Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ...

Τις τελευταίες μέρες, η προσπάθεια μας έγινε μεγαλύτερη, δημοσιοποιήσαμε αρκετές αναρτήσεις και γράψαμε 3 ειδικά Θέματα.

Το πρώτο θέμα, ασχολήθηκε με την όσο περνούν τα χρόνια και πιο ορατή αδυναμία των Ελλήνων, να πραγματοποιήσουν διακοπές και να ξεκουραστούν για κάποιες μέρες. Πίσω από τούτη την αδυναμία, κρύβεται το πάθος για υπερκέρδη των μεγαλοξενοδόχων και οι υπηρεσίες της κυβέρνησης προς όφελος τους.
Διαβάστε και σχολιάστε τις 3 σχετικές αναρτήσεις, μέρος πρώτο, μέρος δεύτερο, μέρος τρίτο.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Παρασκευή, αναλύσαμε διεξοδικά τα τεκταινόμενα στην Ονδούρα και τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα της Λατινικής Αμερικής σε στρατιωτικό πραξικόπημα. Εν έτη 2009 λοιπόν κάποια χώρα του κόσμου κυρίευτε από στρατιωτικούς οι οποίοι επιτίθενται στο λαό και στις διεκδικήσεις του.
Τα σχετικά άρθρα: Πραξικόπημα στην Ονδούρα, μέρος Α' μέρος Β', μέρος Γ', μέρος Δ'.

Και τέλος χθες δημοσιεύσαμε και μελετήσαμε μια νέα τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση, για την δημιουργία τράπεζας DNA, για όλους όσους καταδικάζονται ακόμη και για πλημμελήματα, με ποινή φυλάκισης άνω των 3 μηνών!
Η συγκεκριμένη "ν"τροπολογία αναλύεται:σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο μέρος.

Όλα τα παραπάνω κι ακόμη μερικά την εβδομάδα που έρχεται, αλλά και τα όσα μέχρι σήμερα το Πειρατικό έχει δημοσιεύσει κι αναλύσει θα είναι η παρακαταθήκη μας για τη νέα χρονιά που οδηγούμαστε, πλησίστια!

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου οι Πειρατές θα ανοίξουν τα πανιά τους για ειρηνικές και όμορφες παραλίες, μακρυά απο την φουρτουνιασμένη θάλασσα της πολιτικής και τα κομματικά ξερονήσια!
Η Επιστροφή μας θα γίνει στις 17 Αυγούστου, πρώτα ο Θεός!

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το WEB κανάλι μας ανανεώθηκε για τελευταία φορά εφέτος την περασμένη Πέμπτη.

Επανερχόμαστε αύριο για την τελευταία ενεργή, πριν τις διακοπές μας, εβδομάδα!

ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΣ
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ

Καλημέρα σας...!

Καλά ε...είναι πραγματικά απίστευτο εκείνο που κατάφερε η ΝΔ αυτή την εβδομάδα. Μα να εξαρθρώσει ολόκληρο συνδικάτο του εγκλήματος και αντι να μιλάνε όλοι γι αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ξαφνικά, να σου μπλεγμένα τα μεγαλοστελέχη της με όλους αυτούς τους "εξαιρετικούς" κυριούλιδες.

Ο "άμωμος" Πρωθυπουργός έχει στο άλμπουμ του και σχετική φωτογραφία...όλο τον κόσμο έχει μάθει αυτό το παιδί!

Α τα μάθατε...παραλίγο να πνιγεί ο Παπανδρέου, όταν αναποδογύρισε το κανό που βρισκόταν μέσα, στα ανοιχτά της Χαλκιδικής. Τι είναι αυτό το παιδί μωρέ...τη μια με το ποδήλατο την άλλη με το κανό, τελικά ένας ψαράς τον έσωσε από του χάρου τα δόντια.

Έμενα πάντως πίσω από όλα αυτά πιστεύω ότι εξυφαίνεται ο Βενιζέλος...

Με τι σας γανώνω πάλι πρωί πρωί ε;

Σε λίγη ώρα η εθνική εφήβων στο μπάσκετ, παίζει στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...μην τη χάσετε!

Τέλος να σας πω ότι, το άρθρο αυτό...είναι το τελευταίο πριν τις διακοπές του Πειρατικού, κάπου στα μέσα του Αυγούστου θα επιστρέψει και το Άλλα κι Άλλα, όπως και όλη η ομάδα του Πειρατικού.
Το Πειρατικό θα συνεχίσει βέβαια τη δημοσίευση αναρτήσεων για λίγες ακόμη μέρες.

Καλό καλοκαίρι...να περάσετε όμορφες διακοπές με ηρεμία και αγάπη!

Τα λέμε ξανά τον Αύγουστο....!!!! Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com