Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2008

Πως μπορούμε να αντέχουμε τόση βρώμα ακόμα?

«Παραπλανηθέντες» υπουργοί.

Βουλευτές που δικαιολογούν την υπογραφή τους κάτω από «πονηρές» τροπολογίες, επικαλούμενοι λόγους ...βλακείας.

Εκπρόσωποι κομμάτων και στενοί συνεργάτες πολιτικών αρχηγών που «δεν κατάλαβαν» και «δεν είχαν αρμοδιότητα».

Συμβολαιογράφοι που έφερναν σε πέρας συμβόλαια «αμαρτωλών» δοσοληψιών, προσδοκώντας στην «ευλογία της Παναγίας».

Κρατικές υπηρεσίες, που δέχονται σαν «νόμιμους τίτλους ιδιoκτησίας» τα βυζαντινά χρυσόβουλα και τα χοτζέτια των πασάδων.

Δικηγόροι που καταθέτουν «μουσαντένιες» αγωγές εξαπάτησης των ακτημόνων και εκβιάζουν εργολάβους για το «κατιτίς τους», έχοντας για ενδιάμεσους μπουζουκομαγαζάτορες.

«Κοριοί», βίντεο, dvd και υποκλοπές.

Δημόσιες υπηρεσίες, που, όταν πρόκειται η δημόσια γη να εκποιηθεί τότε την υποκοστολογούν κι όταν πρόκειται η ίδια γη να ξεπουληθεί για λογαριασμό μοναστηριών την υπερτιμολογούν.

Παπάδες και μοναχοί με «ελευθέρας» στα πολιτικά γραφεία και στα κέντρα λήψης αποφάσεων που ξεχνούν να παίρνουν ή να δίνουν αποδείξεις για τις «δωρεές» εκατομμυρίων που λαμβάνουν από τους συνεργάτες τους.

Τοπικοί παράγοντες, που καταγγέλλουν «μεθοδεύσεις» εις βάρος του Δημοσίου, αλλά που όταν οι υπηρεσίες τους ενεπλάκησαν σε αυτές τις «μεθοδεύσεις», δεν το γνώριζαν.

Δικαστικές αποφάσεις που μένουν «καταχωνιασμένες» στο συρτάρι για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

«Φίλοι» που μαγνητοφωνούν τους «φίλους» τους και που εναλλάσσονται στους ρόλους του μάρτυρα και του ψευδομάρτυρα.

Πρόκειται για μέγα θαύμα. Μην πάει το μυαλό σας στη λίμνη που έγινε οικόπεδα. Ούτε στο νεράκι που στα χέρια των καλόγερων μετατράπηκε σε οικοδομικά φιλέτα και καταθέσεις εκατομμυρίων. Το «θαύμα» έγκειται στην ανθεκτικότητα των Ελλήνων: Τέτοια βρώμα, κι όμως ο ελληνικός λαός την αντέχει ακόμα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ela mou nte...pws mporoume?
SPOUDASTHS TEI HRAKLEIOU

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com