Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

Ανέκδοτο...για να ξεχαστούμε!

Επιστήμονες στη NASA έφτιαξαν ένα ειδικό όπλο που εκτοξεύει νεκρά κοτόπουλα προς τα παρμπρίζ αεροπλάνων, στρατιωτικών τζετ και του διαστημικού λεωφορείου, στη μέγιστη ταχύτητα. Η όλη ιδέα είναι να προσομοιώσουν τα συχνά φαινόμενα προσκρούσεων με πτηνά για να ελέγξουν την αντοχή των τζαμιών.
Βρετανοί μηχανικοί άκουσαν για το όπλο και ανυπομονούσαν να το ελέγξουν στα παρμπρίζ των νέων τους τρένων υψηλής ταχύτητας...

Οι συμφωνίες έγιναν, και ένα τέτοιο όπλο στάλθηκε στους βρετανούς μηχανικούς. Όταν έκαναν τη δοκιμή, οι μηχανικοί έμειναν εμβρόντητοι καθώς το κοτόπουλο όρμηξε έξω από το όπλο, έσπασε το άθραυστο τζάμι σε χιλιάδες κομματάκια, πέρασε μέσα από την κονσόλα ελέγχου, έσπασε στα δύο την πλάτη του καθίσματος του οδηγού και κόλλησε στον πίσω τοίχο της καμπίνας σαν βέλος από τόξο. Οι έντρομοι Βρετανοί έστειλαν στη NASA τα καταστροφικά αποτελέσματα του πειράματος, μαζί με τις προδιαγραφές του παρμπρίζ και ζήτησαν τη συμβουλή των αμερικανών επιστημόνων.
Η NASA απάντησε με ένα μονόγραμμο: "Ξεπαγώστε το κοτόπουλο."

Διαβάστε τη συνέχεια...

Δεν.......

Κύριε Καραμανλή χθες ήσασταν ξεκάθαρος και συγκεκριμένος ως Πρόεδρος της Ν.Δ., αλλά ως Πρόεδρος της Κυβέρνησης...ΔΕΝ πείσατε! Και εξηγούμε:
  • Για την υπόθεση Βατοπεδίου αφιερώσατε 3-4 φράσεις και είπατε το γνωστό...<<η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιωσύνη>>!
  • Για τους νυν και πρώην υπουργούς σας που ζουν σαν Ωνάσιδες μετά την επάνοδο της Ν.Δ. στην κυβέρνηση...ούτε σχόλιο, συνεχίζεται προφανώς να τους επικροτείται όπως το κάνατε και μάλιστα δημοσίως στην ΔΕΘ!
  • Όσο αφορά βέβαια την δυσμενή οικονομική κατάστασή των Ελλήνων αλλά και της χώρας, για όλα φταίει η Διεθνής κρίση, για όλα φταίνε εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την ελληνική οικονομία, ακόμα μπορεί να φταίει και το κακό ΠΑΣΟΚ.
  • Δείξατε ότι αυτό που σας ενδιαφέρει κυρίως είναι η εσωτερική σας επικράτηση στο κόμμα που διοικείτε, προκειμένου να μην αμφισβητήσει κανένας την ηγετική σας φυσιογνωμία και πολύ λιγότερο η αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες της χώρας!
  • Και βέβαια η αυτοκριτική σας ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών αλλά και σε μέγεθος ελάχιστη μπροστά στα κυβερνητικά σας λάθη!
Συμπέρασμα: Μη περιμένετε να περάσετε στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο επειδή ήσασταν αυστηρός με τους εσωκομματικούς, αντιφρονούντες της κυβέρνηση σας! Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com