Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

NOTEBOOK ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ

Η LG ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την ανάπτυξη ενός νέου notebook, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά στην ενέργεια που χρησιμοποιείται για το φωτισμό. Συγκεκριμένα, το νέο notebook αξιοποιεί το ηλιακό φως όταν βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση από τη μπαταρία σε ποσοστό έως 75%.

Η ευρεσιτεχνία της LG βασίζεται στην τεχνολογία Backlight Data Signal Switching Technology, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να κάνει την εναλλαγή από το τυπικό backlit mode στην αξιοποίηση του φωτός που υπάρχει στο περιβάλλον. Στην κατάσταση αυτή, το φως αντανακλάται με τρόπο ώστε να φωτίζει την οθόνη.

Σύμφωνα με την LG, η νέα οθόνη έχει outdoor contrast ratio 9:1, γεγονός που σημαίνει ότι η απόδοσή της είναι πολύ ικανοποιητική, ακόμα και σε πολύ φωτεινά περιβάλλοντα. Το νέο notebook θα παρουσιαστεί με τη μορφή prototype εντός του Ιανουαρίου. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com