Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Μπράβο στα έγκριτα Μ.Μ.Ε.! ΚΑΤΑΛΗΨΗ 8ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

Το Δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου τελεί από οκταημέρου σε κατάληψη και χθες παρέμειναν κλειστές οι υπηρεσίες της Νομαρχίας και του Δήμου Ηρακλείου σε ένδειξη συμπαράστασης αλλά για τα ΜΜΕ της Αθήνας η κατάληψη αυτή δεν υφίσταται. Άραγε ένα τέτοιο γεγονός δεν αποτελεί... είδηση για να μεταδοθεί; Ωραία ενημέρωση παρέχουν όλοι στον Ελληνικό Λαό. Ότι δεν βολεύει το κάνουμε γαργάρα. Μπράβο σε όλους που συμμετέχουν στην παρωδία, θα τους ευγνωμονεί κ με το παραπάνω ο επίτιμος άξιος ο μισθός τους. Και να υπενθυμίσουμε ότι η κατάληψη του Δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου γίνετε διότι Υπάρχει άμεση ανάγκη ίδρυσης Εφετείου στο Ηράκλειο. Ένα μόλις εφετείο έχει ολόκληρη περιφέρεια Κρήτης. Ο όγκος των υποθέσεων που συσσωρεύονται στα πινάκιά του είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα οι αλλεπάλληλες αναβολές να είναι κανόνας και όχι εξαίρεση. Φανταστείτε όμως το οικονομικό και προσωπικό κόστος ενός πολίτη από τη Σητεία, ο οποίος, προκειμένου να δικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό θα πρέπει επανειλημμένα να μεταβεί στα Χανιά και να διανύσει περί τα 600 χλμ. άθλιου οδικού δικτύου (με επιστροφή), πληρώνοντας για τη μετακίνηση αυτή τους δικηγόρους του και τους μάρτυρές του, και οδηγώντας πάνω από 4 ώρες για να φτάσει στο δικαστήριο και άλλο τόσο για να επιστρέψει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Efeteio twra sto Hrakleio!!!
M.M.E.= 4h eksousia (oi alles 3 uparxoun sto suntagma!!!)
M.M.E.=epirroh=gnwmh=xeiragwgish=politikh=
kommatipoihsh=mizes=
kalupsh=psemata!!!


dhmosiografia=dhmosieush ths gnwmhs tou dhmosiografou!
thn epomenh fora pou tha akousete kapoion dhmosiografo na leei thn gnwmh tou dwste tou mia mountza kai parte to kanali na tous vrisete!!! oso sas xeiragwgoun toso pio kala kanoun thn douleia tous toso pio polla lefta pernoun!!! YPARXOUN KAI EKSAIRESEIS!!!(?)
Ypografh: K.S.S.S.

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com