Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ !

Για το Μιλάνο αναχώρησε (10:30) ο Παναθηναϊκός, όπου το βράδυ της Τετάρτης (21:45) θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι "πράσινοι" επιθυμούν την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, που θα τους διατηρήσει "ζωντανούς" στο "κυνήγι" της πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης.

Δηλώσεις έκανε ο επιθετικός των "πρασίνων", Αντώνης Πετρόπουλος. "Ξέρουμε ότι το αυριανό παιχνίδι με την Ίντερ είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια της ομάδας στο Champions League. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο αφού η Ίντερ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη ωστόσο δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς από το να πάρουμε κάτι θετικό.

Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να έχουμε πάθος. Θα κάνουμε τα πάντα. Είναι μια πρόκληση για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε".

"Η ψυχολογία μας είναι τέτοια που μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα στο Μιλάνο παρά τη δυσκολία του παιχνιδιού. Εγώ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Δεν πονάω", ανέφερε από την μεριά του ο Αντε Ρουκάβινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com