Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Έληξε το 18ο συνέδριο του ΚΚΕ...με επανεκλογή της Αλέκας Παπαρήγας στη θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.

Ο κεντρικός προσανατολισμός του K.K. όπως αναφέρουν τα στελέχη του είναι
«η εμβάθυνση της δουλείας στην εργατική τάξη και τη νεολαία». Στόχος «η λαϊκή συσπείρωση που θα εντείνει τους αγώνες, στην αντιιμπεριαλιστική και αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση»

Εμείς
έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν την αντίθεση μας με το πολιτικό-κοινωνικό-οικονομικό σύστημα, εκείνο που το Κομμουνιστικό Κόμμα εκπροσωπεί. Διότι τα εφαρμοσμένα παραδείγματα που έχουν λάβει χώρα μέχρι σήμερα στον κόσμο, έχουν αποδείξει ότι για να εφαρμοστεί ένα τέτοιο σύστημα, έπρεπε αρχικά να καταπατηθούν ανθρωπινές ελευθερίες και δικαιώματα.

Οφείλουμε βέβαια να αναγνωρίσουμε στο ΚΚΕ την ξεκάθαρη και σταθερότατη πολίτικη θέση του, σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει διαχρονικά, χωρίς παζαρέματα και καιροσκοπισμούς από την πλευρά του. Το αν συμφωνούν ή όχι με το κοινωνικό έρεισμα, είναι κάτι ξεχωριστό.

Από κει και πέρα όμως αυτό που πρέπει να διερευνήσουν στον Περισσό ειναι το αδιαμφισβήτητο...γιατί ούτε εκείνοι δεν έχουν πείσει το λαό ότι μπορούν να φέρουν μια πολίτικη, προοδευτική ανατροπή?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com