Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ

Δραση ενάντια στο ΝΑΤΟ


Με το σύνθημα «60 χρόνια ΝΑΤΟ - Εχθρός των λαών και της Ειρήνης. ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!» το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης διεξάγει αυτές τις ημέρες καμπάνια ενάντια στο ΝΑΤΟ, το ρόλο του ως στρατιωτικού βραχίονα τόσο στην επικράτεια των κρατών μελών του όσο και σε άλλες περιοχές του κόσμου και καταγγέλλει στους λαούς του κόσμου τα εγκλήματα που διέπραξε και διαπράττει το ΝΑΤΟ ενάντια στην ανθρωπότητα, με πρόσχημα είτε την προστασία των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» είτε την πάταξη της «τρομοκρατίας» όπως αυτό τα ερμηνεύει.

Οι επόμενες κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν στις 3 Απρίλη στο Στρασβούργο με τη διεξαγωγή Διεθνούς Σεμιναρίου για τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ, δέκα χρόνια μετά τη Γιουγκοσλαβία, και στις 4 Απρίλη με τη μαζική συμμετοχή στη διεθνή διαδήλωση διαμαρτυρίας και καταγγελίας του ΝΑΤΟ, όπου θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη.

Ενώ αύριο στις 12:00 στην Βάση της Σούδας, στα Χανιά,θα διεξαχθεί αντιΝΑΤΟικηπορεία διαμαρτυρίας με βασικό αίτημα την απομάκρυνση της βάσης από την περιοχή, αλλά και από την χωρά.

Καμία συνενοχή της Ελλάδας στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ, καμία συμμετοχή της χώρας στα ΝΑΤΟικα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com