Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ...

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε χωρίς σχόλιο την νεοσύστατη Veto του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.

Από πρόσφορες άλλο τίποτα κι αυτή, αλλά το έχει "ρίξει" στην ποιότητα...!

Από πλευράς θεματολογίας η Veto έρχεται επιθετική και δημοσιεύει σκάνδαλο, με την εμπλοκή Βενιζέλου, αλλά Βατοπέδι.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως ο κ Βενιζέλος(υπουργός Αμύνης) εξαπάτησε το Δημόσιο και με ψευδομάρτυρες κατάφερε να κερδίσει 7 οικόπεδα στην Ξάνθη, στο όνομα του πατερά του.

Θα δούμε πως θα εξελιχθεί άστη η νέα υπόθεση, αν δεν θαφτεί από τα ΜΜΕ...

Στο στόχαστρο και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος και η σύζυγος του με τις ακάλυπτες επιταγές στο όνομα της.

Αυτή η υπόθεσή δε καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να αφορά τους πολίτες της χώρας, αλλά καλύτερα να περιμένουμε να τη διαβάσουμε αναλυτικότερα.

Ε, πάνω κάτω σας είπαμε τι θα έχει αύριο το κεσάτι...

Ελπίζουμε να μην επιλέξετε καμία εφημερίδα για την ενημέρωση σας...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ

Η Real News του Ν. Χατζηνικολάου αύριο έχει Χατζηγιάννη και μάλιστα με νέο τραγούδι...είδατε, καθόλου ατυχής ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιήσαμε, για "κινητά δισκοπωλεία".

Έτσι έχουν καταντήσει τα Κυριακάτικα έντυπα, κανένας δεν τα αγοράζει χωρίς προσφορές, διότι πολύ απλά δεν έχουν να προσφέρουν ενημέρωση...είναι επιχειρηματικών συμφερόντων, υλικά, κάκιστης ποιότητας!

Από κει και πέρα στο πλαίσιο της θεματολογίας που έχει αύριο η Real, είναι σαφώς πιο σοβαρό από το αντίστοιχο του Πρώτου Θέματος, αλλά και πάλι χωρίς ιδιαίτερη πολιτική ή κοινωνική ουσία.

Οι Στυλιανίδης και Λιάπης καταγγέλλονται για συμμετοχή σε σκάνδαλο με παράνομες άδειες φορτηγών.

Για τον κ. Λιάπη έχουμε ακούσει πολλά, αλλά από τον κ. Στυλιανίδη δε θα περιμέναμε τέτοια εμπλοκή.

Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι ο κ. Λιάπης έχει δημόσια στηλιτεύσει την στάση της Μπακογιάννη για τον ρόλο της, στην απόφαση του Κώστα Καραμανλή να προχωρήσει στις πρόωρες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ως γνωστόν ο κ. Χατζηνικολάου έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ντορούλα...η εξυπηρέτηση, αν τελικώς προκειται για εξυπηρέτηση, θα είναι αμφίδρομη!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Σάββατο σήμερα κι αύριο κυκλοφορούν τα "κινητά δισκοπωλεία", έντυπης μορφής!

Ένα από αυτά το Πρώτο Θέμα, που κοντεύει να "σβήσει" το όνομα του για να χωρέσει τις προσφορές του στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας...!

Συνεχίζει να ασχολείται με ανοησίες του Μπόμπολα και συγκεκριμένα συνεχίζει να κατηγορεί την κ. Γλυκερία Σιούτη διότι υπήρξε συνήγορος του Χριστοφοράκου, δηλαδή επειδή έκανε τη δουλεία της.

Εξάλλου το να είσαι δικηγόρος του Χριστοφοράκου, δε σε χρίζει αυτοματα, αποδέκτη μαύρου πολιτικού χρήματος, δε σε χρίζει αυτοματα, καταπατητή της δημόσιας περιουσίας ή αυτοματα, κοινωνικά ανυπόληπτο...!

Το μήνυμα που προσπαθεί να στείλει ο Μπόμπολας στην κυβέρνηση, είναι ευκολοδιάβαστο..."ανοίξτε μου την πόρτα της διαπλοκής, αναθέστε μου κρατικές εργολαβίες μη μου χαλάτε τα σχέδια, διαφορετικά κάθε Κυριακή θα σας επιτίθεμαι"!

Δεν θα πρέπει να υποκύψει σε τέτοιες πιέσεις η Κυβέρνηση...νταβάδες και συμφέροντα πρέπει να βρίσκουν ερμητικά κλειστή την πόρτα του Μαξίμου!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΤΟ 'ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ' ΑΛΛΟ...

Από 30 λεπτά και πλαφόν τα 80 λεπτά τη μέρα είναι η εισοδηματική πολιτική - πτωχοκομείου για το 2010 που ανακοινώθηκε με την κατάθεση του προσχεδίου προϋπολογισμού.

