Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ

Εδώ και ενάμισι μήνα, πέραν της δολοφονίας του παιδιού στα Εξάρχεια και της δολοφονικής επίθεσης κατά του αστυνομικού, πέραν της δολοφονικής επίθεσης κατά του 16χρονου στο Περιστέρι και των πυροβολισμών εναντίον συρμών του τραμ, είχαμε από μαφιόζικες δολοφονίες όπως εκείνη του ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου μέχρι γκανγκστερικές εκτελέσεις όπως αυτές στον Πειραιά, κι από «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών» της νύχτας μέχρι την τελευταία απαγωγή του εφοπλιστή.

Το ποια είναι ως τα σήμερα η απόδοση του αστυνομικού έργου - ως απότοκο του εν γένει προσανατολισμού της Αστυνομίας - το γνωρίζαμε. Να, όμως, που δεν αργήσαμε να μάθουμε και για το επέκεινα.

Ο νέος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Μαρκογιαννάκης, ήταν σαφής: «Ηδη νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά, οι Αθηναίοι ένιωσαν προχτές ασφαλή την περιουσία τους και αυτό είναι ικανοποιητικό», δήλωσε την περασμένη Κυριακή και συνέχισε: «Παρά τις όποιες κριτικές, εγώ νιώθω ικανοποιημένος από το πρώτο τεστ, αν θέλετε, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου»!

Αυτά είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης σχολιάζοντας τα ανδραγαθήματα της Αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή, όταν για μια ακόμα φορά οι δυνάμεις της επιδόθηκαν στο γνωστό «παιχνίδι» με τους κουκουλοφόρους και ενώ την ίδια ώρα άνδρες των ΜΑΤ συλλάμβαναν και ξυλοκοπούσαν εξερχόμενους από νοσοκομεία, δικηγόρους και... 60χρονες κυρίες που βρέθηκαν στο δρόμο τους.

Ως εκ τούτου, τα δείγματα γραφής του ανασχηματισμού, ως προς τον τομέα της Δημόσιας Τάξης, δόθηκαν. Και, πράγματι, δόθηκαν κιόλας από το «πρώτο τεστ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com