Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...


Α, δε θα διαφωνήσουμε καθόλου με τον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή. Όντως, το ελληνικό «σχέδιο σταθερότητας» είναι και «σαφές» και «συγκεκριμένο».

Είναι πολύ σαφές, όταν λέει ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει την κρίση και πολύ συγκεκριμένο όταν επεξηγεί ότι αυτοί θα είναι οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι.

Δυστυχώς για όλους μας, δεν έχει ...ούτε ένα μπερδεμένο σημείο. Όπως ακριβώς και η πολιτική της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρα αντιλαϊκή.

Τώρα πως γίνεται το ΠΑΣΟΚ να τα βλέπει «θολά»; Πώς γίνεται να μην τα διακρίνει αυτά τα βασικά πράγματα;

Είναι απλό: Και τα διακρίνει, και τα βλέπει, και τα γνωρίζει πολύ καλά. Το πρόβλημά του είναι ότι έχει ...ακριβώς την ίδια γνώμη.

Στον ελληνικό λαό θέλουν κι αυτοί να ξεσπάσει η κρίση, οπότε κάτι πρέπει να πουν. Ετσι και προκύπτει όλη αυτή η φιλολογία περί ...έλλειψης σχεδίου.

Σας βεβαιώνουμε γενικώς, πάντως, ότι όσο υπάρχουν αυτά τα δυο κόμματα και όσο εκεί στις Βρυξέλλες δουλεύουν πυρετωδώς με τον σχεδιασμό της τελευταίας δεκαετίας, από αντιλαϊκά σχέδια ...δε θα ξεμείνουμε ποτέ.

Τουναντίον, ολοένα και θα βλέπουμε καινούρια. Με περισσότερη φαντασία, απίστευτη δημιουργικότητα και ενίοτε εξαιρετικά ύπουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com