Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΧΑΜΟΣ...

Ένας παραλυτικός ΧΑΜΟΣ υπάρχει στο εσωτερικό της Ν.Δ. μετά την όπως φαίνεται αυτή τη φορά αληθινή δημοσκόπηση της ALCO.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ο Γιωργάκης αρχικά έγινε Γιώργος και τώρα Παπανδρέου. Τώρα θυμήθηκαν και το επίθετο του αφού περνάει μπροστά από τον Καραμανλή και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά . Όλα αυτά πλέον είναι σαφές ότι έρχονται ως αποτέλεσμα της λάθος πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση στην οικονομία, την κακή στρατηγική του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ αλλά και οι συνεχόμενες αποκαλύψεις από τα "ιερά" σκάνδαλα και την καλπάζουσα διαφθορά στον δημόσιο τομέα.

Βεβαίως δεν λείπουν τώρα και οι απανωτές προτάσεις προς τον πρωθυπουργό για αποφυγή της κρίσης. Μέσα στο χαμό κάποιοι, ελάχιστοι στον αριθμό προτείνουν άμεση προσφυγή στις κάλπες διότι φοβούνται παγίωση της διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ που θα είναι μη αναστρέψιμη στο μέλλον, ενώ ακόμη πιστεύουν ότι με εκλογές τώρα η Ν.Δ. αλλάζει και την πολιτική ατζέντα που ουσιαστικά την έχει καταδικάσει!
Άλλοι τώρα πιστεύουν ότι πρέπει ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης από την κοινοβουλευτική ομάδα προκειμένου να εκθέσει έτσι τους αντάρτες βουλευτές.

Οι περισσότεροι προτείνουν άμεσα σαρωτικό ανασχηματισμό που όμως θα συνδυαστεί με αλλαγή πολιτικής στρατηγικής Θέτουν μάλιστα Αλογοσκούφη, Ρουσόπουλο εκτός υπουργικό συμβουλίου. Ενώ παράλληλα ζητούν την διαγραφή αντάρτη βουλευτή χωρίς φόβο και με πυγμή από τον Πρωθυπουργό!

Δεν υπάρχουν περιθώρια για την κυβέρνηση πλέον!

Ας πρόσεχε και ας έδινε σημασία στον λαό και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει…δεν χρειαζόμαστε άλλους διαχειριστές, χρειαζόμαστε αλλαγή πλεύσης, αλλαγή πολιτικής ουσίας, χρειαζόμαστε ΛΥΣΕΙΣ που αυτή η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com