Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!

O Αγγελιοφόρος είναι πρώτη φορά που φιλοξενείται στο Πειρατικό.

Είναι μια καθημερινή εφημερίδα, που για τις πολιτικές τις πεποιθήσεις θα σας γελάσουμε.

Από την άλλη βαρεθήκαμε τις παραδοσιακές εφημερίδες, αν διαβάσατε τον σχολιασμό των προηγουμένων ημερών αρκεί για να καταλάβετε τη γράφουν και σήμερα.

Άλλα ο Αγγελιοφόρος έχει ως κύριο θέμα σήμερα κάτι πολύ διαφορετικό, κάτι πολύ σημαντικό.

Ο αυτοκινητόδρομος στα Τέμπη καταστράφηκε μετά από κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει κοπεί στα δυο και πλέον χρειάζονται 9ώρες για να μεταβεί κάνεις από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, στην Ελλάδα του 2010 όλα αυτά.

Μια απέραντη μάντρα από πεπαλαιωμένα και σκουριασμένα μέσα έχουμε καταντήσει!

Ας αναλάβει άμεσα η κυβέρνηση την ανακατασκευή του δρόμου, σε έναν σύγχρονο άνετο και ασφαλή εθνικό αυτοκινητόδρομο...επιτέλους!



Διαβάστε τη συνέχεια...

ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ...

"Εδώ και τώρα, φόροι παντού"!

Το Βήμα εκφράζει την άποψη του και ζητάει ουσιαστικά να φορολογηθεί ο λαός.

Παντού φόροι λοιπόν...από μια κυβέρνηση που προεκλογικά κατέκρινε την επιβολή φόρων, σαν άδικη πολιτική πράξη, από την ΝΔ.

Εκείνοι που πρώτοι προσπαθούν να ανοίξουν το δρόμο για την επιβολή νέων φόρων, όπως πάντα, είναι τα ΜΜΕ, με σκοπό να διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο στο εσωτερικό της κυβέρνησης και των κομμάτων εξουσίας.

Όσο αφορά τώρα τη φορολόγηση, εμείς γράφαμε από καιρό πως είναι θέμα χρόνου να επιβληθούν νέα σκληρά μέτρα, μετά από ένα μεγάλο χρόνο ψυχολογικής μύησης του λαού από τα ΜΜΕ, για την αναγκαιότητα τέτοιων μέτρων.

Και όμως ακόμη τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί...διότι ο πολίτης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!



Διαβάστε τη συνέχεια...

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com