Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ "ΒΑΡΒΑΡΩΝ¨...


Στη διπλανή εικόνα βλέπετε το ρεπορτάζ της Zougla.gr με τα πρόσφατα επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγη ώρα πριν στο κέντρο της Αθήνας.

Σε μια χώρα που ισχυρίζεται ότι το πολίτευμα της είναι δημοκρατικό , μια ομάδα κουκουλοφόρων αποφάσισε να κάνει μια μικρή επέλαση...

Έτσι , έσπασαν τις τζαμαρίες της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Τζωρτζ , τις τζαμαρίες των Starbucks ενώ επιτέθηκαν και σε μια χρηματιστηριακή εταιρία.

Ίσως να είμαι συντηρητικός ή ψευτο-ιδεολόγος ή και επαναστάτης του καναπέ...ίσως γι' αυτό να μην μπορώ να καταλάβω τα κέρδη που προκύπτουν για την κοινωνία μετά από μια τέτοια επίθεση...

απο την: Παραπολιτική

Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!

Σαμαράς Αβραμόπουλος, χέρι - χέρι...!

Και μόλις η Ντόρα χάνει το ελάχιστο προβάδισμα που είχε ανακτήσει εξαρχής, λόγο εκτοπίσματος...!

Το φωνάζουμε πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτώβρη, ότι ο δρόμος της Ντόρας είναι ατραπός...!

Η Ζωή τιμωρεί...και μάλιστα σκληρά!

Βέβαια μη βιαστεί κανείς να πει ότι όλα έχουν τελειώσει όπως με ευκολία διατείνονταν καμπόσοι μέχρι και σήμερα...!

Μια πληροφορία που έχουμε είναι για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, πως κι εκείνος ετοιμάζεται να στηρίξει Σαμαρά, περίμενε τον Αβραμόπουλου!

Ντορουλαααα...!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΟΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ"!

Διαβάζουμε απο το in.gr:

"Παράνομη έκρινε την απεργία των λιμενεργατών στον ΟΛΠ το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, στο οποίο είχαν προσφύγει Επιμελητήρια και 48 επιχειρήσεις, που, όπως υποστηρίζουν, θίγονται τα οικονομικά τους συμφέροντα από τις κινητοποιήσεις.

Χιλιάδες κοντέινερ παραμένουν εγκλωβισμένα στο λιμάνι του Πειραιά ή έχουν αλλάξει λιμάνι προορισμού, γεγονός που επιφέρει σημαντικό πλήγμα στις επιχειρήσεις και προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς".


Κρίνεται λοιπόν παράνομη η διεκδίκηση μόνιμης και σταθερής δουλείας, η διεκδίκηση να μη ξεπουληθούν οι Δημόσιοι φορείς σε ιδιώτες, η διεκδίκηση του αξιοπρεπή μισθού, η διεκδίκηση απέναντι στις επερχόμενες απολύσεις!

Το έχουμε ξαναδεί το έργο, δεν είναι η πρώτη φορά που κρίνονται παράνομα, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, τέτοια αιτήματα, που μοιάζουν πλέον ξένα στον λαό, από μια κοινωνική ομάδα.

Αυτό συμβαίνει...κάθε φορά όταν οι διεκδικήσεις δείχνουν να έχουν αποτέλεσμα!

Ελπίζουμε οι λιμενεργάτες να αντέξουν την πίεση!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΑΚΑΡΙ...

H Καθημερινή σήμερα θίγει, εκ τος των άλλων, ως κύριο θέμα, την "δυσφορία των Κινέζων για το λιμάνι".

Οι Κινέζοι είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από την συμφωνία με το Ελληνικό δημόσιο, βλέποντας το τι επικρατεί από Ελληνικής πλευράς.

Εμείς δε θα στεναχωρηθούμε καθόλου πάντως!

Το λιμάνι πρέπει να μείνει στα χέρια του Δημοσίου. Να προσλάβει δυο επιτυχημένους managers, οι οποίοι να εξυγιάνουν και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες στο λιμάνι.

Οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλεία τους και φυσικά να μην υποστούν συμπίεση των δικαιωμάτων τους.

