Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Αν ειναι οπως παλια...καλυτερα να μας λειπει!

Είδαμε προχθές σε ομιλία του στην Λάρισα το κ. Σημίτη να επικροτεί και να συμφωνεί με την πολιτική πρόταση του Γ. Παπανδρέου για την οικονομία Μετά μάλιστα από εκείνη την ομιλία που εκτός των άλλων, ο πρώην Πρωθυπουργός επιτέθηκε και στην πολίτικη της κυβέρνησης πολλοί έχουν αρχίσει να ψιθυρίζουν ότι πρέπει να επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Εμείς απλά θέλουμε να θυμίσουμε στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρο του ότι:
To 2004 το ΠΑΣΟΚ καταδικάστηκε για την πολιτική του κυρίως στην οικονομία και την εφαρμόσιμη επί χρόνια πολιτική της "λιτότητας".
Ο κ. Σημίτης ήταν ανένδοτος ως πρωθυπουργός, ακολουθώντας έναν "δεξιό" μονοπάτι, με αυταρχική διαδρομή, που οι πολίτες φυσικά το καταδίκασαν και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να το θυμούνται και να το καταδικάζουν όπως τότε, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ πληρώνει ακόμη και σήμερα τις επιλογές εκείνης της περιόδου!
Με λίγα λογία δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή αν πρέπει ο κ Σημίτης να συμφωνεί με την προτεινόμενη οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, αλλά εάν αυτή η πολιτική πρότασηεγκρίνεται από τον πρώην Πρωθυπουργό ως συνέχεια του δικού του κυβερνητικού έργου, καλύτερά να λείπει από τον ελληνικό λαό μια τέτοια πρόταση!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den exeis dikio dioti o Shmiths kai entaxe thn ellada sthn ONE kai erixe ton plh8wrismo sto 2% kai genikotera edwse allh w8hshs sthn ellhnikh oikonomia!Prepei kai einai swsto na egrinei thn shmerinh protash toy PASOK giathn oikonomia.
SPOUDASTHS TEI HRAKLEIOU

Πειρατικό Press είπε...

ΣΧΟΛΙΟ Γ.Χ.
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου στο γεγονος οτι η Κυβερνηση Σημιτη ειχε καποιες σημαντικες επιτυχιες σε καποιους δεικτες της οικονομιας, αλλα ο λαος ποτε δεν επωφελιθεικε ουσιαστικα απο αυτες τις επιτυχιες, δεν ηρθαν λεφτα στα χερια του μεσου και μικρομεσεου πολιτη και σε αυτο φταιει η τακτικη της "λιτοτητας" και δεν το λεω εγω το δηλωσε η πλειοψηφεια του ελληνικου λαου στις εκλογες του 2004 και οχι μονο εκει!

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com