Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΧΗ=ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!


Παρασκευή σήμερα και μόλις δυο μέρες απομένουν πριν τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής...

Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσιεύει την τελευταία δημοσκόπηση της ΜRB η οποία δίνει εκ νέου προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ και εμφανίζει ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους Πράσινους...

Εμείς δεν θα σταθούμε τόσο στα ποσοστά των κομμάτων αλλά στο πόσο παραμορφώνει η αποχή την πραγματική βούληση του εκλογικού σώματος...


Στην παρακάτω καρτέλα βλέπουμε τα ποσοστά που θα λάμβαναν τα κόμματα αν ψήφιζε το σύνολο των ερωτηθέντων :


Και δείτε πως διαφοροποιούνται τώρα τα ποσοστά από αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν...

Τη διαφορά των ποσοστών μεταξύ των δυο γραφημάτων , την αφιερώνουμε σε όσους θεωρούν την αποχή "πολιτική διαμαρτυρία"...
Πειρατικός: Το φωνάζουμε μέρες τώρα. Αφήστε την αποχή και την παραλία, αν θέλετε μεθαύριο να σας υπολογίζουν περισσότερο...!
Διαβάστε τη συνέχεια...

Μέχρι τη Κυριακή...

Εκλογές έρχονται την Κυριακή, το Πειρατικό λοιπόν ετοιμάζει τα εξής:
  1. Αύριο τα σχόλια και οι παρατηρήσεις μας για όλα τα κόμματα που διεκδικούν έδρα στην Ευρωβουλή.
  2. Ενώ, τη Κυριακή μια νέα, "κρυφή" δημοσκόπηση, στα χέρια μας, με την τελική εκτίμηση των ποσοστών που θα καταλάβουν τα κόμματα.
Μείνετε συντονισμένοι...!
Διαβάστε τη συνέχεια...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ

Απο τις 5 Ιούνη θα ξεκινήσει, λέει, η καταβολή των πολυτεκνικών επιδομάτων. Ολως τυχαίως, δυο μέρες πριν από τις εκλογές. Τι σου είναι αυτή η ...συγκυρία.

Οχι πως δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ! Ομως, πλέον προσπαθούν να υφαρπάξουν ψήφους ...ακόμη πιο φτηνά.

Παλιότερα, ανακοινώνανε και καμιά αύξηση, έτσι για να τηρήσουν τα προσχήματα. Σήμερα, το έχουν ρίξει στα εφάπαξ ψίχουλα.

Γιατί, βέβαια, αυτά που δίνουν είναι ψίχουλα μπροστά στις πραγματικές ανάγκες των πολυτέκνων. Οπως ψίχουλα ελεημοσύνης είναι και τα διαφόρων ειδών επιδόματα σε άλλες κατηγορίες.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com