Ο υπουργός Οικονομικών ισχυρίστηκε ότι οι αυξήσεις 1,5% σε μισθούς και συντάξεις είναι πάνω από τον πληθωρισμό...

"Ξεχνά" βέβαια το γεγονός ότι η προκάτοχος κυβέρνηση της ΝΔ είχε παγώσει μισθούς και συντάξεις με το ίδιο σαθρό πρόσχημα, τα εμφανιζόμενα ελλείμματα και τις οικονομικές δυσκολίες...

Η πολιτική της ΝΔ διευκολύνει τώρα τη νέα διακυβέρνηση που ξεκινά με βάση το επίπεδο μισθών που υπήρχε προ διετίας (2008), παριστάνοντας και τους ...γαλαντόμους ότι τάχα δίνουν αυξήσεις και "πάνω από τον πληθωρισμό".

Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο, δηλαδή...



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

Πάμε λίγο και στα Αριστερά, εκεί που θα συναντήσουμε τον Ριζοσπάστη και το ΚΚΕ μακρυά από τις οικονομικές αναλύσεις των υπολοίπων.

Κύριο ζήτημα που θίγει σήμερα ο Ριζοσπάστης, είναι το Ναυπηγοεπισκευαστικό με αφορμή τα όσα την τελευταία περίοδο διαδραματίζονται στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Με ανακοίνωση του λοιπόν, το ΚΚΕ προτείνει "δημόσιο φορέα Ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας".

Η πρόταση δεν είναι κακή, ένα από τα λίγα κομμάτια βιομηχανικής παράγωγης της χώρας, έχει παραδοθεί στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων.

Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε σήμερα τα Ναυπηγία Σκαραμαγκά ένα βήμα πριν το χείλος και τους εργαζόμενους εκεί σε πλήρη αβεβαιότητα για το αύριο...!

Το ΚΚΕ έχουμε κι άλλες φορές πει ότι θα μπορούσε να διαδραματίσει ανεξάντλητο δημιουργικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου και στην κοινωνία.

Αλλά αγκυλώσεις και κυρίως το άγριο πάθος της κομματικής ανάδειξης σε σχέση με τα λοιπά κόμματα, του κάνουν ζημία!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ!

Το κακό είναι ότι έχουν παρασυρθεί κι εφημερίδες που δεν συνήθιζαν σπαταλάνε σελίδες και μελάνι για ανούσια ενημέρωση, όπως η Καθημερινή.

Η οποία σήμερα έχει ως βασικό πολιτικό τίτλο, "Σώμα επίλεκτων αστυνομικών κατά της φοροδιαφυγής".

Ο κάθε πολίτης λοιπόν να έχει τον προσωπικό του ράμπο, έτσι ώστε να μην μπορεί καν να σκεφτεί την δυνατότητα φοροδιαφυγής, κανένας φορολογούμενος.

Αστεία πράγματα, κυνηγήστε το μαύρο χρήμα, τις μεγάλες επιχειρήσεις, τις offshore και αφήστε τον απλό κόσμο στην ησυχία του...!

Μη ξεχνιόμαστε...βλέποντας μάλιστα σε περίοπτη θέση και στην Καθημερινή την σύγκληση του Εκτάκτου συνεδρίου της ΝΔ, δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε, ότι πλέον σήμερα θα μετρηθούν δυνάμεις.

Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να "χτυπήσει" και θα προσπαθήσει να συσπειρώσει τον καραμανλικό και αντιμιτσοτακικό στόλο της ΝΔ.

Για μας ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Κουραστικό ανούσιο και απόλυτα ξεπερασμένο το καθημερινό σκηνικό που βλέπουμε στις εφημερίδες.

Η Βδομάδα αυτή πέρασε με τα οικονομικά μέτρα τις κυβέρνησης, είτε εκείνα που σκεφτείτε να εφαρμόσει είτε εκείνα που σίγουρα θα εφαρμόσει, με πληρη αναφορα τους, απο τα πρωτοσελιδα ακομη...βαρεθήκαμε να μετράμε αριθμούς και ποσοστά.

Τα Νέα σήμερα μας ενημερώνουν για ένα σώμα ράμπο που θα δημιουργήσει η κυβέρνηση προκειμένου να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή...

Άραγε οι αυτοί ράμπο , θα βρουν και τις offshore στο εξωτερικό που είναι οι πρώτες που αποδέχονται μαύρο χρήμα...ενίοτε και πολιτικό ;

Βέβαια τα Νέα σήμερα κάνουν και μια σοβαρή αποκάλυψη.

Μας ενημερώνουν για επόπτες στο υπουργείο οικονομικών, οι οποίοι θα είναι μόνιμα εγκατεστημένοι, με λίγα λόγια...όλα στη φόρα!



Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com