Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

To Πειρατικό Press όσα είχε να πει για την χρόνια αυτή τα είπε....Σίγουρα για εμάς τούτη η χρονιά ήταν αναγνωριστική στον χώρο των bloggers...οι εμπειρίες πάρα πολλές, τα γεγονότα εξίσου καταιγιστικά. Από που να ξεκινήσουμε....ένας χαμός που ο μόνος κερδισμένος (ίσως) που προέκυψε είναι ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ετοιμάζει το Πρωθυπουργικό του κουστούμι. Η χρονιά μας αφήνει με ένα αρνητικό στίγμα...βαμμένο κόκκινο από το αίμα ενός παιδιού, δυστυχώς. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει επιτέλους τη πολυπόθητη κοινωνική αφύπνιση, με χαρακτηριστικά τέτοια που δεν θα αφεθεί ξανά κανένα όπλο ελεύθερο να σκοπεύσει κανέναν πολίτη, κανένα σώμα, καμιά ανθρώπινη ζωή, καμιά παιδική ψυχή!!!

Ας ελπίσουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική και όχι βουτηγμένη μέσα στην κοινωνική μιζέρια...εμπιστευόμαστε τους μαθητές και φοιτητές, εκείνους που δρουν αυτόβουλα εκείνους που δεν γνωρίζουν από χρώματα και κόμματα!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ


















το Πειρατικό θα επανέλθει, θεού θέλοντος, στις 6 Ιανουαρίου του 2009 πλέον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com