει τους πολίτες και να ελέγξει όλους αυτούς σε όλο της το μεγαλείο.

Και ελπίζουμε να μην βγει κανένα παπαγαλάκι της Νέας Δημοκρατίας και να πει πως τις καταστροφές τις έκαναν πράσινοι ή κόκκινοι κουκουλοφόροι, γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει...
Διαβάστε τη συνέχεια...

Δολοφονία 15χρονου...αποτέλεσμα της κρατικής καταστολής

Σαν ένας απλός, ενεργός και προπαντός σκεπτόμενος πολίτης καταδικάζω την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρόνου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από μπάτσο(όχι αστυνομικό). Οι ευθύνες της ηγεσίας της αστυνομίας και της κυβέρνησης είναι ιδιαίτερα βαριές, πρέπει να παραιτηθούν τόσο η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. όσο και οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης. Διότι πολύ απλά το χειρότερο έγκλημα να έχει διαπράξει κάποιος πολίτης, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του αφαιρέσει τη ζωή, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα παιδί 15ετών.

Το γεγονός είναι αποτέλεσμα του προσανατολισμού και της διαπαιδαγώγησης των σωμάτων ασφαλείας ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Η κρατική καταστολή πάει χερι-χερι με την επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματα της νεολαίας στη δουλεία, στη παιδεία, στο ωράριο, με την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Στόχος της είναι να εκφοβίσει τους εργαζόμενους, τους υπαλλήλους, τους μαθητές-φοιτητές και σπουδαστές, τη νεολαία.

Οι εμπρησμοί, οι καταστροφές και το "αντάρτικο" των αναρχικών στις πόλεις της χώρας, καμία σχέση δεν έχουν με το μαζικό λαϊκό κίνημα. Το σκηνικό αυτό νομιμοποιεί το κλίμα τρομοκρατίας και αυταρχισμού. Είναι άλλοθι στην πολιτική της ΝΔ, όπως ήταν άλλοθι και στην πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου να συγκαλυφθεί ότι ο στόχος της καταστολής είναι το λαϊκό κίνημα.

Μοναδική απάντηση μπορεί να είναι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, η αγωνιστική, οργανωμένη και περιφρουρημένη κινητοποίηση της νεολαίας. Να μην συγκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια και οι ευθύνες , όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις(βασανισμοί μεταναστών στο αστυνομικό τμήμα, ξυλοδαρμός φοιτητή στη Θεσσαλονίκη κοκ). θεωρώ ότι η κοινωνία και κυρίως η νεολαία σε ένδειξη αγανάκτησης, διαμαρτυρίας, καταδίκης, με οργανωμένο αγώνα να απαιτήσει να αποδοθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Να κλείσουν τα σχολεία και τα Ανώτατα Ιδρύματα. Οι μαζικοί φορείς να πάρουν αποφάσεις καταδίκης, να οργανώσουν συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΪΚO ΚΙΝΗΜΑ, ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ:
  • Στο Πανεκπαιδευτικο - Πανελλαδικο συλλαλητήριο στις 12:00 που θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις πόλεις της χώρας αύριο και
  • Στην Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη στο πλευρό των εργαζομένων
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com