Όλα έχουν ξεπουληθεί...φαίνεται οι λιμενεργάτες ότι μπορούν να ανατρέψουν τη ροή της ιστορίας και το λιμάνι να μην ξεπουληθεί...!

Μακάρι να το πετύχουν!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Δεύτερη ημέρα κυκλοφορίας για τον Ελεύθερο Τύπο και ήδη βρίσκεται στα "όπλα"!

Σήμερα στηλιτεύει τον Γ. Παπανδρέου για το πολύ στενό κύκλο συνεργατών που εχει δημιουργήσει, αφήνοντας παρά έξω, ακόμη και υπουργούς της κυβέρνησης, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα

Ο πολύ στενός και δυσκολοπρόσιτος κύκλος εμπιστοσύνης των Παπανδρέου, είναι εγγενές χαρακτηριστικό του πρωθυπουργού.

Εμάς δεν μας ενοχλεί αυτό, διότι του το επιτρέπει το πολίτευμα μας, που δεν απέχει και πολύ από την "Αυτοκρατορική" Δημοκρατία, διότι ο Πρωθυπουργός έχει τα πάντα στα χέρια του, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν!

Σίγουρα πρέπει να αλλάξει το σύστημα του πολιτεύματος, αλλά αυτό ας μείνει τελευταίο...!

Κατά τα άλλα για να κλείσουμε με τον Ε.Τ, δεν πιστεύουμε ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει αφήσει στο περιθώριο κάποιου από τους υπουργούς του...!

Θα φανεί στο χρόνο αν συμβεί...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

"ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ"

Η Ελευθεροτυπία σήμερα έχει έναν πολύ σημαντικό τίτλο!

Η Ευρώπη μπορεί να γιορτάζει την πτώση του τείχους του Βερολίνου, αλλά τα στρατιωτικά τείχη του Αττίλα ακόμη στέκουν στην Λευκωσία!

Να φύγουν οι κατοχικές δυνάμεις από την Κύπρο!

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζήσουν ελευθέρα χωρίς τείχη ανάμεσα τους και πολεμικούς διαχωρισμούς.

Να επιταχυνθεί η διαδικασία απελευθέρωσης της Κύπρου από τα επίσημα διεθνή όργανα, προς όφελός του Κυπριακού λαού και όχι προς όφελος των παγκοσμίων γεωπολιτικών δυνάμεων.

Το πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας μοιάζει τόσο επίκαιρο όσο ποτέ...!

Γκρεμίστε το τείχος της Κύπρου!


Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ

Για να δούμε τι γράφουν και σήμερα τα "αξιόπιστα" και "αντικειμενικά" έντυπα μέσα ενημέρωσης!

Και ξεκινάμε από το καλύτερο...το Βήμα!

"Αλμούνια και Τρισέ απαιτούν μέτρα αμέσως"! Εμφατικός και αγχωτικός τίτλος...

Για ακόμη μια φορά, η Ελλάδα δέχεται "Ευρωπαϊκές" πιέσεις, για την λήψη έκτακτων μέτρων, αντιμετώπισης της κακής δημοσιοοικονομικής κατάστασης...το ζήτημα είναι ότι η ΕΕ δεν έχει κανέναν ενδοιασμό στο πως θα εξυγιανθεί η δημοσιοοικονομική κατάσταση.

Κι αυτό διότι οι προτάσεις της είναι γνωστές και ευανάγνωστες.

Ιδιωτικοποίηση των δημόσιων φορέων προκειμένου να μειωθεί το κράτος, αύξηση στα όρια συνταξιοδότησης, αύξηση της φορολογικής κλίμακας και φυσικά, όλα να σχεδιάζονται γύρω από τους νόμους της αγοράς και της "ανταγωνιστικότητας", ούτε μια φορά γύρω από τις ανάγκες των λαών!

Ποτέ για κανένα δημοσιοοικονομικό ζήτημα, η ΕΕ δεν έχει απαιτήσει την "στήριξη" των κρατών - μελών, από τις εισφορές των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων που εκτείνονται από την μια άκρη της Ευρώπης ως την άλλη.

Πάντα αντιδραστικά...!


Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com