Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ........

Ο διαιτητής Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης στο σημερινό παιχνίδι Ολυμπιακός-Άρης στο καραϊσκάκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ά ημιχρονο του αγώνα, ΑΛΛΑ............

Στο ΄β ημίχρονο βγήκε απο τα αποδυτήρια αλλαγμένος έχοντας ΎΠΟΠΤΗ κάκιστη εμφάνιση, συνδιάζοντας την με αλλοίωση αποτελέσματος.
Για να το καταφέρει αυτό, χρειάστηκε:

α)να σφυρίζει συνέχεια φάουλ(κάτι που δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο) για να ξεκουράζει τους παίκτες του ολυμπιακού, αφου ακολουθεί πολύ δύσκολο και βεβαρημένο προγραμμα γι 'αυτούς.

β)στο 69' δίνει πολύ σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο, ΑΛΛΑ δεν το κάνει μετα απο 2 λεπτά σε πολύ σκληρότερο μαρκάρισμα του Άντζα πάνω στον Κόκε.

γ)και για αποκορύφωμα στην "παραγκίστικη" διαιτησία του του ΄β ημιχρόνου, στο 74' έδωσε ενα ανύπαρκτο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρεγκέιρο στον Ντουντου.
Και δεν φτάνει αυτό, ενώ ο Σηφάκης αποκρούει το πέναλτι του Γκαλέτι και το σουτ του επερχόμενου Παπαδόπυλου, δεν δίνει οφ σάιντ στο σουτ του Γκαλέτι που πήρε το ριμπάουντ από το τελευταίο σουτ, με αποτέλεσμα να μετράει το γκολ.


ΑΥΤΑ τα λίγα, αλλά περίεργα, έκανε ο κ. Χαραλαμπίδης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, και μας αφήνει να ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ τί συνετέλεσε σε αυτή του την αλλαγή στην παρουσία του μετά τα αποδυτήρια ή όπου ΑΛΛΟΥ ήταν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com