Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ...

Το θέμα των καταγγελιών του εφοπλιστή Μανούση κατά του πρώην υπουργού Παυλίδη και οι αλληλοκατηγορίες περί εκβιασμών, είναι μια υπόθεση που από όποια μεριά και να την πιάσεις μυρίζει αποπνικτικά.

Το γεγονός ότι ο «Αντέννα» δείχνει τις τελευταίες μέρες εξαιρετική επιμέλεια και αξιοπρόσεκτη επιμονή στη «διερεύνηση» του όλου ζητήματος, είναι προφανές ότι οφείλεται στη δεδηλωμένη θέση του σταθμού για την αντιμετώπιση των φαινομένων διαπλοκής και διαφθοράς.

Οτι, πάντως, το όλο ζήτημα είναι γνωστό εδώ και 8 (τουλάχιστον) μήνες, αλλά ο «Αντέννα» άρχισε να ασχολείται τόσο επισταμένα μαζί του μόνο από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του ο κ. Κυριακού έχασε τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, θα πρέπει να θεωρείται συμπτωματικό.

Αλλωστε, είναι γνωστό ότι τα κανάλια δίνουν τη μάχη του ελέγχου της εκάστοτε εξουσίας, εμφορούμενα από τα αγαθά κίνητρα για την ενημέρωση του πολίτη και ουδέποτε με γνώμονα τα προσωπικά ελατήρια και τους «ανοικτούς λογαριασμούς» των καναλαρχών - αφεντικών τους με τις εν λόγω εξουσίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com