Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Γεια σου κυρ Αβραμόπουλε!


Βάζει λουκέτο το νοσοκομείο στην Κω! Τέλος. Δεν ζητάνε χρήματα απλά θέλουν γιατρούς. Και ο Δ.Αβραμόπουλος ως υπουργός υγείας δεν κάνει το αυτονόητο! Αν δεν μπορεί να λυθεί αυτό τότε δεν έχει νόημα να υπάρχει υπουργείο. Οι γιατροί δηλώνουν ότι αν δεν έρθουν ΑΜΕΣΑ Καρδιολόγος, Αναισθησιολόγος και Παιδίατρος και στη συνέχεια οι προβλεπόμενοι από τον κανονισμό γιατροί, ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ από τα εξωτερικά ιατρεία και τα τακτικά χειρουργεία.
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:
Αξιότιμοι κύριοι, οι γιατροί του Νοσοκομείου - Κ.Υ. Κω, μετά...
από ομόφωνη απόφαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσής μας, που έλαβε χώρα στις 29/9, σας καταθέτουμε την ακόλουθη δήλωση:
1)Μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την απόφαση της 26ης Ιουνίου της 14ης γενικής συνεδρίασης της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, περί καθορισμού του συνολικού αριθμού των εφημεριών μας, δηλώνουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου θα καλύπτουμε το Νοσοκομείο με αριθμό εφημεριών που θα αντιστοιχούν στο ανώτατο ποσό που μας καταβάλλεται. Σε ένδειξη καλής θέλησης τον Οκτώβριο θα καλύψουμε το Νοσοκομείο ως προς τις εφημερίες σύμφωνα με τον τρόπο που γινόταν κατά το παρελθόν.
2)Με αφορμή την μη κάλυψη του Νοσοκομείου μας με γιατρούς βασικών ειδικοτήτων, ζητάμε ΑΜΕΣΑ την απόσπαση Καρδιολόγου, Αναισθησιολόγου και Παιδιάτρου. Η κάλυψη αυτή να γίνει σε μόνιμη βάση, σύμφωνα με πρόγραμμα με προοπτική τουλάχιστον τριμήνου. Σε περίπτωση που αυτό δεν πραγματοποιηθεί, από τη Δευτέρα 6/10 θα απέχουμε από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία μέχρι να καλυφθεί το παραπάνω αίτημά μας. Σε αντίθετη περίπτωση, από τη Δευτέρα 27/10/2008 θα ανασταλούν και οι τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις.
Παράλληλα, ζητάμε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κάλυψη με μόνιμους γιατρούς ΕΣΥ των ειδικοτήτων Αναισθησιολόγου (2 θέσεις), Καρδιολόγου, Παιδιάτρου (2 θέσεις), Ακτινολόγου, Χειρουργού, Γυναικολόγου, Οφθαλμιάτρου και ΩΡΛ.
Τέλος, ζητάμε την εφαρμογή του οργανισμού του Νοσοκομείου με τις τροποποιήσεις που έχουν υποβληθεί.
Ο Πρόεδρος Ι. Κοτσίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com